Torsdag

Igår såg jag New Moon på bio. Måste säga som alla andra; den var hur bra som helst. Nu ser jag fram emot den tredje filmen i twillight-serien, men det dröjer ju ett tag.


Idag har jag jobbat och sedan blev det att åka till ishallen för att träna. Det är en vecka kvar till vår juluppvisning och vi är inte klara med alla nummer än. Känns ju en aning stressigt. Men nu ska vi vara optimistiska här.. allt ordnar sig bara man vill.. eller?


Snart ska jag åka till ishallen igen och sedan blir det bums i säng. Men först ska jag ta en smakbit av chokladpuddingen som står i kylskåpet. När jag blir sötsugen kan inget stoppa mig!!!


god kväll!!!

Back on track

Så var det söndag kväll igen. Men denna gången känner jag faktiskt INTE att det känns jobbigt att helgen är slut. Snarare tvärtom. Det ska bli kul att gå till jobbet imorgon och jag ser fram emot en fullspäckad vecka som kommer innehålla en hel del träning men också lite annat smått och gott. Bland annat ska jag och Anna gå på bio på onsdag och se New Moon =) Det ska bli så skönt att bara göra saker. Eftersom jag varit sjuk så länge har jag verkligen saknat att träffa folk. Oavsett hur skön min soffa är så blir det sjukt långtråkigt att bara ligga ensam hemma flera dagar i sträck. Nu ska jag snart åka och träna och nu tänker jag satsa järnet på träningarna så att jag hittar formen inför SM! Wish me luck ;)

Det går åt rätt håll..

Äntligen vaknade jag upp en morgon utan huvudvärk. Kanske att den här förkylningen (eller vad tusan det är?) håller på att ge med sig. Idag är det även lite ljusare utomhus och jag kan t.om. se skymtar av den blå himlen. Förhoppningsvis kanske solen letar sig fram också, det vore underbart.

Jag tänkte stanna hemma och ta det lugnt hela dagen idag så att jag verkligen blir ordentligt frisk. Imorgon ska jag ev. träffa Hanna och Cami vilket aldrig blev av förra helgen då jag också var sjuk. På söndag ska jag förhoppningsvis träna. Det är helt sjukt hur mycket jag saknar konståkningen när jag inte kan träna. Och nu måste jag dessutom se till att komma i form till SM.

Nu ska jag äta frukost och se på film. 

so long! Sara

sjuk!!!

Hemma från jobbet idag igen på grund av den här förbannade förkylningen (eller vad det nu är?). Det har gått två veckor sedan jag blev sjuk och jag hatar det verkligen. Ingen träning, inget socialt liv och inget kul att göra. Jag har visserligen jobbat lite trots att jag är sjuk, men då har jag däckat i soffan varje dag när jag kommit hem. I natt vaknade jag och kallsvettades ett flertal gånger så idag sjukskrev jag mig igen. Har egentligen inget vettigt att skriva, så jag slutar nu.
over and out!

Dumma baskilusker!

Jag fattar inte varför jag aldrig blir frisk. Varannan dag har jag ont i halsen och varannan dag är jag snuvig och har hosta. Och så håller det bara på så. Ingen feber men massa trötthet. Känner mig inte tillräckligt sjuk för att vara hemma från jobbet, men känner mig ändå inte tillräckligt frisk för att kunna träna och göra det jag vill. Det är frustrerande och förfärligt irriterande! Hade varit mycket bättre om det bara bröt ut riktigt ordentligt och sedan gick över (eller helst av allt att det bara försvann, men sådan tur kan man väl inte ha??). Funderar på att dra till ishallen och bara åka lite ikväll, ingen konditionsträning eller liknande, bara lite skär och kanske några hopp för att hålla igång mig. Jag har ju trots allt SM om drygt en månad och då vill jag ju självklart vara på topp. men jag vet inte...

träna eller inte träna, det är frågan???

---

Jag vill känna att jag lever, veta att jag räcker till!

1,2,3 nu är jag frisk..

..i alla fall nästan. Men jag bestämde mig ändå för att gå till jobbet idag. Det är så himla tråkigt att vara hemma och inte göra någonting på dagarna. Jag blir rastlös och uttråkad och får till slut panik!


