En dag.. max!

En dag går det bra att vara hemma själv. En dag MAX! Sedan blir det jobbigt... rastlösheten blir påtaglig, tankarna tränger sig på och känslorna tar över. Även om jag gör allt jag kan för att försöka sysselsätta mig så går det helt enkelt inte. Men precis som med allting annat så är det väl så att träning ger färdighet och man måste ju börja någonstans!

Idag är en såndär grå dag. Kom hem från jobbet för en stund sedan och har ingen lust till någonting. Efter en halvt sömnlös natt är jag även ganska trött så det kanske får bli en tidig kväll ikväll.

Hoppas i allafall att det kommer något kul på TV...

Sara ♥

Vårlördag!

Våren är här och det är lördag. Borde ju hoppa av glädje, men istället sitter jag i soffan och glor på tv. Är lite halvkrasslig och orkar inte göra något ansträngande idag trots att jag har en hel trädgård som borde rensas och ett halvt hus som borde städas.. Får väl se om jag orkar hitta på något lite senare idag. Blir väl på sin höjd en filmkväll med några vänner i så fall och kanske en liten promenad i solen. 

Har inte ätit frukost än så det blir min första aktivitet för dagen.. lär väl inte finnas så mycket i min kyl då jag inte handlat på ett tag, men någonting ska jag nog kunna skrapa ihop. 

Hoppas ni får en strålande lördag! 

Sara ♥

Föräldramöte-check!

Så var vårterminens föräldramöte avklarat. Denna gången gjorde vi på ett lite annorlunda sätt och lät även barnen vara med. Barnen fungerade som föräldrarnas guide på förskolan. Föräldramötena brukar ju ändå handla om vad vi gör på förskolan osv.. och nu fick föräldrarna istället uppleva det. Vi lekte lekar, hade sångsamling med fruktstund och pysslade tillsammans. Mycket uppskattat av barnen och föräldrarna. Vi hade dessutom lagt fram lite material, styrdokument och annat som föräldrarna kunde titta i, och så fanns det ju tid för att faktiskt hinna svara på frågor och diskutera saker som man inte alltid hinner när föräldrarna lämnar och hämtar.

Idag har jag dessvärre inte hunnit med så mycket mer än att vara på jobbet. Kom hem vid 20.00 och slängde mig på soffan. Ska snart förflytta mig till sängen då jag börjar 06.00 imorgon bitti och verkligen behöver sova. Känner att jag börjar bli lite krasslig igen men hoppas verkligen att det går över fort. Imorgon är det i allafall fredag. Ska bli skönt att få sluta tidigt och jag hoppas att helgen bjuder på något kul.

Har också haft en helt galen träningsvärk efter första springrundan för året. Har nog aldrig i hela mitt liv haft sådan hemsk träningsvärk. Helt galet.. kan knappt gå i trappan eller ens sätta mig på toaletten!!! Hoppas det blir lite bättre imorgon.. idag var dag 2 och den brukar ju vara värst..

Nu: SÄNGEN!!
God natt alla fina!

Sara ♥

Huvudvärk...

huvudvärk är något som jag har ganska ofta. Vissa dagar mer och andra lite mindre. Idag har jag haft riktigt jobbig sprängande huvudvärk och känt mig lättirriterad och arg över småsaker.. mindre rolig dag helt enkelt.

Har dock inte gjort så mycket utan efter jobbet åkte jag hem och slängde mig i soffan. Skulle verkligen behöva komma igång med min träning men än så länge har motivationen varit sådär. Men jag ska!!!

Nu ska jag däremot sova för jag har varit vaken sedan fem imorse.. hoppas på en god natt!

Sara ♥

Mars!

Så var det första mars. Tiden bara rinner iväg. Den senaste veckan har varit riktigt jobbig. Både på personligt plan men även på jobbet. I måndags undrade jag hur jag överhuvudtaget skulle ta mig igenom veckan och då den toppades med förkylning ville jag bara ge upp.. Men denna veckan är över och jag har klarat den bättre än förväntat tack vare två olika faktorer. För det första har våren hängt i luften, Solen har letat sig fram och fåglarna kvittrat utanför mitt fönster på morgonen vilket gjort det lite lättare att stiga upp på morgonen. För det andra så har jag haft fantastiskt stöd av mina underbara vänner som verkligen fått mig att känna mig extra älskad denna veckan. uppskattar det så enormt mycket!

Jag känner för att göra om lite här hemma. Behöver lite inspiration och har idag ägnat hela förmiddagen åt att leta inredningsbilder på pinterest och diverse olika bloggar. Har några få ideer som jag får se om de blir verklighet. Längtar så till den dagen jag har ett eget hus att inreda samt massor av pengar så att jag kan köpa de möbler jag vill ha. Är ju inte ens säkert att den dagen någonsin kommer men drömma kan man ju..
Skulle också behöva köpa lite nya växter till mina fönster, gärna lättskötta för jag är expert på att glömma vattningen..

Har också suttit och läst en del artiklar på facebook idag. Det finns så många saker som gör mig upprörd och ibland undrar jag hur folk tänker. Och då menar jag även många av mina egna facebookvänner där jag ibland kan känna att människosynen är så långt ifrån min människosyn att jag bara vill spy. De flesta håller ju med om att alla människor har lika värde, men väldigt många lever inte som de tror vilket gör mig besviken.

Nu ska jag försöka ta tag i tvätthögen och städa lite här hemma. Hoppas ni får en fin lördag!

Sara ♥