Ytterligare en seg hemmakväll...

Så sitter man här framför datorn igen. Har fortfarande en enveten förkylning som inte vill ge med sig. Jag är så trött på att vara sjuk! Skulle tränat idag egentligen men jag hade verkligen inte orkat, hoppas min tränare inte blev allt för arg på mig för han lät inte speciellt glad när jag ringde och sa att jag inte kommer. Men jag kan ju inte hjälpa att jag tappat mitt immunförsvar helt!

Idag har jag och syrran varit på blomsterlandet och köpt fina blommor till våra ytterkrukor. Vi kommer nog att få ordning på vår lilla uteplats i år med ;)

Kvällens att göra lista består iaf. av:
1. Laga ett par byxor
2. Laga ett par skor
3. vika tvätt
4. Duscha
5. Måla naglarna

Ha en skön kväll!

Sara ♥

En slapp kväll..

Idag när jag kom hem från jobbet vid halv sju stod syrran i köket och lagade mat. Köttfärssås med spagetti.. ibland är det riktigt gött att komma hem alltså =) gott var det.. tack syster!
Resten av kvällen har jag mest suttit i soffan och glott på TV.. (som vanligt) men jag kan ju iaf. skylla på att jag fortfarande är förkyld så jag hade ändå inte orkat göra något ansträngande.

Nu ska jag dra mig till sängs och jag hoppas på att jag är frisk imorgon när jag vaknar. Imorgon blir det jobb följt av utvecklingssamtal och senare på kvällen förhoppningsvis träning. Däremellan får vi väl se om vi (jag och syrran) kommer iväg till Blomsterlandet för att införskaffa vårens blommor till utekrukorna. Nu ska det bli fint hus här =)

Och en sak till.. idag är det exakt en månad kvar tills SATC 2 kommer ut på BIO! *längtar*.

God natt!
Sara ♥

27:e april

Så har man fått lön igen.. och hälften är redan borta pga. räkningar =(  well well.. ingen idé att klaga, man ska ju vara otroligt tacksam över att man har ett jobb och en inkomst så att man får lön varje månad. (Eller iaf. några månader till). Idag har det varit en lång dag. Först jobb följt av utvecklingssamtal. Sedan direkt hem för att åka och storhandla med syrran och sedan hem och äta och betala räkningar. Ska lägga mig tidigt eftersom jag inte riktigt är frisk. Hoppas på att denna förkylning ska ge med sig snart så att jag kan känna att jag kan göra det jag vill (träna!).


Och så har jag en liten confession.. jag åt godis igår fast det inte var min godisdag.. blir så irriterad på mig själv att jag inte kan hålla på mitt avtal. Förlåt Felicia =S


Nu ska jag knapra esberitox och titta på desperate housewifes!


Sara ♥

söndagsångest

Så var det söndag igen.. Usch vad jag är osugen på att gå till jobbet imorgon. Jag fattar inte var helgerna tar vägen. Jaja man ska väl vara glad att man har ett jobb att gå till. Nu ska jag se på film! ↲ so long!

trött och seg..

..och så känns det som att jag håller på att bli sjuk igen!! Jag pallar inte!!! Jag fattar inte hur jag kan bli sjuk så ofta. Det är typ som att mitt immunförsvar bara lagt av. Idag har jag tränat i Askim och på hemvägen stannade vi på triumf glasscafét.. sjukt gott med kulglass =P Eftersom jag numera bara äter godsaker en dag i veckan  fick jag verkligen passa på att njuta av glassen. Nu dröjer det en vecka till innan det blir sötsaker för min del ;) Men jag är sjukt stolt över mig själv som lyckas hålla på mina nya rutiner.

Nu ska jag måla naglarna och ta hand om mig själv lite ;) 

Sara ♥

Ibland känns det bara fel..

.. men vissa saker går inte att påverka så det är väl lika bra att försöka gilla läget!