Barnen på förskolan hade saknat mig vilket kändes bra. Barn är så ärliga. Och på tal om barn kan jag berätta att en av mina bästa vänner blivit mamma. En liten son som föddes fem veckor för tidigt. Grattis sweetie!

Nu sitter jag och tittar på Grey's anatomy och dricker varm choklad. En bra avslutning på en god dag! Sedan blir det sängen eftersom jag ska upp kl 05.00 imorgon bitti.


Ha en go kväll!

Vilken helg!

Denna helgen har varit helt sjuk. Till att börja med kände jag mig inte helt på topp när jag skulle åka upp till Stockholm i fredags. Snuvig och halvförkyld och ganska nervös eftersom jag visste att jag var tvungen att prestera bra och komma som sämst på en 12:e plats för att lyckas ta mig vidare till SM. Hursomhelst så gick flygresan upp bra och vi fick till och med skjuts till hotellet i Farsta där vi skulle bo. Det var jag, Linda, Nanna, Christine och deras tränare Tamara som åkte tillsammans. Hur goa tjejer som helst. På kvällen hängde vi på hotellrummet och tittade på några avsnitt av Grey's. 


På lördagen vaknade vi vid halv tio och då berättade Linda (som jag delade rum med) att jag hade pratat i sömnen under natten-På engelska! Det bör tilläggas att jag faktiskt nämnt för henne att jag var lite nojig över att behöva prata engelska hela helgen på grund av att Tamara är från USA. Då fik jag mig verkligen ett gott skratt. Sedan gick vi ner och åt frukost. Vad kan man säga, hotellfrukostar slår det mesta. Sedan gick vi in till Farsta centrum för lite shopping. Jag började dock känna mig lite sämre när vi gick runt i affärerna och antog att det var min förkylning som. blossade upp. Sedan skulle vi ta bussen tillbaka men vi visste inte vilken buss och trodde att vi missat den så vi gick hela vägen istället. 


När vi kom tillbaka till hotellet började jag ganska snart göra mig i ordning inför tävlingen. Smink och håruppsättning och lite mental laddning. Jag mådde dock ganska dåligt och tog en ipren innan vi åkte iväg till ishallen. Så var det dags för tävling. Korta gick riktigt dåligt. Jag missade nästan allting och orkade knappt åka färdigt mitt program. När kortprogrammen var avslutade låg jag på sista plats vilket inte kändes speciellt bra.De andra tjejerna åkte bra, Nanna låg etta, Christine fyra och Linda femma.


På kvällen gick vi in till Farsta centrum och åt middag på en jättemysig restaurang. Jag mådde ganska dåligt även på kvällen, frös och kände mig jättetrött och hängig och jag kunde dessutom inte tänka på något annat än hur nervös jag var för tävlingen. Detta släppte lite när vi skulle gå tillbaka igen och vi flummade som bara den på vägen tillbaka till hotellet. 


Den kvällen hade jag väldigt svårt att somna. Jag var skitnervös och låg och tänkte på tävlingen hel tiden. Jag vaknade ett flertal gånger under natten och försökte tänka igenom mitt program. På morgonen mådde jag inte alls bra, kände mig nästan på gränsen till lite febrig och hade ingen särskild aptit vid frukosten. Det kändes så typiskt om jag skulle missa min SM-plats på grund av att jag var sjuk för jag visste att jag var i ganska god form i övrigt.

Sedan åkte jag till ishallen och började värma upp. Jag tror aldrig att jag har varit så nervös inför ett långprogram som jag var då. Tamara var i alla fall väldigt lugn och stöttande hela tiden vilket kändes bra och programmet gick faktiskt bättre än väntat. Jag stod på benen hela tiden även om farten, stegen och koreografin var riktigt dålig samt att jag höll på att spy när jag var färdig på grund av att jag kände mig så utmattad. När jag sedan hörde mina poäng och insåg att jag hade fixat det kände jag ett lugn över hela mig och jag blev så otroligt glad.

Sedan kunde jag bara sitta och titta på de andra och njuta. Christine åkte riktigt bra i långa medan Linda och Nanna missade lite. Slutplaceringarna blev i alla fall; Nanna på första plats, Christine på tredje plats, Linda på sjunde plats och jag på elfte plats. Så alla fyra är vidare till SM som går i Linköping i december och det känns så sjukt roligt.


