Confused!

När tankarna förvirrar är det kanske dags att sluta tänka!
Börja känna.
När känslorna förvirrar är det kanske dags att sluta känna!
Men vad finns då kvar?

När förvirringen är total och man varken vet in eller ut, upp eller ner, fram eller bak, var ska man vända sig då?
Var finns svaren, på frågorna jag har??

Sjuk.. typ

Denna veckan har jag varit sådär halvsjuk. Inte tillräckligt sjuk för att stanna hemma från jobbet, men tillräckligt sjuk för att inte kunna träna. Det är så frustrerande, hade hellre varit riktigt sjuk några dagar och sedan vetat att det gick åt rätt håll, men nu undrar jag när det ska bli bättre? Har ont i halsen, ont i huvudet, lite snuva och ibland på natten t.om. frossa och feberkänslor, men är som sagt ändå tillräckligt pigg för att orka gå till jobbet.

Äntligen har det kommit lite snö. För mig som jobbar på förskola tycker jag att det är jättebra. Barnen älskar snö och glada barn ger glada fröknar :) Dessutom blir det ljusare och finare ute och det gillar jag. Idag passar jag på att frosta ur frysen eftersom det är snö ute och då kan man passa på att ställa ut maten i snön medan man håller på. 

Ikväll blir det lita kalas för Felicia som fyller 25 imorgon och sedan är helgen slut för denna gången. Jag hoppas att jag får vara frisk nästa vecka för jag hatar verkligen att känna mig såhär.

Sara ♥

Positiva tankar och balans i livet

Har försökt tänka mer positivt sedan nyår men det går inge bra. Någon som har något bra tips som faktiskt funkar?? Denna veckan har varit superstressigt vilket gjort att jag känner mig helt utmattad just nu. Vill bara sova! Men det kan man göra när man dör.. eller hur? I helgen har jag inte så mycket inbokat. Ska bli rätt skönt att ta det lite lugnt faktiskt. Men helgen kommer väl vara förbi fort som bara den och så kommer en ny arbetsvecka att sätta fart.

Jag har funderat väldigt mycket. igen. Det där med förändringar, jag vill förändra mitt liv på något sätt. Men än så länge har jag inte hittat något sätt som lockar mig och då orkar jag liksom inte ta tag i det. Och det finns många delar med mitt liv som jag faktiskt tycker om. Som t.ex. min träning och frågan är då hur man kan förändra sitt liv utan att ta bort träningen som ändå tar så mycket av min tid. Byta jobb är ju kanske ett alternativ, men är inte direkt sugen på det heller. Jag är nog lite som en berg och dalbana. Ena dagen känner jag mig på topp och andra dagen vill jag bara dra täcket över huvudet. Hur ska man hitta balans??

Nu ska jag iaf. dricka varm choklad och sedan blir det träning.. Fast jag är dötrött!!!

Sara ♥

Om man kunde stänga av hjärnan...

Jag undrar ibland varför mina tankar inte gör som jag vill! Varför jag ligger vaken på nätterna och grubblar och tänker tills klockan ringer och det är dags att gå upp igen. Jag undrar var "off-knappen" till min hjärna sitter.. Hade varit bra att hitta den ibland!

Idag har jag jobbat, sovit och tränat. Träningen gick skit, men det behöver inte betyda att morgondagens tävling ska gå dåligt.. snarare tvärtom! Nu ska jag se klart en film och sedan blir det sängen..Sovmorgon imorgon är ändå rätt gött!

Sara ♥

Året var 2011

Såhär några dagar in i 2012 tänkte jag bara göra en sista tillbakablick i bilder i 2011;

januari:



februari:


mars:


april:


maj:


juni:


juli:


augusti:


september:


oktober:


november:


december:


Sara ♥

Ett försök att ignorera

Det värsta jag vet är nog att vara sjuk. Så jag försöker ignorera det så gott det går och köra på med mitt liv som vanligt. Igår var jag dock tvungen att vara hemma från jobbet en dag för att återhämta mig en aning. Idag mådde jag lite bättre och gick därför till jobbet igen. Men näsan är täppt och det är lite jobbigare än vanligt att andas. Dessutom har jag fått såndär ful nare precis under näsan pg.a. att jag går och snyter mig precis hela tiden! fult. 

Till helgen är det tävling och det är också en av anledningarna till att jag inte kan vara sjuk just nu. Men jag tänker tävla så länge jag inte mår sämre än såhär.. Kan kanske inte räkna med ett kanonåk dock. 

Nu ska jag mysa med choklad i soffan. Det är jag värd.. tror jag, eller vill jag i alla fall tro.

Sara ♥

Nyårshelgen..

.. kunde knappt varit bättre!
I fredags efter jobbet åkte jag in till stan och träffade Hanna. Lite shopping och mys blev det innan vi drog till Gileads nyårskonferens för möte och Talkshow. Sedan åkte vi hem till mig och Hanna sov över hos mig. Mys! På lördagen tog vi lite sovmorgon och sedan åkte vi in till Gilead för seminarie. Sedan åkte vi till Johannas salong för att göra oss lite fina inför kvällen. Sedan tillbaka till Gilead för nyårssupé vilken följdes av möte och sist men inte minst party på dansgolvet. Sedan åkte vi hem till Hanna och sov där för att även på söndagen åka till Gilead på möte. Sedan hann jag hem en timme ungefär innan jag åkte tillbaka till Hanna för att käka tacos med ett härligt gäng och tillslut avsluta kvällen inne i stan på bio. Vi såg Tintint, den var bra :) När jag sedan kom hem var jag helt slut..

Men...Jag är så nöjd med helgen och har verkligen haft det helt underbart. Jag gillar mina vänner, och jag gillar att jag lärt känna en del nya vänner under helgen också! :)

Några bilder:




Gott nytt åår!! 

Sara ♥

2012-01-01

Ett nytt år.. igen! Men jag känner ändå på mig att detta kommer bli bättre än förra. Det har iallafall startat otroligt bra och jag är såå nöjd med nyårshelgen! Ska verkligen gå och lägga mig nu och inte sitta och blogga för jag är dödstrött.. Men vill bara önska alla ett riktigt gott nytt år!! Lite mer update om min nyårshelg kommer.. ;)

Sara ♥