Grattis pappa! och nyklippt :)

Det har varit sjukt svettigt på jobbet denna veckan. 3-5 barn och 3 personal. Nämen det har varit ganska mysigt att jobba faktiskt, man har liksom mer tid till varje barn och barnen kan själva påverka sin dag mycket mer. Idag har jag jobbat och sedan åkte jag hem till pappa som fyller år idag. Grattis världens bästa pappa!! Hans födelsedagspresent från oss blir en prenumeration på en biltidning med gamla amerikanska bilar. Han gillar den :) Sedan åkte jag hem och så kom Felicia hit och klippte mig. Tack Felicia :) sedan färgade jag även håret mörkbrunt så nu känner jag mig som en helt ny människa ;) Tillsist åkte jag och tränade och träningen gick faktiskt riktigt bra. Nu borde jag egentligen redan ligga i sängen och sova, men med mitt facebookberoende är det näst intill omöjligt. Måste ju bara gå in och kolla facebook varje dag innan jag drar mig till sängen, inte för att det har hänt så mycket (inte för att det brukar det) men mest bara för att jag är beroende. Illa! Nu ska jag iallafall stänga ner och försöka sova. Börjar jobbet klockan 06.00 imorgon wohoo!! Men jag får iallafall gå hem tidigt så det är gött. 

Sov så gott!!
Sara ♥

Lite depp och massa godis!

Känner mig inte glad. Julen har väl varit helt okej, men på något sätt blir ensamheten mer påtaglig under sådana här högtider. Julen är ju, för många, gemenskapens och kärlekens högtid och det verkar som om de flesta jag känner haft en helt fantastiskt, underbar, strålande, supermysig, makalös (och alla andra superlativ man kan hitta) jul. I alla fall om man läser folks facebook-statusar.

Själv har jag bara kännt mig mer ensam och smällt i mig en hel massa godis som tröst. Kanske var tur att jag skulle till jobbet idag så jag fick annat att tänka på. Vi hade fem barn på tre personal idag så det var rätt lugnt ändå, och barnen är ju så härliga. Efter jobbet åkte jag till ishallen och tränade i två timmar. Det gick hyfsat trots att jag har en sträckning i ljumsken som gör bajsont!!! Men om 1,5 vecka är det tävling som gäller så det gäller att vara i god form tills dess. 

Ska iallafall försöka rycka upp mig lite nu och lägga i en tvätt och fixa lite kvällsmat. Imorgon blir det jobb igen, men jag får iallafall lite sovmorgon :)

Sara ♥

jul tjugoelva

Sitter här i min soffa på juldagen och proppar i mig massa godis och tittar på film. Jag har sett på alla julkalenderavsnitt som jag har missat. Jag har sett filmerna "the cristmas choir" och "Peter pan" och nu tittar jag på "Annie". Riktig slappdag precis som det ska vara alltså. Julafton var okej. Jag var hemma hos mina föräldrar och åt julbord, tittade på Kalle Anka och öppnade julklappar. Fick bl.a. en tröja och berlocker till mitt Thomas Szabo-armband. 

Imorgon blir det träning och sedan julbord hos päronen tillsammans med farmor, sedan är min julledighet över och på tisdag väntar jobb igen.

En bild på mig från julafton;


Sara ♥

Paris var..

..helt underbart!
Vilken magnifik stad och vilka vackra byggnader. OCh vilka härliga vänner jag har!!
Vi har turistat och sett triumfbågen, notre dame, sacre coeurk, mona lisa, eiffeltornet mm.
Vi har varit på de stora köpcentrena med alla dyra märkesvaror, typ chanel, dior, prada mm.
Vi har ätit baguetter, crepes, makroner och druckit massa vin.
Vi har träffat fransmän och övat på vår skolfranska lite.
Vi har varit ute och dansat till mitt i natten.
Vi har umgåtts och haft massa kul.

Tänkte att bilderna får tala lite för sig själva:










Helt underbart!

Nu säger jag Bon soir och drar mig mot sängen..

Sara ♥

Luciatåg, Thailand och Paris!

