uttråkad...

Var på vårdcentralen idag. Kl 09.30 har de öppen tid för alla som snabbt vill träffa en läkare. Precis kl. 09.30 hänger de ut nummerlappar som man får ta och sedan är det bara att vänta på sin tid. När jag kom satt det redan ganska många och väntade och de hade visst full koll på vilken ordning de hade kommit i. När nummerlapparna hängdes ut var det rusning. och så var det en kvinna som inte hade någon koll på att det suttit folk och väntat så hon gick lugnt fram och tog en nummerlapp. Det var inte populärt bland de som väntat längre och hon fick sig en rejäl utskällning. Helt sanslöst tänkte jag.. man kan ju vara lite trevlig. Jag tyckte synd om henne.. När alla äntligen hade fått sina nummerlappar var det lugnt i väntrummet igen. Förrutom tre små barn som lekte. En av dem vår världens sötaste.. Nora ca, 1,5 år.. =) Hon kom fram till mig och bjöd på te och hon hade världens vackraste ögon och var hur söt som helst!! så förutom det faktum att jag var på vårdcentralen för att jag är sjuk så hade jag en ganska intressant förmiddag..

Resten av dagen har jag suttit i min sköna soffa och tittat på TV eller suttit framför datorn... ganska enformigt, tråkigt och uttråkande (bättre lär det ju inte bli eftersom jag ska vara sjukskriven tå dagar till åtminstone).. borde städa, men har faktiskt inte orkat. Har ingen aptit heller, men det kanske beror på att det gör så ont att svälja, Har fått i mig en smörgås, en drickyogurth och två glas juice idag iallafall... sedan blir man ju inte direkt hungrig av att bara sitta stilla heller..

Som sagt har det blivit mycket tv. några favoriter är ju grey's anatomy,  America's funniest home videos, cityakuten, vänner, gossip girls, sjukhuset.. några program som kanske inte är favoriter men som man fastnar framför iallafall är Oprah Winfrey show, Ellen DeGeneres show, rachel ray och Top Model. Och tillsist har vi de programmen som man egentligen avskyr, men man fastnar ändå för att man är för lat för att byta kanal. t.ex. momento, ordjakten och stegvis.. hehe.. som sagt.. tur att min soffa är skön!!!!

Nu ska jag se på grey's anatomy -igen..

Over and out.

Halsfluss..

Jag har nog aldrig haft såhär ont i halsen förrut. Nu har jag iallafall varit hos läkaren och fått reda på att jag har halsfluss. Det blir tio dagars penicilinkur så blir jag förhoppningsvis frisk. Så nu ska jag vara hemma resten av denna veckan, så kan jag förhoppningsvis jobba på måndag. Från och med fredag smittar jag iallafall inte... så då kan jag vara social igen.. det är tråkigt att vara hemma hela dagarna..tur att min soffa är skön och att Elvis och Costello är så gosiga =)

sjuk =(

Alvedon, Ibumetin, Magencyl, Ipren, Treo, Aspirin, Bamyl, Eox, Pronaxen, Panodil.... ge mig något som funkar!!!

Sjuk, Sjunga, Tävla..

Så var man sjuk igen...ont i halsen, frysa, svettas, ont i huvudet, trött, seg... jag vill inte vara sjuk!!!




Förra veckan var det fullt ös... onsdag, torsdag och fredag var det konsert på dergårdsteatern.. jag och Alicia sjöng tillsammans =)




På fredagen åkte vi upp till Örebro för sista konståkningstävlingen för säsongen..Vi bodde på ett mysigt litet vandrarhem och jaa.. det var trevligt helt enkelt.. tävlingarna gick bra, Jag vann, Soffy vann, Madde Vann.. kan det bli bättre utdelning än tre förstaplatser? go Lerum!!

The reason

try now to understand, sometimes we all need a helping hand
so don't cry now behind your door asking the stars what we're living for
I will show you how you get to the shelter of peace were our minds are at ease so believe me love is the reason we..

