min helg

fredagen började med att jag vaknade av att en av katterna stod och krafsade på golvet helt frenetiskt. Efter att ha insett att han försökte krafsa över sin lilla kisspöl var det bara att börja torka golv. även överkastet var drabbat så tvätta fick jag också ta mig för. Väl färdig gick jag till jobbet och hade en ganska trevlig arbetsdag. barnen var glada och jag med. När jag kom hem städade jag hela lägenheten. Jag våttorkade golven och gjorde ordentligt rent i köket. Jag kände mig stolt!! nu var allting rent och frächt. På kvällen var det fredax med sporttema. En nyuppfunnen gren gav mig träningsvärk som varar än idag. att gå skottkärra och blåsa in en pingisboll i mål är ingen lätt match. Efter fredax var det bara hem och sova och trött som jag var somnade jag på stört.

På lördagen gick jag upp tidigt för att åka till ishallen där lerumscupen skulle hållas. själv skulle jag inte tävla utan vara videocutter. ett otroligt viktigt och roligt jobb vilket jag genomförde för första gången. jag skulle sitta vid sargen och titta på åkarna och samtidigt göra korta videoklipp med varje moment så att den tekniska specialisten kunde titta på dem i repris om det behövdes. det roligaste var att jag också fick ha headset på mig så att jag hörde vad den tekniska specialisten och den tekniska kontrollanten satt och pratade om hela tiden under åkarnas program. Vilka kommentarer. hur kul som helst! Efter nio timmar i ishallen åkte jag hem till Anna för att äta en god middag och titta på melodifestivalen. Kay och Johan var också med. Sedan åkte vi in till gbg för att discobowla, gissa vem som vann?? japp it was me!... Efter discobowling med bra musik drog vi oss upp mot avenyn där vi tänkte gå ut och shakea loss lite. Tyvärr kom vi inte in på hardrock denna kväll, och efter långa köer beslutade vi oss för att åka hem. På vägen hem hände det en liten incident som fick påföljden att vi var tvugna att tillkalla ambulans. Det gick bra tillslut och vi kunde dela en taxi hem. När jag kom hem insåg jag att jag glömt mina saker hos anna. och eftersom hon skulle åka iäg tidigt på söndagmorgonen var det bara för mig att ställa klockan på 08.00.. där rök min enda sovmorgon denna veckan.

Söndagen har annars varit bra. jag har varit i kyrkan och ätit middag (inte var dag man får sådan lyx) världens goaste skaldjursoppa med nybakt bröd... Sedan har jag slappat och suttit framför datorn... ganska softsöndag faktiskt!!

jaa.. denna helgen har sammanfattningsvis varit ganska bra. fast jag är riktigt trött.. ikväll blir det att lägga sig tidigt alltså!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback