London och ups and downs..

Förra veckan var jag i London på Colour Conference. Vi var över 50 tjejer från Connect Church som åkte i år. Colour Conference är en kvinnokonferens som anordnas av Hillsong Church som en del i det globala nätverket Sisterhood. 8000 kvinnor i olika åldrar samlades i Wembely arena för att ta del av undervisning, underhållning samt att lovsjunga tillsammans. Väldigt mäktig känsla när en hel arena fylls med glada tjejer som lovsjunger gud. Förutom konferensen så hann vi även med två dagars shopping samt ett besök på Her majestrys theathre där vi såg musikalen Phantom of the opera.

När jag kom hem efter fem härliga dagar i London kände jag en enorm tomhet. Från att ha varit med vänner dagarna i ända till att komma hem till en tom lägenhet (sånär som på två gosiga katter). Och denna veckan har varit jobbig med mycket negativa tankar och känslor av ensamhet. Längtar så till den dagen då jag kommer hem till en familj och ett hus fyllt av barn. Hoppas så att den dagen kommer!!

Det har varit mycket ups and downs för mig denna våren och jag bara hoppas att sommaren blir annorlunda. Vill bara må bra men har så lätt för att hamna i negativa tankar och gräva ner mig själv. Men jag ska se till att detta vänder, en gång för alla!

Nu ska jag dock försöka sova!

Sara ♥