typiskt kalla sverige

Varför lär sig aldrig folk?  jag menar, det kommer ju faktiskt snö varje år men ändå lär man sig inte av det. Första snön för i år kom häromdagen.. och idag när jag skulle med tåget; försenat på grund av denna snö... Väl inne i stan; Spårvagnarna går inte som dom ska på grund av snö.. Hallå?? vi bor ju ändå i Sverige!!!! Det är så typiskt för det är verkligen samma sak vartenda år.

Fy sjutton va kallt det ska vara då.. fryser om mina händer trots att jag sitter inomhus. Man blir kall när man tar sig till skolan på morgonen och sedan förblir man kall resten av dagen. jag får väl skylla mig själv att jag valt att gå in i en kall ishall varenda dag...

Det är iallafall vackert utomhus! snön ligger kvar på granarna och en liten stund under dagen tittade ju faktiskt solen fram.. då gillar jag att bo i Sverige. Ska nog åka pulka någon dag.. med denna växthuseffekt och globala uppvärmning kommer vi väl inte ha snö här om ett par år, så man måste ju passa på.. om några år kanske man kan odla apelsiner i trädgården istället! Det blir ju dessutom lite ljusare när det är snö ute! efter denna mörka och jobbiga höst kan det behövas!!!

Nu ska jag dricka te...

Sara


afraid

varför är jag så fruktansvärt rädd för allting precis hela tiden? jag är rädd för vad människor ska tycka om mig, jag är rädd för att säga vad jag tycker, jag är rädd för att vara den jag verkligen vill vara, jag är rädd för att ringa mina egna kompisar, jag är rädd för att lita på killar, jag är rädd för döden, jag är rädd för att något ska hända min familj, jag är rädd för livet!

Varför ska man behöva vara rädd hela tiden? rädslan förstör mitt liv!!!