Mamma Mia

I have a dream...

gimmie gimmie a man after midnight!!! please.
someone who says; Honey honey, how you tease me, aha, honey honey. And it wouldn't be wrong with money money money.. cause it must be funny in a rich mans world. so, honey I'm still free, take a chance on me!!! Come to me and lay all your love on me. What's the name of the game? (love?). Let me feel like a super trouper, or maybee a dancing queen? voulez vous?? I believe in angels, something good in everything I see.
Mamma Mia, here I go again. Does my mother know? well, she has slipping trough my fingers a long time ago. SOS, but noo..what to do when all is said and done?
The winner takes it all and the looser has to fall. Maybee I'm the looser?
Where are those happy days they seems so hard to find. I try to reach for you but you have close your mind. Whatever happened to my life? I wish I understood. It used to be so nice it used to be so good.
If this is our last summer I just want to say thank you to all my friends who makes me shining like the sun, smiling having fun, feeling like a number one.
I allso want to say tnank you for the music the songs I'm singing. Thanks for all the joy they're bringing. Who can live without it? I'm serious who can? without a song or dance what are we? I often wonder how did it all start and found out that nothing can capture a heart like a melody can.. So I say thank you for the music, for giving it to me.


igår såg jag Mamma Mia the movie på bio. Den var sjukt bra!!!!

Sommar

Solen steker, glassarna smälter, vinden smeker och allt känns bara gött.
Havet, stranden, klipporna, sjön. Låt det vara så förevigt.
Vännerna, vännerna, vännerna, vännerna. Om ni bara visste hur mycket ni faktiskt betyder!!!
Varför kan inte bara denna känslan bestå??!!


Det känns ändå lite tomt (?)


jag älskar min mormor!!!

Det är så lätt att glömma de som står en nära. Idag var jag och hälsade på min mormor en stund. Vi satt  och pratade vid hennes köksbord i 1,5 timme och det var så mysigt. Jag har haft förmånen att alltid ha min mormor nära. När jag var liten bodde hon (och morfar som tyvärr inte lever mer) i Lerum som är ca en mil härifrån. Så det blev ju ganska ofta att man hälsade på. När jag var 13 flyttade de in i samma hus som oss (ett tvåfamiljshus) vilket gjorde att man sågs varje dag. Detta har varit underbart trots att det även funnits vissa nackdelar, men jag har kommit min mormor väldigt nära. Tyvärr är det så lätt att man tar någon förgivet och sedan jag flyttade hemifrån (till en annan del av floda drygt en km ifrån) har jag inte hälsat på så ofta. Det blir liksom bara aldrig av. Men den senaste tiden har jag börjat inse att mormor är gammal och kanske inte lever förevigt. Jag vill inte ångra att jag inte tog mig tid när det fanns möjlighet att träffa henne och umgås med henne. Den dagen hon inte lever mer vill jag ändå känna att jag har funnits där för henne och verkligen brytt mig, för det gör jag. Jag älskar verkligen min mormor!!!!


orkar inte..

Kan du inte bara lägga ner?!! Om du bryr dig kan du väl visa det? inte bara säga det och sedan göra saker som tyder på motsatsen! Jag orkar inte med detta längre, jag tycker att jag har givit dig alltför många chanser och jag är villig att ge dig fler om du bara visar att du förtjänar dem. Men du kan ju inte ändra på dig och det är ditt problem. Allt ska alltid passa dig, så har det alltid varit, men jag tänker inte spela ditt spel längre. Jag behöver inte dig i mitt liv. Jag klarar mig utmärkt ändå. Faktiskt så klarar jag mig till och med bättre eftersom det mesta du gör är att förstöra saker och ting. Klart jag inte vill att det ska bli såhär, men nu har jag sagt mitt och du försökte inte ens lyssna. Men jag hoppas att du har förstått att jag inte orkar mer!!!


Och glöm inte att mänskliga relationer är viktigare än materiella ting!!


jobb, jobb och jobb..

Nu blev det mycket jobb. sammanlagt 44 timmar på tre dagar. Sjukt mycket. mer än en heltidsvecka ju. men det är såå värt pengarna. Okej några av de timmarna sover jag ju iofs eftersom jag jobbar dygn med journatt, men ändå. Det blir mycket tid på jobbet.  Så denna helgen är rätt förstört. Men å andra sidan tycker jag att helgen brukar vara förstörd när man jobbar helg så egentligen spelar det ingen roll om man tar några timmar extra. det är ju OB-tillägg också så lönen är ju helt ok. Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen.

