JULSTÄMNING

Imorgon är det första december. och ja.. jag erkänner jag längtar jättemycket till julen och har redan fått in lite julstämning! håller förövrigt på att göra en ny julskiva med de bästa jullåtarna!

I tisdags hade vi vår julföreställning med konståkning och på söndag är det för allmänheten! Jag var då hårdockare och kille i grease!! grymt!!

ska snart börja handla julklappar. det är så himla svårt varje år, men det är ju roligt också!

Nu vill jag bara har snö också.. sedan kan jag njuta av julen!!!

=) God jul =)

random stuff

Jag ska flytta!!! Eller ja.. ta över syrrans lägenhet för några månader! grymt.. välkomna hem till mig, elvis och Costello!!





Tävlade LM i helgen. Korta = personligt bästa. Långa=personligt sämsta!!!




Vi har skrivit 15% på vårt examensarbete!! jag ser att detta kommer att gå bra!




Juluppvisning nästa vecka. The poodles och grease! haha... men det blir nog bra..har suttit och spelat in rösterna och klippt musiken nu iallafall och ja.. det kommer nog att bli bra!



Imorgon åker jag till Tibro och är borta hela helgen och tävlar =) wish me luck!!! (jag åkte programmet felfritt på träningen idag)




Var på maskerad i helgen. Jag gick som "the naughty teacher" raaawww.. haha det var läckert!!




Jenny, Anna, Paula, Emelie, Helena, Felicia, Johanna, Hanna, Sofie, Therese, Karin. Ni är mina underbara vänner! jag älskar er och vore en stor nolla utan er!! tack för att ni finns.. PUSS

samma visa varje år..

imorse kom den första snön. Min allra första tanke var "okej, nu kommer tåget att vara försenat.. förbannade västtrafik".. Min andra tanke var "äntligen lite snö.. jag har ju faktiskt längtat inners inne!!" Eftersom jag hade försovit mig denna morgon så stressade jag för att hinna ner till stationen i tid. klockan var 07.40 när jag vaknade och tåget gick 08.16. Jag slängde ihop en macka som jag tänkte äta på tåget och gissa vad.. jag hann! när jag sedan stod där på perrongen och klockan var sisådär 08.15 säger dem i högtalarna.."lokaltåget mot göteborg är ca: 15 minuter försenat.." SURPRISE!! not! dessa 15 minuter utökades sedan till 20 och tillsist fick vi byta till ett annat tåg som redan stod inne. blir man trött eller?!!

Någon som har en bra version av mössens julafton på cd? behöver den inom en timme!!! typiskt sara.. alltid lika stressad och ute i god tid...

platt hår, platt allt annat!!!

När man ska fixa håret blir det aldrig som man tänkt sig. Jag skulle platta mitt hår, men samtidigt ville jag ha volym på det. mitt hår är värdelöst. det gör inte som jag vill. Det blev inte platt i topparna, men istället blev det platt mitt på huvudet. Jag ville ha tvärtom! istället blev håret bara platt och tråkigt och fullt med spray. 
 



Jag är frusen och kall. Jag är trött och seg. men snart ska jag till söta Em... då blir jag på bättre humör. kolla på film och bara mysa!!!



Igår var jag i stan och träffade Hanna + friends. Hanna är snäll. vi hade väldigt roligt och ja.. det var helt enkelt en lyckad kväll.



Jag önskar jag bara kunde våga. FEG det är det rätta ordet. Jag vill men vågar inte. Känner mig fast i någon slags sjunkande kvicksand och kommer inte därifrån. platt?



Jag känner mig platt på alla sätt och vis. Som om någon kört mig genom en mangel och jag blivit så liten och platt så att jag nästan inte syns.



Man kan inte få det man önskar alltid. Men någon gång? snälla? Jag har ju haft samma dumma önskan i flera år. Jag vill, jag vill, jag vill!! PLEASE!



Musik är bra. Musik får mig på det humöret jag vill vara på. Om jag vill vara glad kan jag lyssna på musik och för det mesta känna mig lite gladare. Om jag vill vara ledsen kan jag  lyssna på musik som får mig att gråta. Om jag vill vara trött kan jag lyssna på lugn sövande musik. Musik är bra!



störst av allt är kärleken!!! peace out!!

kyckling, Lara croft, brända skivor och felfritt program.

