what to do??

Sitter hemma i soffan och gör ingenting. Idag mår jag mycket bättre. Bara lite snuvig men annars okej. Kanske till och med går på träningen ikväll. Men det är många timmar kvar. Klockan är halv ett och träningen  börjar inte förrän halv tio. Vad ska jag göra i så många timmar? jag är redan uttråkad. Som vanligt finns det många saker som jag borde göra. Tvätta, städa, diska, städa garderoben, lägga upp gardiner osv... okej. jag ska ta mig i kragen och faktiskt göra det. Jag vet hur dålig jag kommer känna mig ikväll om jag inte gjort något vettigt på hela dagen. Så kanske jag kan belöna mig själv med en bra film och något gott efteråt. Eller?? jag vet inte. jag vet ingenting. Och jag orkar ingenting heller. det handlar om att bestämma sig.. eller hur? Okej. Nu bestämmer jag mig!!!!

och dessutom är jag sjuk..

Just nu är det en stressig och jobbig period i mitt liv. Det nya jobbet tar långsamt kol på mig, jag är för trött för att prestera något vidare på träningarna och tävlingarna, ekonomin är nere på botten, på kärleksfronten står det ganska still, relationer till nära och kära svajar och dessutom är jag sjuk.
Jag hade behövt en lång paus från mitt liv. Komma iväg lite, ta det lugnt och bara koppla av. En sandstrand i karibien låter ju inte helt fel??.. nä men man kan ju iallafall få drömma. Nu ska jag krypa ner i min varma säng och gosa med katterna. Måste kurera för jag har varken tid eller råd att vara sjuk just nu.


And I know that it's a wonderful world but I can't feel it right now. I thought that I was doing well but I just wanna cry now..




Jag tänkte göra det, men jag tvekade. dumma dumma jag!!!


Tröttheten är inte ens okej

Jag är så trött.  Just nu har jag kommit in i en fas då jag är trött precis hela tiden. Det spelar ingen roll vad jag gör. Om jag sover länge. Om jag går upp tidigt. Om jag lägger mig tidigt. Om jag tar det lugnt på kvällarna. Jag är bara trött, så förbaskat trött. Och jag  vet inte riktigt vad jag ska göra åt det!!!

Igår hade jag hursomhelst en mysig kväll med tjejerna. God mat, och härligt tjöt. vänner, om ni inte redan vet hur mycket ni betyder för mig så vil jag gärna påpeka det än en gång. NI GÖR MIG HEL!!!!

Nu ska jag åka till Uddevalla och tävla. wish me luck!!! =)

jag vill inte!!!

Sitter här i min ensamhet och filosoferar. Jag kommer egentlgen inte fram till något vettigt, det enda jag tänker på är att jag inte vill gå till jobbet imorgon. Jag orkar helt enkelt inte. kalla mig vek, kalla mig svag eller kalla mig vad ni vill, men det är så tufft att jag inte vet vad jag ska ta mig till. När man inte ens har tid att ta ut sin rast varje dag, eller knappt kan ta en toapaus, då är det inte kul. Nä, mitt jobb är alldeles för stressigt och man vill ju inte börja sin arbetskarriär med att gå in i den berömda väggen. Så, vad ska jag ta mig till??? Inser ju att mitt enda val är att bita ihop fram till den 19:e december (det är exakt två månader kvar ) då mitt vikariat är över. Och sedan hoppas på att jag får ett annat vikariat där jag kan trivas och må bra även på jobbet.

Nu ska jag träna så att jag kan rensa mina tankar och tänka på något annat innan den nya veckan startar!!!


so long!!!

som en bil?? =S

Så var det fredag igen. Tror aldrig jag har kännt en sådan här lättnad över att det äntligen är fredag. Det nya jobbet tar så mycket kraft ifrån mig att jag inte orkar med mig själv. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska klara detta. Men jag ska inte ge upp.. jag är inte en sådan som ger upp, jag är en kämpe! eller åtminstone vill jag vara det. men jag behöver bränsle för att orka med. Precis som en bil behöver bensin behöver jag bränsle för att motorn ska kunna fungera. mitt bränsle består av vänner, famlilj, träning, musik, mat, sömn och sötsaker. den sistnämnde har tyvärr blivit en daglig vana. Jag vill hursomhelst tacka alla som hjälper mig att klara av mitt liv. jag hade aldrig fixat det ensam. tack till er som lyssnar på mitt tjat, tack till er som ger av er tid och kärlek, tack till er som finns där för mig och fyller på bränsle i mitt liv. tack till er som får min motor att starta varje dag!!!

there are days

There are days. There are days when your life clouds over. And the world gets so dark that all at once you can't tell night from days. There are times when your heart cries this isn't happening, but the truth is cold and real, and I know this storm won't go away.



Ibland tar känslorna över!!!




Thaimat, smoothie, kladdkaka, sex and the city, Hanna och Cami..Ni räddade min dag!!!

=S


hur ska jag orka med detta?

Ge mig kraft och energi!!!


Om jag bara visste!

None

Det är höst nu!!!