Ännu en helg är över..

jag kan inte fatta hur fort tiden går. Nu är det söndag kväll.. -igen. Vad har jag gjort i veckan då? Pluggat och tränat, men verkligen inget mer. Helgen spenderade jag mestadels i Uddevalla ishall vilket var ganska trevigt, men jag saknade mina bruttor igårkväll när jag visste att dom var tillsammans och hade roligt..-utan mig =/. jaja.. livet som konståkare innebär mestadel nedskärning på sitt sociala liv och det har man ju valt själv så man kan ju inte klaga! Tävlingen gick bra, men som vanligt fick jag dåliga poäng. En femteplats blev dagens placering.

=)

vi måste ses snart...

"vi måste ses snart"! Denna eviga kommentar som sällan leder till handling. Det känns som att jag har tappat mit sociala liv. Jag hinner aldrig ses, ni hinner aldrig ses, vi hinner aldrig ses!!! Jag har insett att mina vänner är det mest viktiga i mitt liv! jag älskar mina vänner och vore en stor nolla utan dem. och tro mig, jag vet. Visserligen är vetskapen om att de finns där för mig och att jag kan ringa om det är något stor. Jag känner mig inte ensam längre. Men det hade varit trevligare att träffas lite då och då. kanske har jag för höga ambitioner, men att åtminstone träffa en eller två kompisar i veckan är väl inte för mycket begärt? Bara för att man har mycket att göra och för att man jobbar eller pluggar så måste man ju planera in sitt sociala liv också. det måste jag iallafall, annars känner jag inte att jag lever!! Blev väldigt glad när jag träffade  F+J igår kväll. Det var typ en powerteatime med tjejsnack i ca en timme, men det räckte!! På lördag ska jag träffa J <3 saknar dig så!! det är tre kompisar på en vecka, nästan rekord för höstterminen!! men men, Jag jobbar på det!

PUSS PÅ ER!!!

--

Upp och ner, in och ut, hit och dit.
Kan det aldrig bara få vara?

bulle i ugnen...

Är för tillfället ute på lärarpraktik i en etta. imorgon är det kanelbullens dag så vi fröknar tyckte att det skulle vara trevligt att baka bullar tillsammans med eleverna. där är både roligt och jobbigt när 27 elever ska baka bullar. men det gick förvånadsvärt bra! bullarna blev jättefina och smakade otroligt gott. 
nybakade bullar=njutning!!

Nu till det mindre trevliga, eller snarare ganska komiska. På morgonen när jag skulle hälsa alla barnen välkomna säger en liten flicka såhär till mig " fröken, det ser ut som att du har en bebis i magen". vad svarar man på det lixom? dags att göra situps eller? jag vet.. min mage är inte vad den har varit.. men den är ju iallafall inte rund..! eller?. Det kanske var ett tecken på att jag ska sluta äta så mycket fett.. om det nu går?!!..