Efter en ganska rastlös och sysslolös helg är det faktiskt skönt att det är måndag igen. Det händer lite mer då. Jag måste dock berätta om min söndagskväll. Det började med att vi skulle äta middag vid 17.00-tiden. På menyn stod kyckling och pommes frites.. mums! Under måltiden inser jag att kycklingen är väldigt dåligt kryddad. Jag vill inte anklaga någon (pappa som hade lagat maten) men säger ändå "Det var inte mycket smak på kycklingen, är det ingen som har kryddat" varpå pappa kläcker ur sig den skönaste kommentaren "Jag har inte kryddat, skyll inte på mig" haha. det var roligt.
 Sedan diskuterade vi tv-tablån. pappa- "ikväll kommer tomb rider.. det är väl den där med Lara croft.."   sara-"jag vill inte se den, dessutom har vi den inspelad".    pappa-"är den bra då?"    sara- "jag har inte sett den"    pappa- "okej, men den är väl lite onaturlig, det är väl ingen som kan slåss så mycket och ta emot så mycket stryk och sedan abra gå därifrån, dessutom flyger dom ju nästan"   sara- (ironiskt) "va?! det trodde jag, det kan man väl" hahaha..    10 minuter senare.. pappa- "Men ska du gå och titta på Tomb Rider nu då?"  Sara- "som sagt, jag är itne intresserad, men du verkar väldigt intresserad"   pappa-"nää, jag gillar inte sådana filmer"..haha.. jag tror pappa ville se den men inte vågade erkänna!
Sedan skulle jag gå upp och bränna en cd-skiva att ta med till träningen. Först fick jag vänta på Alicia som satt och gjorde något väldigt långvarigt L-word kryss på facebook..När jag äntligen fick tillgång till datorn fungerade ingenting.. Jag skulle bränna skivan, så enkelt var det men bränningsprogrammet lade av efter första låten varje gång.. så sedan stod jag där med fyra skivor med ett spår på och var tvungen att skynda mig iväg till träningen.. arg och snopen!!
Träningen gick iallafall jättebra. Ett felfritt långprogram med en klarad dubbelaxel gjorde att jag blev på bättre humör! nu är det bara att ladda inför LM då jag ska fixa mina 55 poäng och kvalificera mig till SM som förövrigt går i scandinavium i december!

//SARA


Sex and the city in my heart..

Tog en lång sovmorgon idag. Käkade frukost framför tre avsnitt av sex and the city och bara tänkte att här kan jag stanna i evighet. Carrie Bradshaw I wanna be like you!! Fatta va grymt om man hade pengar, kunde åka till NY och bara gå runt och shoppa, haffa en gul taxi och äta på fency restaurants.. Och on top of all that se riktigt snygg ut i vadsomhelst och bara behöva oroa sig över sin stora finne "just above the freckle".
Handlar det bara om att våga? handlar det bara om att släppa alla hämningar och kasta sig ut i det okända? New york klingar fint i munnen. Kanske är det så att man hämnar sig själv alldeles för mycket? Jag kan inte riktigt se mig själv som en chick citybrud som hela tiden säger "rätt saker" och är så fåfäng att ett par skor kan vara dagens stora samtalsämne. Jag skulle vilja, tanken är lockande. En dag.. kanske!!!

image9

Drömmar..

Vad jag vill är egentligen inte för mycket begärt! (?) jag drömmer inte om något lyxliv. Jag drömmer om ett ganska normalt liv där jag kan känna mig lycklig. En snygg man, barn, ett fint hus, en gullig liten vovve, en utlandssemester per år, ett jobb där jag trivs, och ett friskt liv.  Det sägs att den som har mycket pengar bara gapar efter mer, medan de som har lite mindre pengar kanske nöjer sig med vad de har. Jag tror inte att man kan köpa lycka för pengar, och även om jag inte skulle tacka nej till några miljoner så är det inte det som jag drömmer om mest. Jag hoppas att jag kommer vara den som har så att jag klarar mig och är nöjd med det. Snälla slå mig i huvudet om jag blir en bortskämd, fisförnäm, snål människa som bara bryr sig om ytliga saker...