Tyst

Börjar jag bli gammal på riktigt? Kom hem från jobbet för en liten stund sedan och slog mig ner i soffan som vanligt. Däremot satte jag inte på tv:n som vanligt utan jag satte mig och njöt av tystnaden för några sekunder. Jag har alltid varit en aktiv människa som gillar när det låter eller händer saker runt omkring mig. Men på senare dagar har jag börjat tycka det är jobbigt. Det kan visserligen bero på att jag har ett jobb där det aldrig är tyst men ändå. 

Den senaste tiden har jag även varit förbaskat trött. Till exempel sov jag 26 timmar på två nätter denna helgen och ändå kände jag mig inte ett dugg utvilad. What to do?


Idag har jag hälsat på mina gamla barn och kollegor. Snacka om att få kärlek. Barnen hoppade på mig och kramades och pussades tills jag låg ner på golvet. så söta är dom!

Nu ska jag gosa med Elvis och Costello en stund innan träningen.

Sara ♥

I've lost my key..

..Do you have it?

Höst-inside and out

Nu är det verkligen höst. Både inne och ute. Jag vaknade kvart över elva idag och kunde nästan känna det gråa och trista slå mot mig. Och trots att jag sovit länge och kände mig hyfsat utvilad ville jag bara inte gå upp ur sängen. Oturligt nog var jag ju tvungen att gå på toa så det var bara att hoppa i mystofflorna och morgonrocken och masa sig upp. Nu sitter jag här i soffan och tänker på hur gott det vore med frukost. Ska snart ta mig i kragen och gå ut till köket.

Idag tänkte jag även ta mig en sväng till Allum för att köpa en ny jacka. Kommer inte ha tid att göra det annars. Fast egentligen är jag sjukt osugen på allting idag. Det mest lockande hade varit att sova bort hela dagen och vakna imorgon och förhoppningsvis känna sig lätt, glad och sugen på livet. 

Men men.. man måste rycka upp sig själv ibland. Ett, två, tre nu lägger jag på ett smile och reser mig sakta från soffan. Ha en bra dag!


Sara ♥

---

Helg igen och jag är helt totalt slut. Klockan är halv nio och jag har redan somnat till tre gånger i soffan under kvällen. Nu ska jag se färdigt på Idol och sedan blir det sängen och förhoppningsvis en god natts sömn. 

Denna helgen har jag inte så mycket inplanerat vilket är både skönt och tråkigt. Man vill ju ta vara på sin lediga tid och utnyttja den genom att göra massa roliga saker samtidigt som man verkligen behöver vila upp sig. 

Dessutom har jag fått tandvärk så jag kan inte äta massa godis och godsaker utan att det isar i munnen. Borde ringa till tandläkaren på måndag men det är så tråkigt att gå dit. Och dyrt. Jag väl se hur det känns efter helgen. 



Sara ♥

Torsdag

Jag har upptäckt en "ny" artist, eller snarare lyssnat in mig på en artist som funnits i flera år. Maria Mena. Jag bara älskar hennes röst och låtar. Och för att inte tala om hur bra hennes låttexter är. Så klockrena verkligen!

Denna vecka har annars varit ganska vanlig. Det har varit fint väder vilket jag verkligen uppskattar. Det gör att livet känns en aning lättare. Dock har jag varit helt sjukt trött denna veckan. Mycket att göra och mycket att tänka på. 

Denna vecka har också inneburit ett pusslande när det gäller att ta mig från en plats till en annan då jag lämnade in min bil i måndags och inte fick tillbaka den förrän idag. Det är svårt när man bor i Floda, jobbar i Gråbo och tränar i Stenkullen. Men som sagt nu har jag bil igen vilket känns bra.

Om två och en halv timme ska jag åka till ishallen och träna. Egentligen hade jag velat gå och lägga mig typ nu eftersom jag är dötrött, men det är bara och sitta uppe och invänta träningen. Imorgon börjar jag kl 07.00 och det är studiedag hela dagen. Hoppas jag orkar hålla ögonen uppe hela dagen!

Nu borde jag kanske äta något. Ha en go kväll!


Sara ♥

Hemma efter första tävlingshelgen..

Så har man genomfört säsongens första tävling. Måste säga att det ändå gick helt okej med tanke på att jag varit sjuk i veckan. Missade dubbel axel i båda programmen och floppade en dubbel lutz i långa. Men resten var okej. kanske inte bra, men ändå godkänt. Efter kortprogrammet låg jag på fjärde plats men jag lyckades åka upp mig till en tredje plats så det kändes också ganska bra.

Var också glad att jag klarade mig hela vägen hem eftersom min bil  började låta och skramla ovanligt mycket när jag var där nere. Troligtvis ljuddämparen som har rostat sönder så inget jätteallvarlig, men ändå lite tråkigt.

Nu ska jag äta lite mat sedan blir det träning. Det brukar ofta gå ganska bra på träningarna efter att man har tävlat. Vet inte vad det kan bero på men kanske att man släpper på all stress och nervositet och på så sätt har lite överskottsenergi att använda...?!

Sedan är man ju självklart nyfiken på hur det har gått i valet. Nu är klockan strax efter åtta så vallokalerna har ju precis stängt. Ingen återvändo. Jag hoppas bara INTE att Sverigedemokraterna får en plats i riksdagen. 

Ha en bra kväll!