Flygresan hem gick bra men jag har fortfarande lock i mitt högra öra som inte verkar vilja släppa. Sjukt jobbigt!!!
Idag har jag varit hemma från jobbet och jag mår inte så jättebra om jag ska vara ärlig. Men jag är glad åt att syrran installerat Voddler på datorn så att jag kan kolla på massa bra film. Nu ska jag se till att få något i magen. Den skriker!



Hoppas att er helg varit bra!
kärlek/Sara

Nu bär det av till stockholm igen!

Trots att jag inte känner mig på topp tänker jag kämpa järnet i helgen. Det är nämligen dags för min fjärde elitserietävling och efter denna helgen vet jag om jag lyckas ta mig vidare till SM eller inte. Så om ni har lust kan ni ju hålla tummarna för att jag orkar genomföra tävlingen. Är redan lite nervös. 


Nu är det dags att bege sig hem till mamma och pappa en stund innan det bär av. Ha en go helg allesammans!


Love Sara

Och jag kämpar på..

Önskar bara att saker och ting vore lite enklare.
Jag är så trött!

Bara för att jag saknar mina vänner!

Nämner ingen så glömmer jag ingen, men vänner! Ni vet vilka ni är. Jag hoppas att ni vet hur otroligt mycket ni betyder för mig. Tack vare er är jag den jag är idag och det är jag så tacksam över. Massor av kärlek till er!!!

Puss & kram och nyp i stjärten!

(Bara för att jag gillar den Nicko;))

Min lediga helg!!!

Med tanke på att jag varit superupptagen den senaste månaden tänkte jag berätta lite om min första lediga helg på fyra veckor. 

I fredags efter jobbet träffade jag Anna. Vi åkte till Alingsås och bowlade tillsammans med hennes pojkvän och hans bror. Gissa vem som vann överlägset?? haha, jo jag. På två serier hade jag över 100 poäng mer än tvåan. Bästa serien slutade på 146 poäng vilket jag är ganska nöjd med med tanke på att jag bowlar typ två gånger per år. Sedan åkte vi hem och såg slutet av idol och käkade pizza och hamburgare.. sjukt onyttigt, men riktigt gott =P


Igår hade jag en helt ledig dag. Det var riktigt längesedan jag hade en sådan dag sist. Dagen började med att jag sov så länge jag bara kunde följt av en seg frukost. Sedan gjorde jag mig i ordning och åkte in till Göteborg för lite shopping. Vid 14.00-tiden mötte jag upp Emelie och vi åt lunch på Condeco. Det var så härligt att träffa henne igen. Det går verkligen allt för lång tid mellan våra träffar. Sedan kom Hanna in till stan och vi gick runt i affärer lite alla tre. Efter ett tag vek Emelie av och jag och Hanna fortsatte vår shoppingrunda. Det blev nya vinterskor åt båda två och en hel del annat smått och gott. 

När vi var nöjda med shoppingen åkte vi hem till Cami för en riktig myskväll. Cami och Jonas hade hyrt två skräckfilmer; barnhemmet och 1408. 1408 är nog seriöst den värsta filmen som någonsin gjorts. Steven King måste vara lite mentalt störd som kan hitta på något sådant. Jag var helt skräckslagen genom hela filmen. Sedan skulle jag åka hela vägen hem och sova ensam i lägenheten. Panik! När jag äntligen kommer hem och öppnar ytterdörren hör jag röster inifrån vardagsrummet. Jag vet att min syrra inte är hemma och det är dessutom släckt överallt. Blir man rädd då? ja!! Efter några sekunder av panik inser jag att det är TV:n som står på. Som jag glömt stänga av när jag gick hemifrån tidigare under dagen. Puh.. 

Uppe i varv som jag var tog det ett bra tag innan jag ens kom i säng och sedan låg jag nog vaken större delen av natten och lyssnade på varenda litet ljud som hördes. läskigt!!!

Imorse tränade jag så nu är jag helt slut. Tänkte lägga mig och ta en tupplur nu så att jag orkar med dagen. Senare ska jag till mormor och hälsa på <3