Nu ska jag dra täcket över mig och hoppas på en god natts sömn!
God natt!

träning!

Så har eftersäsongsträningen satt igång och idag när jag kom hem från jobbet gick jag ut och sprang 5 km. Det gick helt okej med tanke på att jag haft benhinneinflammation till och från hela säsongen. Det gjorde lite ont i nedförsbackarna men jag sprang iaf. hela vägen och jag tyckte att jag höll ett bra tempo. Just nu är jag i bra form och det tänker jag fortsätta att vara fram till sommaren så att jag kan känna mig bekväm när jag går runt i min bikini på stranden. Med träning i kombination med minskat godisätande ska det nog gå bra ;)

Nu blir det en stund framför TV:n. Desperate housewifes-me like!

Hänt sen sist!

Nu var det ett tag sedan jag skrev..

Förra veckan jobbade jag som vanligt, tränade lite och försökte få lite ordning på mitt liv. 

Helgen började riktigt bra. I fredags vann vi göteborgs showtävling (konståkning) med vårt disconummer! 3000 kronor till oss och så äran förstås. Bra jobbat tjejer!

I lördags bokade jag och Hanna sommarens semesterresa. Grekland, here we come! Detta är något som jag verkligen ser fram emot jättemycket!
I söndags hade jag en riktig fixardag. Jag slängde massa skräp, tränade, städade och tvättade bilen. gött när man känner att man får lite gjort.

Nu är det måndagkväll och jag har precis kommit hem från dansen. Ska hoppa in i duschen och sedan äta lite kvällsmat.

Ha de gött!

11:e plats på elitseriefinalen

Jag skulle ljuga om jag påstod att jag var helnöjd med helgens tävling, men det var verkligen inte katastrof för det. Det konstiga med mig är att jag nästan alltid lyckas få samma poäng oavsett om jag åker bra eller dåligt. Gårdagens kortprogram var som sagt helt okej, men med två onödiga poängavdrag. Dagens långprogram var knaggligt. Jag gjorde ingen jättegrov miss egentligen, men jag lyckades få minus på i princip allting och då blir det inga bra poäng. Dessutom var jag väldigt trött efter en veckas sjukdom så jag orkade ju knappt programmet vilket självklart syntes på poängen också.

Nu har man i alla fall avslutat en väldigt intensiv men rolig tävlingssäsong. Jag ska väl vara glad att jag över huvudtaget fått chansen att få tävla elitserien i år, men det känns ändå inte riktigt bra. Det är inte alltid roligt att komma bland dom sista på varenda tävling och jag har inte tävlat en enda tävling i år där jag verkligen känt mig nöjd med min insats. Jag hoppas att jag lyckas hålla mig kvar i elitserien till hösten för i så fall ska jag visa vad jag verkligen går för.

Jag vill också känna mig fin och duktig

Från ett hotellrum i Örebro

Sitter just nu på ett hotellrum i Örebro och slappar lite. Har varit och tränat imorse och om tre timmar ska jag tillbaka till ishallen. Korta igår gick helt okej, men ett fall på 3T och ett tidsavdrag på en poäng var kanske lite onödigt. Idag ska jag bara bevisa att jag kan ännu bättre!

Idag är det strålande sol och klarblå himmel här i Örebro och det var riktigt skönt att gå till ishallen imorse. Men jag måste bara berätta vad som hände på vägen. När jag gick på trottoaren stötte jag på en and. Och jag tänkte att han flyttar säkert på sig om jag fortsätter gå, men icke. Istället fällde han ut vingarna och skrek åt mig. Jag har aldrig sett en så uppretad and och det var ganska komiskt. Men jag tog det säkra före det osäkra och gick runt den, inte vet jag om dom attackerar?!

Nu blir det till att krypa ner under täcket en stund och vila upp mig så att jag klarar av att genomföra en bra tävling! Ha de gott, haj!

Sara ♥

Elitseriefinalen!

