Ont lite här och där..

Men jag antar att det hör konståkning till lite grann.. Idag på träningen lyckades jag med de mest konstiga sakerna. Liten sträckning i ljumsken, konstigt fall som resulterade i smärta i hälsenan, och tillsist samlade jag på mig ett litet blåmärke på knät. Men vad gör det när man älskar sporten (för det mesta iaf). Om några timmar blir det att åka tillbaka till ishallen för ännu mer träning. Nästa helg är det ju tävling igen och då hoppas jag på att vara i form!

När det gäller min lägenhet så håller jag på att komma iordning.. köket är riktigt fint nu och jag börjar få upp lite saker på väggarna. Vardagsrummet är fortfarande kaos dock!

Kommer ju bli lite lättare när syrran flyttar och alla hennes grejer försvinner också! :)

Ska äta lite nu!

Sara ♥

Lite av varje..

Jag har insett för längesedan att det kommer att ta ett tag att komma iordning här i nya lyan. Men nu har jag i allafall (tack vare goa vänner) fått färg på väggen i hallen däruppe så att jag kan börja ställa upp saker där med. Måste ändå säga att det blev bättre än förväntat :)

Idag har jag kännt mig gladare än på länge. Vaknade visserligen väldigt tidigt (05.00) men bestämde mig för att det skulle bli en bra dag vilket det faktiskt blev. Jag har så lätt att fokusera på det negativa att jag missar saker som faktiskt är bra. Önskar bara jag kunde tänka likadant när saker och ting känns tungt.

Idag har jag i alla fall jobbat, tränat och vart på möte med tränare+åkare inför hösten. Jag har inte tränat på några dagar pg.a. nackspärr och det kändes riktigt skönt att vara tillbaka på isen. Gick faktiskt bättre än förväntat också, åkte ett nästan felfritt långprogram och min dubbel axel var riktigt bra. Hade inte tänkt att jag skulle hoppa på träningen, men nacken kändes såpass bra att jag faktiskt kunde det. Skönt!! Nästa helg är det tävling vilket ska bli kul. Innan dess ska jag bara ha sytt färdigt min tävlingsklänning som jag inte börjat med än. Men det borde jag väl hinna?? :P

Nu ska jag gosa med mina älsklingskatter innan det är dags att inta sängen!!

Sara ♥