orkar inte!!!

Vissa dagar känner man bara att man inte orkar med ett enda dugg. Typ idag!

Igår satt jag hela dagen och pluggade och fick skrivit ungefär fem sex rader extra på hemtentan. Idag har jag väl gjort ungefär lika mycket.. GRATTIS SARA!! jag orkar inte med detta mer. Politik har aldrig varit min grej, men att det kunde vara såhär segt och tråkigt?!

JAG ORKAR INTE!!!!! please help meee!


Alla hjärtans dag..

Trevlig alla hjärtans dag, Sara! Hmm.. jag kände att jag behövde den. Alla hjärtans dag är en trevlig dag. Åtminstone för de flesta. Men tanken på att man faktiskt varit singel ytterligare ett år gör mig deprimerad. Jag har fått ett sms och en del fina presenter i form av pärlhalsband (från barnen på dagiset där jag jobbade idag..). Barn är verkligen suveräna på att uppmuntra en och få en att känna sig speciell! tack =)

De flesta av mina kompisar har pojkvän och här sitter jag alldeles ensam och ledsen på alla hjärtans dag =(   jag vill bara ha någon som kramar om mig och viskar vackra ord i mitt öra. Någon som ser mig för den jag är!!  haha jag låter som en desperat singel... eller vänta det är ju precis det jag är!

Tur att jag har mina underbara vänner! tack för att ni finns, jag älskar verkligen er även om jag är lite dålig på att visa det!!

PUSS Å KRAM

tråååkigt!!

Att livet kan vara så tråkig ibland. Jag har för tillfället ingenting att göra och då hamnar jag här, framför datorn! det är så tråkigt. Jag vill ju träffa folk och ha skoj.. istället sitter jag hemma alldeles ensam och käkar godis.. Jag hatar sådana här dagar. Jag vill att någon ska ringa mig och vilja ses. Men jag är själv för lat för att orka ringa till någon. Eller snarare så känns det jobbigt. Jag kanske ändå bara stör och dom kanske bara tycker jag är jobbig som ringer. Då kan jag ju bespara dom det!!  Jag hade ju roligt igår och det räcker ju för denna helgen.. eller? Fast det skulle vara roligt att bara ringa till nån å prata en stund. Kanske gör det sen!

//SARA

vilken vecka.. puhh...

Veckan började med ett urtråkigt obligatoriskt seminarium i skolan där vi diskuterade politik och miljöpartiets partiprogram.. tråkigt! sedan ingen träning på kvällen så då blev man ännu mer uttråkad.

Tisdagen jobbade jag på hemtjänsten, kom hem och åt mat och åkte sedan till ishallen och en mindre lyckad träning.

Onsdagen började faktiskt bra.. morgonträning och sedan pigg och fräch till skolan för en datalektion. Mitt under lektionen händer det något. Min fot fastnar i nåt konstigt läge och jag kan inte längre röra den. shit.. jag kan inte ens gå! hoppar på ett ben hem från skolan ( eller ja, till tåget) och åker hem och börjar fundera över min fot..?! När det inte gått över på flera timmar blir det att leta fram de gamla kryckorna som står i källaren.. visste att dom skulle komma till användning igen!. Ner till en lång, men rolig körövning i kyrkan. Hem och sova.

Torsdagen inser jag att jag faktiskt inte kan gå, så det är nog läge att ringa till doktorn. jag får en tid vid elva och mamma skjutsar ner mig. Han känner lite och konstaterar att foten är rejält svullen. tar sedan ett prov rakt in i svullnaden som gjorde pissont. får väl svar på provet nästa vecka. Resten av dagen är tråkig! ringer till typ alla mina kompisar men alla är verkligen upptagna! det blir en tråkig kväll ensam hemma!!

Fredagen känns foten lite bättre. Jag kan gå utan kryckor även om jag ser ut som en haltandes pingvin.  vaknar, äter frukost och sedan lite tid vid datorn. Går ner och kollar på TV- lyckas faktiskt rota fram en gammal videofilm från när jag och mina syskon var små =P.. vi var ju rätt charmiga alltså"!! upp och sitta vid datorn igen.. någon kan ju faktiskt ha skrivit till mig. (tyvärr hade jag fel). Ner till TV:n igen; tredje klotet från solen, will och grace, och slutligen den eminenta serien, that's 70 show!!! grymt. Läge att ringa felicia, vi skulle ju ses på kvällen. " kom hit vid sju".. åå de e ju två timmar kvar.. jag som e så uttråkad!!! trots att tiden gick väldigt segt lyckades jag komma sent till felicia iallafall..(hur lyckas man varje gång?): resten av kvällen gick snabbt. Vi kollade på vinterviken   (shit det var verkligen längesedan, och shit vad David Tainton e snygg) sedan kom Helena och vi hade en riktigt mysig kväll!!.

Lördagen var jag glad när jag vaknade. Skulle åka till Anna och få mitt hår permanentat. Spännande!!! hon rullade och rullade och sprayade och gnuggade och duchade ochfönade tills allt var klart. MEN??!! det syntes ju ingen skillnad.. möjligtvis vågit, men vad hände med illusionen om de stora vackra lockarna? skiit oxå!! ville ju vara lite krullhårig för ett tag! Nu är jag hemma och har tråkigt igen. Fortfarande ont i foten och ikväll ska jag på inflyttningsfest! fast egentligen orkar jag inte med det....

//SARA