God natt!!!


men jag undrar fortfarande.. är det verkligen sant det som ni säger?? jag vill bara ha ett tecken!!!

Intressant?!

Vill bara inleda med att berätta att jag sitter på jobbet och har rast. Ganska tråkigt så jag passar på att sno denna lista från Jennys blogg!!! sorry.

10 favoriter
Dialekt: Göteborgska
Mat: Pannkakor och nudlar
Låt: Hero (superchic(k))
Tecknad figur: Bambi
Sport: Konståkning
Komiker: Björn Gustavsson
Veckodag: Fredag
Glassmak: strawberry cheesecake
Soloartist: Jason Mraz

9 för tillfället
Humör: Uttråkad
Tanke: Vad är det som händer?
Kläder: Stuprörsjeans och brun V-ringad tröja
Bakgrund: standard
Känsla: Liktgiltig
Tid: 13.10
Bästa sak: Att jag har vänner som faktiskt bryr sig
Irritationsobjekt: Flöjtspelaren som bara kunde två toner.

8 första
Bästa vän: Jenny och Mathilda var mina första bästisar.
Husdjur: Syrrans katter, Elvis och Costello.. love them
Kyss: mr J.. det var inget att ha.. haha
Piercing: Hål i öronen
Förälskelse: mr O
CD skiva: blandskiva; Hits 95
Bil: bilen Agda, en röd ford sierra årsmodell 88.
Ord: det vet jag faktiskt inte

7 senaste
Telefonsamtal: Hanna
Mat: Frukosten som bestod av yogurth, havrefras och skivad banan.
Dryck: coca cola
Biltur: Till jobbet imorse
Tv-program: rachel ray show
Spelad låt: the reason
Köpta klädesplagg: En blå tröja från HM

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej, alla mina bästa vänner är tjejer och jag är inte homo..
Brutit mot lagen: räknas fortkörning?
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: japp
Varit med på TV: Jarå, julkalendern (när karusellerna sover). samt som publik i diverse olika talkshowprogram.
Varit med i tidningen: kan inte räkna hur många gånger.. men många gånger är det.

5 nej tack
Skolämne: jag gillar ju nästan alla ämnen, men jag är rätt kass på matte.
Mat: Äter det mesta, men ärtsoppa och bruna bönor är inte mina favoriter.
Musik: heavy metal
Dryck: kaffe säger jag ju ofta nej tack till...
Djur: spindlar och ormar..jag ryser!!

4 saker
Du gjorde igår kväll: träffade Hanna och Cami i stan.
Du kan höra just nu: datorns surrande
Du inte kan leva utan: Mina underbara vänner.. jag älskar er allihopa!!! även mina goa syskon!!
Du gör när du har tråkigt: sitter framför datorn eller tv:n. Eller försöker ringa en vän.

3 personer
Du kan berätta allt för: om jag måste välja tre så; Emelie, Anna och Hanna (är nog de som vet mest om mig), men det finns fler!
Du tycker om: Jag kan ju inte välja tre så ja skriver alla mina närmsta käraste; Jenny, Emelie, Helena, felicia, Johanna, Anna, paula, Hanna, Camilla.
Du inte gillar: Nämner inga namn här såklart, men det finns några och man kan väl nämna första bokstaven?!. (A, B, R)

2 val
Coca Cola eller Fanta: Lätt coca cola
Hund eller katt: just nu katt

1 önskan
att jag ska bli lycklig


Likgiltig

Just nu känns ingenting roligt, men inte tråkigt heller. Det känns som att jag bara går runt i livet och gör saker bara för att. En känsla av tomhet som inte riktigt kan försvinna. Känslorna ligger någonstans inom mig men kan inte riktigt komma fram. Och jag funderar på vad jag gör för fel. Likgiltighet är det enda som kan beskriva hur jag känner just nu. eller kanske möjligtvis tomhet. Det känns som höst igen, och jag orkar inte med hösten, inte än iallafall. Förlåt.

