I have a dream..

Jag har en konstig, återkommande dröm som faktiskt är lite läskig. Den senaste tiden har jag drömt tre gånger att jag tappar mina tänder. Första gången var det tandläkaren som drog ut fel tand och sedan skulle hon sätta tillbaka den, men den fastnade aldrig. De andra två gångerna har tänderna bara blivit lösa i olika sammanhang och jag har tappat dem. Faktum är att det känns så verkligt. Imorse var jag helt säker på att jag var tvungen att ringa till tandläkaren och boka en tid för min lösa tand. wierd!!!
jaja nog om det. Idag har jag jobbat och tränat. Det har varit en skön dag trots att det inte hänt så mycket. Imorgon har jag sovmorgon. Börjar jobba 12.00 så det känns rätt gött!!! Nu ska jag mysa i soffan med Elvis och Costello!!!




ooh kiss me with your eye lashes tonight!!!

Stockholm och Jason Mraz (part 2)

Jag är så glad. Stockholm var helt fantastiskt, Jason Mraz var otrolig, och mina vänner är helt underbara!!! Denna helgen kunde inte blivit bättre på något sätt, helt perfekt!!!

Jag vill tacka Jason, Emelie, Helena och Felicia!!!!

in my heart

Stockholm och Jason Mraz

wiieeee!! Om några timmar går tåget som ska ta oss till stora huvudstaden. Har sett fram emot denna helgen så länge och äntligen är det dags. Kom precis hem från en hyfsad träning och nu ska jag slänga mig i duschen för att sedan äta en god och lång frukost innan det är dags att packa ihop det sista och bege sig ner till tågstationen.
Ikväll blir det utgång i Stockholm, imorgon blir det shopping och på kvällen Jason Mraz konsert!! ska bli såå grymt att se en av mina favoritartister live. Ska också bli kul att få hänga med mina underbara vänner några dagar och bara mysa!!!

LOVE!!!

Kommer det någonsin räcka till?

Jag tycker att jag kämpar på så gott det går. Jag gör mitt bästa och har viljan och motivationen. Iallafall ett tag till. Hur länge ska man orka kämpa för något som ibland känns som en fånig dröm? Jag bara undrar? kommer det någonsin att räcka till?





who am I to dream, dreams are for fools, they let you down!!!

And I know that it's a wonderful world but I can't feel it right now.

Well I thought that I was doing well but I just wanna cry now.





Ibland känns det bara fel!!!

ARTONDE SEPTEMBER

Idag har jag skrivit på ett mycket viktigt papper. =) hu är jag anställd fram till jul och det känns hur bra som helst!!! denna veckan har jag gått upp alldeles för tidigt varje dag men imorgon är jag ledig!!! nu ska jag gå och lägga mig och tanken på att jag kan sova hur länge jag vill imorgon kommer nog göra att jag somnar ännu bättre än vanligt!!!

Kom förövrigt precis hem från en lyckad träning. Nu känns det bra inför tävlingen som är i helgen. Jag tänker åka felfritt i båda programmen och visa domarna vad jag går för!!! Jag kan. Jag kan. Jag kan!!

Vill också bara säga att mina okidéer blommar för fullt. Det är mycket vackert!!! =)

GOD NATT!!!

today is the day

Ja mina vänner. idag sker det!!! 
Nämen önska mig lycka till =)








I believe in love!!!

nya vantar =)

Idag var det lite shoppingrunda på stan med goaste Hanna och Cami. Eftersom jag inte är speciellt rik blev det tyvärr mest fönstershopping för min del. Jag köpte dock ett par nya fingervantar och fem par örhängen (vilka var sjukt billiga). Som alltid när jag umgås med mina muppar så spårade det ur lite. Denna gången inne på lindex då jag och Hanna blev lite trötta av att sitta och vänta på att Cami skulle hitta en BH som passade, vi tog lite roliga posekort och det hela slutade med att vi stod och dansade utanför provrummet. haha så flummigt. hoppas bara ingen jag känner såg oss (!).



jobb och annat trams

Idag är jag glad!!! Jag har blivit erbjuden ett jobb som elevassistent fram till jul. Rektorn på Knappekullaskolan ringde upp mig och frågade om jag var intresserad. klart jag är intresserad!! Fasta arbetstider och farmförallt; fast lön i tre månader!!! Jag börjar om tre veckor och det ska bli så spännande. Sedan har jag fått nys om att en lärare ska vara mammaledig från och med januari så jag håller tummarna för det vikariatet också!!!

Idag har jag jobbat på dagis. Det var kallt ute och jag frös, men ungar är för härliga. Jag har t.ex. låtit två kids ta körkort i trehjuling. Jag gjorde en bana som de skulle köra och om de klarade den så fick de sitt körkort, de var så stolta och vi hade jätteroligt. Jag är dock väldigt trött idag. såå skönt att det är fredag. Nu har man ju hela helgen på sig liksom. Imorgon ska jag laga middag med mina godingar Hanna och Cami, det blir mys (och förmodligen kladdkaka)!!!
Idag var jag förövrigt väldigt chokladsugen när jag kom hem så jag gjorde chokladbollssmet i en kopp och åt med sked, yummie!!! (jag vet, jag är nog världens mest onyttiga människa, men men, man lever bara en gång ;))

Nu ska jag strax kila iväg.. it's going to be a long evening.. =)

over and out


Another day has gone by

Dagen började med en lång sovmorgon. Egentligen väntade jag på att någon skulle ringa så att jag skulle få jobba, men tyvärr. När jag vaknade blev det en god frulle med varm choklad och ostsmörgås. Sedan slog jag mig ner framför tv:n och datorn som vanligt. Men efter en stund tänkte jag "jag fastnar ju alltid här, och så sitter jag här i soffan tills det är dags att åka och träna, idag måste jag uträtta något med mitt liv". SÅ jag stängde av tv:n och satte mig framför symaskinen istället. Det resulterade i en jeanskjol med hög midja, samt en blå konståkningsklänning som jag kan ha att träna i. perfa. När jag var färdig var det 45 min kvar tills min träning, helt perfa för att hinna värma en portion mat, byta om och åka till ishallen. Träningen gick bra idag, och till och med programmet kändes bra. Nu ser jag faktiskt fram emot septembertävlingen som är om ca 2 veckor i lerum. kom och kolla vet jag!!!

Jason Mraz, here we come!!!

yeees!!! nu är äntligen allting bokat. Idag bokades tågbiljetten till stockholm och den 27:e september blir det Jason Mraz's konsert!
jag är så glad!!!
ska bli så gött att bara hänga med mina underbara vänner och gå på konsert med min nuvarande favoritartist. En helg att se fram emot helt enkelt!!!



Idag har jag jobbat och tränat. Det har varit en bra dag, inte så speciell, men ändå bra. Jag undrar bara var min kära axel tagit vägen?



Jag ska fika med en kille som jag mejlat med på en dejtingsajt.. haha crazy, jag vet, men fantastiskt kul!!!



Nu ska jag hänga tvätt för er som är intresserade (=0)

dagens lista

+
att få sjunga inför folk
nya klänningen
konståkningsträning
gosigaste elvis
hade världens sötaste bebis i knät
fick en påse godis
har träffat massa goa människor som jag inte träffat på länge
solen tittar fram
jag har på mig helt nya strumpor (gillar känslan)
min orkidé blommar

-
tvätthögen
dammet på golvet
diskhögen i köket
kattlådan
bilen som krånglar (igen)
finnen som jag fått på hakan
costello har börjat bitas
min förkylning inte riktigt har släppt
det är hål i mina fingervantar
pengarna börjar sina på kontot (igen)


Det blev 10-10. antar att detta är en ganska medelmåttig dag.
Och inte har det hänt något extraordinärt idag heller. det mest oväntade var nog att sofia bet mig i armen på träningen...


come on!!

I'm still waiting....

Alltid är det något!!

Jag och syrran satt och filosoferade lite häromdagen. Vi kom fram till att livet alltid kommer att innebära att problemen avlöser varandra så det är lika bra att lära sig leva med det och vara glad ändå..
lättare sagt än gjort.. Idag startade inte bilen -igen. Himla batteri, jag måste köpa ett nytt, men jag har ju inga pengar!!! =S jag blir så trött. Nåja, även detta kommer ju lösa sig så småningom. Om det är en sak som jag faktiskt har lärt mig så är det att nästan alla problem löser sig förr eller senare.
Jag tror att detta är framsteg för mig. Jag försöker iallafall se positivt på det och vara optimistisk, något som jag aldrig gjorde innan.

Kan inte någon bara ringa och överraska mig med någon kul nyhet?
Jag är lite sällskapssjuk efter att ha varit sjuk i några dagar nu!!!

SJUK =(

Så har man åkt på sin första höstförkylning då. Låg vaken halva natten och kallsvettades. Det dunkar i huvudet, hela näsan är täppt och tröttheten är påtaglig. Tror även att ja hade eber i natt. Nu måsr jag dock bättre. Det kan bero på alvedonen som jag tog, eller möjligtvis på att jag sov till 11.00.
Har suttit ute och ätit frukost. det är ju strålande sol och varmt så man vill ju inte gå miste om de sista sommardagarna. Känns konstigt att det redan är september. Tiden går verkligen fort. Nu hoppas jag bara på jobb. Ett vikariat under hösten hade ju inte suttit helt fel. Just nu söker jag allt jag kan hitta och jag har ringt till massa skolor och förskolor och sagt att jag vill jobba. håll tummarna!!!

Nu ska jag gotta ner mig i soffan och se på film. Tror det är bästa sättet att bli frisk på!!!