Sara ♥

Säsongens första tävling

Så var det dags igen. Nu drar tävlingssäsongen igång igen och idag är det Nissan cup i Halmstad som gäller. Detta är första tävlingen för mig i den nya A-serien så det ska bli lite spännande att se hur man ligger till. Träningen i torsdags gick hyfsat med tanke på att jag legat sjuk hela veckan så vi får se hur mycket jag orkar denna helgen. *wish me luck*.

Bild från förra tävlingssäsongen:


Nu är det dags för att stoppa något i magen sedan bär det av!

Sara ♥

Jag hatar att vara sjuk!

Därför tänkte jag se till att bli frisk idag. Nu gäller det, vitaminer och massa förkylningspreparat och en dag till hemma i soffan så kanske jag kan gå till jobbet imorgon. Behöver ju dessutom träna eftersom jag har säsongens första tävling nu till helgen.

Idag mår jag dock lite bättre och om det inte vore för allt snor i näsan skulle man ju nästan kunna tro att jag var frisk.. men bara nästan.. är ganska hängig också.

Det värsta med att vara sjuk är att man blir så uttråkad. Man orkar ju inte göra något vettigt samtidigt som det är urtråkigt att bara sitta och go på TV en hel dag. Jag är inne på min tredje...

Idag är dock syrran hemma så jag får lite sällskap i alla fall. Det känns ju lite bättre.

Mina katter är roliga. Trots att det regnar ute sitter de och gnäller vid altandörren och vill ut. och när vi väl släpper ut dem så sätter de sig vid altandörren på utsidan och vill in igen samtidigt som de bara gnäller. De gillar visst regnet lika mycket som jag.

Nu ska jag knapra esberitox och se om det kommer nåt trevligt på TV. Det gör det förmodligen inte.

Sara ♥


Nu börjar det igen...

Så har man åkt på första förkylningen för säsongen. Det är väl ganska typiskt och inte helt oväntat eftersom jag jobbar på en förskola. Detta innebär även att hösten är här på riktigt och att vi går mot gråare och kallare tider. Usch jag är så sjukt osugen på hösten. Och dessutom är jag så trött på mitt liv. Önskar jag hade något kul att se fram emot..

Tror det är dags för en förändring i mitt liv, men jag vet ju inte riktigt vad?!

Så var det helg igen..

..och det är helt sjukt vad fort den här veckan har gått. Jag har dock varit dötrött hela veckan men barnen på jobbet har haft mer energi än någonsin. Jag hoppas att jag snart ska komma in i någon slags rytm som gör att jag känner att jag orkar med jobb, träning och allt annat som jag vill hinna med under en vecka utan att känna mig halvdöd varenda kväll.

Nu är klockan halv tio och det är fredag och jag ska gå och lägga mig. Orkar knappt hålla ögonen uppe och imorgon bitti är det träning klockan 08.00. Ibland funderar jag allvarligt över vad jag håller på med?!

God natt! Sara ♥

Jobbat på brännan..

.. Ja än är det inte för sent.. eller, ja idag var det i alla fall underbart väder när jag kom hem från jobbet så jag satte mig ute i solen och läste och solade i 1,5 timme. Riktigt gött var det och jag tror allt att jag bättrade på min färg en liten aning :)

Men det känns som att hösten verkligen är på väg. Mornarna är kalla och naturen börjar skifta lite i färg. På ett sätt gillar jag det samtidigt som jag inte riktigt är färdig med sommaren än. Men men det finns ju som sagt inte så mycket att göra åt det så jag får väl bara försöka att gilla läget! Imorgon ska det i alla fall bli fint väder igen om man läser väderprognosen och den stämmer. Kanske att man hinner sola en stund imorgon med =D 

Nu ska jag sova! jobb imorgon kl 06.00, hej och hå!!!


God natt 
Sara ♥

Precis som vanligt..

Jag har tröttnat på musiken i min dator, på programmen som går på tv:n och på maten i mitt skafferi... dags för lite förändring kanske?? Livet ska väl handla om utmaningar? Men ibland känns det verkligen som att man springer runt i ett ekorrhjul och bara gör samma saker om och om igen. Av rutin? Eller kanske bara av ren lathet? 

Nu är hösten här igen. Och idag har jag klippt häcken och gräset samt rensat rabatterna och gjort lite höstfint här hemma. Fast egentligen vill jag inte att hösten ska vara här riktigt än. Jag är inte färdig med sommaren än! Men precis som allt annat rullar det på och snart är det väl vinter igen. Nu ska jag åka till ishallen och träna, precis som jag gjort de senaste femton(?) åren på söndagkvällar. Usch vad jag känner mig randig idag!



Släktträff

God morgon!

Sitter just nu och fryser om fötter och händer och ska snart äta lite frukost. Lördag igen och idag ska jag på släktträff. Det är Morfars syskon och alla deras barn och barnbarn som ska träffas och det ska faktiskt bli lite kul. Jag har väldigt dålig koll på den delen av min släkt så det ska bli intressant att se vilka som kommer vara där.

Nu har jag äntligen gjort en systemåterställning på min dator så nu funkar den perfekt igen =) Det började med att den krånglade lite och sedan gick det inte ens att starta upp den. Virus antagligen. Men som sagt.. nu är det åtgärdat!


Nä nu är det dags att stoppa i sig något att äta.. magen kurrar faktiskt lite nu!

ha en fin dag! Sara ♥