Imorgon bitti bär det av till Örebro för säsongens sista tävling; Elitseriefinalen. Jag hoppas på att åka riktigt bra nu så att säsongen får ett bra avslut. Träningarna denna veckan har gått helt okej med tanke på min förkylning. Och det känns som att jag är hyfsat säker på alla momenten som jag ska ha i programmen. Hoppas bara att konditionen håller!

Nu ska jag packa det sista och sedan blir det sängen! Ha en go helg allihopa!

Sara ♥

Ett nyttigare liv

Så har man återigen bestämt sig för att vara nyttig. Just nu är en passande tid för mig eftersom vår tävlingssäsong i princip är slut och eftersäsongen drar igång. Det innebär alltså färre träningar i veckan och större risk att lägga på sig inför sommarsäsongen. Något som jag verkligen inte vill. 

Men shit vad svårt det är att vara nyttig. Har ikväll suttit framför tv:n några timmar och dessutom vetat att jag har en chokladkaka och en halv chipspåse liggande i skafferiet. Sötsuget har varit påtagligt men jag har ändå lyckats stå emot. Bra jobbat Sara! Detta kanske tack vare att jag och Felicia bestämde oss för att sluta med godisätandet (eller åtminstonde begränsa det till en gång i veckan) tillsammans och t.om. skakade hand på det. Jag är ju inte den som sviker så vore det inte för vårt lilla agreement så hade jag nog suttit här med en tom chipspåse och ett chokladpapper framför mig. 

Så nu vill jag tacka Felicia för en av mina jobbigaste kvällar på länge men framförallt för starten på ett nyttigare liv!
=)


Sara ♥

Sjukt!

Sjukt är just var det är här. Jag fattar inte hur jag kan lyckas att bli sjuk så ofta. Detta året har jag nog åkt på en förkylning varannan till var tredje vecka. Jag som ALDRIG är sjuk annars. Det är så trist och dessutom är det typiskt att jag lyckas bli sjuk inför nästan varenda tävling. Till helgen är det sista tävlingen för säsongen; Elitseriefinalen! det ska bli jättekul att få tävla (om jag lyckas vara frisk vill säga) men sedan ska det verkligen bli skönt med lite ledigt från konståkningen också. Det har varit sjukt intensivt denna säsongen och jag har varit sjukt trött!

Nu ska jag diska och lägga i en tvätt! Ha en skön kväll!



Sara ♥

Långfredag...

.. och ledig dag. Har varit i Kungälv och tränat idag. Det gick bra fram tills jag skulle åka mitt långprogram. Då var det som om all energi vara var borta och det kändes som att benen inte bar mig. Det var längesedan jag kände mig så utmattad efter en träning.  Annars har jag inte gjort så mycket vettigt idag. Ätit, tittat på TV och gosat med Elvis och Costello. Har inte så mycket planerat heller så det blir nog en lugn hemmkväll i soffan.

Imorgon är det påskafton.. har inte planerat vad jag ska göra än, men den som lever får se..

Sara ♥

Träningssäsongen är slut, men inte tävlingssäsongen =S

I måndags hade vi som sagt sista träningen på is i vår ishall. Nu smälter dom isen och lägger inte dit den förrän v. 33 igen. Vad som känns lite jobbigt är att jag fortfarande har en tävling kvar. Elitseriefinalen! Imorgon har vi hyrt in oss i Kungälvs ishall och även på söndag. Men annars blir det inte så mycket träningar innan tävlingen som är nästa helg. Tänkte dock att jag ska ut och springa någon dag, kan vara bra med tanke på att det är påsk nu och då finns det en risk att man proppar i sig lite för mycket av det goda. 

Annars har man ju helt plötsligt en massa fritid. Idag har jag t.ex. fikat med en kompis och om en stund ska jag in och träffa en annan kompis. Var ju sjukt längesedan jag träffade vänner på en vardag över huvudtaget!
Nu ska jag fixa naglarna :)
Sara ♥