Sommar

Denna helgen har som vanligt gått oförskämt fort. Har haft massa saker inplanerade bland annar hejdå-kram-kalas för fantastiska vänner och namngivningsfest för en annan väns lille son. Jag gillar när det händer saker. Jag önskar bara att jag hade lite mer energi till att verkligen vara närvarande. Jag brukar sällan banga när det händer roliga saker, men jag kan ibland sitta där på festen och känna mig helt väck på grund av trötthet. Jag är ofta trött. Alldeles för ofta, jag har bra värden för det har jag kollat upp hos läkaren men det beror väl antagligen på min psykiska ohälsa. Depressionen. 

Jag har lärt mig att leva med depressionen. Jag har kontroll över den för det mesta. Ångesten kommer och går men jag kämpar vidare och gör framsteg i livet, Men jag önskar ändå inget hellre än att slippa den. Den påverkar mig dagligen. Den gör mig ofta till någon jag inte vill vara. Den stjäl min glädje, tar udden av mina positiva upplevelser och drar ner mig i djupet ibland. Men jag andas och lever. Och jag har ju inget annat val än att kämpa vidare. Fortsätta gå, hålla huvudet över ytan och hålla hoppet vid liv. 

Idag har det ändå varit en ganska bra dag. Jag har fått mycket gjort och på kvällskvisten kikade till och med solen fram. Ser inte fram emot att behöva gå upp tidigt imorgon bitti, men är ändå glad över att jag har ett jobb att gå till. Ett jobb som jag faktiskt trivs bra med! 

God natt alla fina därute!

Sara ❤️

31

Igår fyllde jag 31. Kanske egentligen inget att fira, men eftersom jag gillar att fira så hade jag bjudit in några tjejkompisar på lite grillkväll hemma hos mig. Enkelt och trevligt.. 
Men min dag fick en helt annan vändning då plötsligt Malin stod på mitt jobb när jag slutade. Resten av dagen blev inte alls som jag hade tänkt. Jag blev överraskad med ett frisörbesök, jag fick naglarna fixade och sedan bar det iväg till Nääs fabriker och ett mycket trevligt restaurangbesök. Kvällen avslutades med tårta hemma på min altan. Dagen kunde inte bli mer perfekt än så, och dessutom var vädret helt underbart med strålande sol och 28 grader varmt! 

Jag är så otroligt välsignad med fina vänner och kan inte med ord beskriva hur mycket mina vänner betyder för mig! Ni som följt mig lite vet hur jag kämpar med min depression dagligen. Jag skäms ofta över mig själv och känner mig otillräcklig som vän. Jag tycker ofta att jag är negativ och att min attityd till saker och ting är tråkig. Jag känner ofta modlöshet, likgiltighet, ångest, rädsla och sorg över olika saker. Jag kämpar med detta dagligen och jag ser att jag gör framsteg. Men jag hade ALDRIG orkat kämpa om det inte vore för att jag har så fantastiska människor runtomkring mig. 

Gårdagen gav mig massor av ny energi. Nu orkar jag fortsätta lite till, ta nya steg framåt för att förhoppningsvis någon gång i framtiden få känna total frihet. Det är dags för genombrott och jag har fortfarande ett hopp om att detta året ska få bli mitt bästa år hittills! 

Nu är det dags att sova. Imorgon är det familjegudstjänst i Connect Church. Jag ska vara med och sjunga och det kommer bli awesome! 

God natt alla fina!
Sara❤️