Hönö

Har haft några goa dagar på Hönö. Men även jobbiga på ett sätt. Jag har tänkt mycket. Och jag har träffat många människor. Kanske för många?!!  Men som sagt, det har varit några goa dagar och jag är otroligt tacksam över att jag har så goa vänner. Tälta, sola, bada, sitta vid bryggan och tjöta, äta glass hänga på Nimbus och gå på möten. Kan det bli bättre egentligen??


men; det känns som om jag saknar den sista pusselbiten.


tom..

jag känner mig tom.


----

Och så var man där igen... För att citera någon jag tycker om "jag pallar inte känslan av att inte ha nån makt över saker man vill ändra på jag pallar inte att betrakta er som tittar på men aldrig kan förstå!!"

Såå vad ska man göra idag då? Hönö kanske? Eller kanske bara dra in till stan. Igår gick jag knappt utanför lägenheten så idag är det verkligen läge att slita sig från soffan och göra någonting. Borde egentligen träna också. Kom på att jag har en perfekt uppförsbacke precis vid mig och ruscher i uppförsbacke ska ju vara bra för den typ av kondition som jag behöver. Lite intervallträning helt enkelt. Får nog bli det och kanske lite hopp också!! Om jag nu kommer utanför dörren.

Hanna är hemma igen! det gläder mig för jag har saknat henne!!!

solskensdagar

Igår hade jag en fantastisk dag. Först en go sovmorgon som var efterlängtad och sedan drog jag ut till Havet. Jag skulle träffa Karin, men först skulle hon på nån släktgrej så jag tog färjan från Saltholmen alldeles själv. Hoppade av vid första bästa ö som var Köpstadsö. Har aldrig varit där innan men det var ganska mysigt. Badade lite, solade, läste en bok, lyssnade på musik och fikade. Faktum var att jag njöt av att vara själv faktiskt. Trodde det skulle bli långtråkigt men det var väldigt mysigt. Man fick lite tid för sig själv på en plats där man inte kunde slå på tv:n eller datorn så fort man blev uttråkad, Utan istället ligga och tänka på allt och inget och bara bry sig om sig själv.
Sedan åkta jag färjan tillbaka och träffade karin på saltholmen. Vi åkte in till stan och satte oss på Linnés kök och bar. Tog ett glas och käkade lite pizza. Sedan gick vi sakta genom Haga in till avenyn. Tog en glass, satte oss på en parkbänk och tittade på människor som gick förbi. Sedan kom Isabelle och fögyllde kvällen ännu mer. När jag sedan åkte hem satt jag på ett fullpackat tåg med massa människor som hade varit på Bruce konsert. Stämningen på tåget var på topp!! När jag klev av tåget i Floda regnade det. Jag ringde syrran för att se om jag kunde få skjuts hem men hon hade druckit vin och tyckte att jag skulle komma till Lina (där hon var) istället. och eftersom jag egentligen inte ville gå hem själv och det var närmre till Lina så gick jag dit istället. Satt och käkade lite chips och klappade katten och sedan gick jag och Elina hem tillsammans. Vid halv tre var det otroligt mysigt att krypa ner under täcket men jag hann inte sova länge innan Elvis pissade på mitt täcke. Upp och byta sängkläder.. suck! Sedan sov jag gott!!!!


mer sådana här dagar tack!!!

otur =/

jag säger bara OTUR!!!


havet..

Alla ska till havet imorgon!! alla utom jag för jag jobbar.. såå typiskt. Imorgon ska det bli fint väder.. sisådär 26 grader och sol. och jag kan räkna upp åtminstone tio personer som jag känner som sak till havet. Har fått tre förrågningar om att hänga med, men icke.. ja jobbar. Hur kommer det sig förresten att alla är lediga just imorgon??!! jaja.. hoppas på fint väder så blir det havet för mig till helgen kanske?älskar havet!!!!
hav

den där känslan..

Det finns en känsla som jag hatar. Som inte riktigt går att beskriva. En känsla som gör att man bara känner sig alldeles otillräcklig och dålig. En känsla som får en att skämmas. När känslan kommer över mig kan jag ingenting göra. Då vill jag helst lägga mig ner och bara dra något gammalt över mig. Försvinna bort ifrån allt. Det är synd att man itne kan styra över sina känslor!!!