Igår kväll hade vi syskonmys och lite hejdåmiddag för alicia som åkte till Thailand idag och ska vara borta i fyra månader! Kommer sakna henne så mycket min lilla fina syster <3 




Idag har varit en såndär dag då jag inte känt mig på bra humör. Vet egentligen inte varför, men allt har liksom känts jobbigt. På jobbet har barnen visat upp sitt fina luciatåg tre gånger. Dels för föräldrar och syskon, men också för de gamla på äldreboendet som ligger bredvid förskolan. Det var mycket uppskattat och barnen var så duktiga!

När jag kom hem från jobbet var det dags att packa för imorgon drar jag och Felicia till Paris för att hälsa på Helena i några dagar. Ska bli awsome! Har varit väldigt nojig och orolig över hur jag ska klara av att packa för fem dagar då det bara får väga 10 kg. Men när jag ikväll vägde väskan insåg jag att den faktiskt bara vägda knappt fyra kg. hade med andra ord ingenting att oroa mig över.. så nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova gott för att sedan njuta av fem dagars semester! 

Ha det nice här hemma!
Sara ♥

Personbästa och så lite bilkrångel!

Kom precis hem från tävlingen i Örebro. Idag gick det inte riktigt lika bra som igår, men jag är ändå nöjd. Satte personligt poängrekord med 85,07 poäng sammanlagt vilket resulterade i en andraplats. Jag gjorde dock en enkel flip och en enkel axel, men resten av dubbelhoppen satt bra :) Jag var lite orolig att helgen skulle kännas ensam och tråkig eftersom jag var den enda från Lerum som skulle tävla. Var inte alls sugen på att åka tåg upp själv, bo på hotell själv.. osv.. Men tack vare goa människor från Trollhättan så blev helgen riktigt trevlig. Tack för det!

Här kommer en bild från prispallen (Mikaela etta, jag tvåa och Malin trea):



Hemresan med tåget gick också bra och eftersom Linda som var med på tävlingen och dömde också skulle med samma tåg som jag så fick jag sällskap hela vägen hem, vilket gjorde att tågresan gick bra mycket fortare. Sedan blev vi hämtade i Alingsås av syrran som skulle skjutsa hem oss. Men när vi precis hade svängt av avfarten till Floda small det till i bilen och kopplingspedalen var helt lös. Förmodligen var det vajern som hade gått av. Så vi fick ringa efter assistans i form av pappa som sedan såg till att bilen kom hem till hans lilla verkstad och sedan skjutsade oss hem. Men sedan fick jag skjutsa Elina hem till Alingsås vilket i slutändan gjorde att jag inte kom hem förrän halv elva. och då åkte jag vid 18-tiden från Örebro.. suck. 

Nu är jag dock hemma och ska sova.. imorgon väntar jobb som vanligt!! Ha de gött!

Sara ♥

Stressigt liv!!!

Har haft helt, totalt fullt upp det sista och känt mig så stressad att jag knappt hunnit äta och sova. Men det har ju faktiskt mest varit roliga saker vilket ändå har gjort att jag klarat av det. För det första hade vi vår isshow förra veckan och det gick jättebra. Fick många positiva kommentarer från barnen på jobbet som självklart var där och tittade. Förra helgen var jag även på Johannas födelsedagskalas vilket var jättemysigt.

Denna veckan har jag försökt hinna träna så mycket det går, men jag har jobbat sent flera dagar pg.a. möten och utvecklingssamtal så det har tyvärr inte blivit så mycket träning. I torsdags var vi dessutom på julbord med jobbet vilket var jätteroligt. Och jag och min kära kollega Anna-Maria fick för oss att önska alla en god jul genom att genomföra ett litet julsångsmedley inför alla. Tror det var uppskattat. Nu sitter jag på ett hotellrum i Örebro och idag har jag tävlat kortprogrammet. Det gick jättebra och jag är supernöjd. Satte personbästa och fick 31,74 poäng och ligger tvåa :) Ska bli roligt att få visa vad jag går för imorgon också!

Här nedan kommer några bilder från mina senaste veckor;

julshowen:



Jag och ett vacker födelsedagsbarn



Jag och Anna-Maria inför sången


Nu är det dags att sova!
Natti natti! 
Sara ♥