christmas..

ja.. man måste väl skriva ett inlägg om julen. Nu är den snart över för denna gången. Julafton firades hemma med familjen. Inte särskilt roande, men jag fick en del saker som jag ville ha.. haha XO
Julen är en mysig tid. och den ska firas tillsammans med nära och kära. julen är en tid för gemenskap och glädje. tyvärr har inte alla i min famlilj fattat det, Det slutar alltid med bråk när vi ska "umgås" i vår familj. men jag och Alicia har bestämt oss för att när vi blir stora ska vi fira jul på ett mycket bättre sätt..vi syskon ska fira tillsammans. det ska var fullt med folk och stort utrymme för lekar och bus.  många barn, mycket mat, julsånger, tomte och god gemenskap!!! längtar redan..

GOD JUL

eehm.. jaa

snart är det jul. även om det är mörkt och dystert utomhus så gör alla adventljusstakar och juleljus så att det blir lite ljusare och lite mysigare. jag tycker om vintern, vill gärna ha lite snö också!

Nu har jag flyttat. helt underbart. nu slipper jag ditt tjat och dina tillrättavisanden hela tiden. jag är fri att göra som jag vill och det är helt underbart!!

Snart är vi färdiga med examensarbetet. också helt underbart. efter en lång tid av skrivande ser vi ljuset i tunneln!! äntligen.

I helgen avgjorde sm i konståkning. Man blev ju lite smått imponerad av en del människor. bl.a. joshi som åkte grymt bra och stod en fin trippl lutz i långa! helt underbart. även hennes syster Victoria var grym och de vann varsin klass! Sedan kan man ju inte slita ögonen från Josefin Taljegård som är helt outstanding.. såå grym!! och ja. Kristoffer Berntsson och Adrian Schulteiss åkte kanonbra dem med. alla är så duktiga.. jag erkänner jag är avundsjuk!!

jag vill också känna mig fin och duktig!!

over and out

SJUK =(

så sitter man här och kallsvettas med tre par byxor, en riktig tjocktröja och en stor halsduk!! halsen känns som sandpapper och vänstra näsborren är helt igentäppt. ont i huvudet, magen och halsen. trött och feber. kan det bli bättre? (optimisten inom mig =))

dessutom vet jag att jag måste plugga.. men så fort jag ska tänka så får jag ju ont i huvudet. det finns många borden... (som i jag borde..ifall ni trodde något annat)

sova? jaa kanske..eller dricka något varmt och bädda ner sig i soffan med en bra film? jaa kanske.. eller..?

Har inte tid att vara sjuk!!!!