Smile now wipe of your tears, it's only human to show your fears
so don't hide now your innocence, lean on my shoulder with confidence I
'll console you hold you til all your agornys gone and I'm sure that you're strong so believe me love is the reason we're here

Take me long for a cosmic trip, leave the earth on a flying ship, empty skies are everywhere life eill be so lonely there, in the silent milkyway were the trees can't grow and the children can't play tell me who's gonna stay?

You say there is a better place than this earth we walk and the sky we face, must be more than the atmosphere tell me why we're stranded here? On this planet close to mars were the shining stars decide who we are..

Hear me I wish to say sometimes our needs are a touch away
so don't fear me I've allso cried I know how it feels to be pushed aside you must trust me, touch me, there is no cause for your doubts what this world is about so believe me, love is the reason we're here

Jag bara undrar..

Vad är meningen med att kämpa om man rullar i en nerförsbacke?

grått

idag är det grått. ute är det grått. inne är det grått. allting är bara grått. Jag gillar inte grå dagar. jag gillar inte att känna mig grå. grå.. det är väl inte ens en riktig färg?!!

image11


alla hjärtans dag-igen

Jag börjar med att citera mig själv från bloggen för exakt ett år sedan:

"trevlig alla hjärtans dag, Sara! Hmm.. jag kände att jag behövde den. Alla hjärtans dag är en trevlig dag. Åtminstone för de flesta. Men tanken på att man faktiskt varit singel ytterligare ett år gör mig deprimerad. Jag har fått ett sms och en del fina presenter i form av pärlhalsband (från barnen på dagiset där jag jobbade idag..). Barn är verkligen suveräna på att uppmuntra en och få en att känna sig speciell! tack =)

De flesta av mina kompisar har pojkvän och här sitter jag alldeles ensam och ledsen på alla hjärtans dag =( jag vill bara ha någon som kramar om mig och viskar vackra ord i mitt öra. Någon som ser mig för den jag är!! haha jag låter som en desperat singel... eller vänta det är ju precis det jag är!

Tur att jag har mina underbara vänner! tack för att ni finns, jag älskar verkligen er även om jag är lite dålig på att visa det!!

PUSS Å KRAM"

Trevlgt inklägg det där. det värsta av allt är att det har gått ytterligare ett år och jag har fortfarande inte kommit längre i min kamp mot de mål jag vill uppnå (helst innan jag är typ 25). Fortfarande desperat singel och fortfarande lika patetisk. Men åter igen vill jag tillägna denna alla hjärtans dag åt alla mina vänner som jag älskar otroligt mycket. Det finns inte ord för att beskriva hur mycket ni betyder för mig!! Ni vet vilka ni är ;)

Puss på er på alla hjärtans dag!!!!

-#-#-#-#-

She says she's ok but she cries herself to sleep
She smiles at her friends but her sorrows are deep
She tries to ignore the feelings that she's got
She search for the answers and reach for them a lot

She tries to light up though her heart is black
She wish that she could turn all the time back
She still hear the voices, the memories are strong
She knows that whatever she do it feels wrong

She wants to give up but she's to afraid
She hopes that someday they'll know what they made
She scream on the inside but there is no sound
She says that one day she will stand on solid ground

She feels all alone though friends are near
She can't see a reason to why she's here
She seems to have a life that every girl wants
But everyone knows it's the inside that counts...

min helg

fredagen började med att jag vaknade av att en av katterna stod och krafsade på golvet helt frenetiskt. Efter att ha insett att han försökte krafsa över sin lilla kisspöl var det bara att börja torka golv. även överkastet var drabbat så tvätta fick jag också ta mig för. Väl färdig gick jag till jobbet och hade en ganska trevlig arbetsdag. barnen var glada och jag med. När jag kom hem städade jag hela lägenheten. Jag våttorkade golven och gjorde ordentligt rent i köket. Jag kände mig stolt!! nu var allting rent och frächt. På kvällen var det fredax med sporttema. En nyuppfunnen gren gav mig träningsvärk som varar än idag. att gå skottkärra och blåsa in en pingisboll i mål är ingen lätt match. Efter fredax var det bara hem och sova och trött som jag var somnade jag på stört.

