Jul, jul, strålande jul!!

9 december och andra advent idag. Jag har julpyntat en hel del här hemma och är riktigt nöjd. Nästa helg har jag bjudit hit lite vänner på julmys så då vill jag ju självklart att det ska vara fint. Hade ju t.om. tänkt köpa julgran :)
Idag har jag även varit i kyrkan där det bjöds på riktig julstämning då alla barn var med och medverkade i bl.a. julspel och körsång. Love it!

Den senaste månaden har gått fort. Jag har haft fullt upp och det lär inte lugna sig än på ett tag. Men det är mest roliga saker så jag ska inte klaga. Igår hade vi vår årliga juluppvisning med konståkningen. Troligtvis min sista, men man vet ju aldrig. Jorden runt på 60 dagar hette den i allafall och jag tycker faktiskt det gick riktigt bra. Sedan har det varit massor med rep, bl.a. inför julshowen men också inför Prince of peace, vår stora julkonsert som vi ska ha med connect church i konserthuset på onsdag. Det kommer bli såå bra och jag ser verkligen fram emot det. Idag blir det dessutom dansföreställning i Mölndal som vi också repat lite inför så det händer mycket nu.

Självklart hade jag min ultimata otur och fick min bil pajad förra veckan. Sååå olägligt, men jag är glad övet att jag har vänner som ställer upp i vått och torrt. Tack Krille som lånat ut sin bil till mig, det är verkligen guld värt!!! och Tack Hanna som lånade ut pengar till mig när det knep som värst! Love you babe! 

Nä, dags att fortsätta lite med julpyntet, har väntat med att ställa fram mina tomtar men nu kan jag nog inte hålla mig längre!! :) Ute är det ju alldeles vitt så det är ju inte svårt att hitta julstämningen!

Hoppas ni har det bra i kylan! jag hade 12,9 grader i köket igår kväll, men det var bara för att oljan var tillfälligt slut! God jul på er!

Sara ♥