osammanhängande..

Du säger att du förstår, men gör du det? kan någon förstå? Allt är bara kaos. Jag förstår ju inte ens sälv =S Finns det någon mening med allt det här? kommer jag får svar på det? förmodligen inte. kanske någon gång. långt borta från detta. Jag är så trött på alla rutiner. Allting som förväntas av en. Vädret som bara inte vill bli bättre. musiken som går på shuffle på datorn och som jag har tröttnat på för längesedan. och denna eviga otur. Jag tror faktiskt att oturen förföljer mig. nu kanske ni tycker att jag är patetisk och överreagerar en aning. men som sagt. kan någon förstå? det är omöjligt att förstå sig på andra människor fullt ut. bara jag vet hur det känns. men jag kan inte förklara det för någon annan. inte på ett vettigt sätt. jag är trött på att försöka förstå. kan inte saker och ting bara få vara. kan inte det förflutna bara stanna där bak i tiden, och framtiden vänta tills det är dags. varför kan man inte leva i nuet. vissa kan. inte jag. jag vill inte vara jag. inte för detmesta.

-------------------------------------------------------------------------

Jag har iallafall lite tur. någonting har hänt. något som jag har väntat på länge. nu ska jag bara våga fortsätta hoppas. för att citera mig själv "could this be a start of something new, of something good?"

Det får bära eller brista. för det mesta brukar det brista, men gode gud låt detta bära. När allt annat brister låt detta bära! PLEASE!

-------------------------------------------------------------------------

Så till något annat som jag och E diskuterade häromdagen. Varför kan man itne vara riktigt bra på något? Visst man kan mycket och är halvbra på många sakeer. men vad coolt det hade varit om man hade en riktig äkta talang. något som imponerade på folk och som gjorde en speciell och unik. (visst alla är speciella och unika, men något lite extra). Det enda som jag åtminstone trodde att jag var hyfsat bra på fick jag ju häromdagen reda på att jag inte var tillräckligt bra. Det räckte liksom inte. varför är det så?. bra men inte tillräckligt. jag kan räkna upp massa saker som jag är bra på. men ingen som jag är tillräckligt bra på. Hur länge måste man kämpa? kan man nå sina mål eller åtminstone komma halvvägs? jag ska inte ge upp även om det kanske är den lättaste vägen. men just nu tar jag en paus i mitt kämpande. Orkar inte riktigt. men det blir nog bättre snart! tror jag.?!

-------------------------------------------------------------------------

Fattar ni vad ni har gjort????!!!!

------------------------------------------------------------------------

PEACE! SARA




Inte igen =(

Jag vill inte, jag orkar inte. Inte igen, snälla inte igen, inte just nu! Det känns som att jag kan göra vad som helst för att slippa. Snälla!!! Jag får panik. Jag klarar det inte. Det går inte. Inte just nu. Jag vill inte!!! Det var ju bra. Eller?. Jo, det var i alla fall ok. Ok är bättre än skit. Allting är bättre. Jag vill inte. Varför? Snälla. Kan inte någon bara rätta till det! Kan du? Snälla.?!!!

image3