På lördagen gick jag upp tidigt för att åka till ishallen där lerumscupen skulle hållas. själv skulle jag inte tävla utan vara videocutter. ett otroligt viktigt och roligt jobb vilket jag genomförde för första gången. jag skulle sitta vid sargen och titta på åkarna och samtidigt göra korta videoklipp med varje moment så att den tekniska specialisten kunde titta på dem i repris om det behövdes. det roligaste var att jag också fick ha headset på mig så att jag hörde vad den tekniska specialisten och den tekniska kontrollanten satt och pratade om hela tiden under åkarnas program. Vilka kommentarer. hur kul som helst! Efter nio timmar i ishallen åkte jag hem till Anna för att äta en god middag och titta på melodifestivalen. Kay och Johan var också med. Sedan åkte vi in till gbg för att discobowla, gissa vem som vann?? japp it was me!... Efter discobowling med bra musik drog vi oss upp mot avenyn där vi tänkte gå ut och shakea loss lite. Tyvärr kom vi inte in på hardrock denna kväll, och efter långa köer beslutade vi oss för att åka hem. På vägen hem hände det en liten incident som fick påföljden att vi var tvugna att tillkalla ambulans. Det gick bra tillslut och vi kunde dela en taxi hem. När jag kom hem insåg jag att jag glömt mina saker hos anna. och eftersom hon skulle åka iäg tidigt på söndagmorgonen var det bara för mig att ställa klockan på 08.00.. där rök min enda sovmorgon denna veckan.

Söndagen har annars varit bra. jag har varit i kyrkan och ätit middag (inte var dag man får sådan lyx) världens goaste skaldjursoppa med nybakt bröd... Sedan har jag slappat och suttit framför datorn... ganska softsöndag faktiskt!!

jaa.. denna helgen har sammanfattningsvis varit ganska bra. fast jag är riktigt trött.. ikväll blir det att lägga sig tidigt alltså!!!

Sluta!

SLUTA!!!

image10


soffpotatis?

Trots att jag klagar över att jag inte får tiden att räcka till känner jag mig som en äkta soffpotatis vissa dagar. lat och tråkig och orkar inte göra någonting. Idag har varit en sådan dag. Sedan jag kom hem har jag inte gjort någonting, visst jag ska åka och träna ikväll, men jag fattar inte hur det kommer sig att jag hamnar i soffan framför tv:n och datorn varenda förbaskade dag. Deprimerande, frustrerande och tragiskt. det är vad det är. lägenheten behöver städas, jag har fortfarande massa mjöl kvar så jag skulle kunna baka bröd, lägga i en tvätt, gå en promenad.. men icke.. jag fastnar i soffan istället. Det är okej att ha sådana dagar, det tycker jag faktiskt, men det har blivit lite väl många på sistone och det stör mig. jag känner mig bara som en onyttig och dålig människa...

..men det är mitt liv och jag måste själv styra över det. Jag ska jobba på det.. precis som jag ska jobba på alla andra saker som jag bestämt mig för att förändra i mitt liv. Problemet är bara att det är så svårt och att det tar sådan tid. Jag vill inte vänta. jag vill att det ska gå snabbt och smärfritt. jag vill inte behöva offra saker, jag är rädd för att ge upp för mycket. Jag tar hellre det bekväma framför det lite obekväma. Lat och feg kanske är de bästa beskrivningarna på mig. fast igår gjorde jag något som jag inte riktigt vågat göra tidigare. En väldigt liten sak som egentligen inte alls är farlig, men varje gång jag tänkt göra det har jag bara inte vågat. varför vet jag inte. kalla mig feg eller kalla mig patetisk, men för mig var det ett framsteg, ett framsteg i min kamp mot att övervinna mina rädslor och så småningom nå mina mål.





förlåt...

Förlåt för att jag inte kan lite på er fullt ut. Förlåt för att jag inte tror på det ni säger. Förlåt för att jag hela tiden faller tillbaka. Förlåt för att jag inte kan vara den jag vill vara. Förlåt för att jag har förstört sker och ting. Förlåt för att jag ger upp alltför lätt.

hur länge ska man orka kämpa?!!!