Höstkänslor?!

I morse när jag vaknade kändes det som höst igen. Grått och trist, regnigt och kallt! Och jag var så trött att jag knappt fick upp mina ögon. WHY?! Men trots tröttheten har dagen på jobbet varit helt okej. kan bero på att vi köpt in massa nya leksaker till barnen som hållit dem sysselsatta nästan hela dagen. Ovanligt lite konflikter idag =D. Nu sitter jag hemma och käkar godis och om en timme ska jag åka och dansa! Ikväll ska jag lägga mig tidigt eftersom jag börjar jobba tidigt imorgon. Skönt att man sedan är ledig fyra dagar i rad sedan! Får se vad jag gör med dom dagarna =)

Jag önskar bara att saker och ting vore lite enklare!

Monday..

Helgen gick fort som vanligt.. I fredags efter jobbet åkte jag in till stan för att träffa Hanna och Cami. Det var så längesedan vi sågs och det var riktigt mysigt. Det blev lite shopping och sedan café och massa struntprat.. skönt att bara sitta och tjöta lite och vara sig själv!

I Lördags tog jag sovmorgon och sedan åkte jag och Elina till Allum för lite shopping. När jag kom hem blev det till att städa eftersom jag skulle ha folk här hemma på kvällen. Mina goa kollegor Malin och Karin kom hit för filmkväll och även Anna var här en sväng. det blev en lugn kväll med lite film, godis och vin. Sedan sov Malin och Karin över här och det blev väl lagom mycket sömn om man säger så. Framförallt eftersom man skulle vrida fram klockan ett varv så att man förlorade en timme!

På söndagen gick jag upp ganska tidigt (09.30) och väckte dom andra två ;) Efter frukost och lite velande åkte jag till ishallen där vi skulle ha vår klubbfinal med uppvisning och "tävling". Uppvisningen gick sådär.. VI MÅSTE ÖVA MER! Mitt tävlingsprogram däremot gick helt okej. Ramlade på dubbel axel men klarade resten så jag är nöjd. Sedan åkte jag på kalas för att sedan åka tillbaka till ishallen. Och när jag sedan kom hem vid halv elva var jag helt slut. Bums i säng och idag har jag haft en lång dag på jobbet. 

Det var min helg kort och gott! Hoppas ni haft det bra!

Sara ♥

VM och tappade örhängen!

Sitter just nu och tittar på konståknings-VM på tv. Friåkningens final pågår just nu och det är bara att  njuta. Tänker tillbaka på och minns VM för två år sedan i Göteborg då jag var med och jobbade som volontär. Det är verkligen en upplevelse som jag sent kommer att glömma och trots att det var mycket jobb så var det verkligen fantastiskt roligt. 

Idag fick jag reda på att jag har fått en plats i elitseriefinalen som går av stapeln 9-11 april i Örebro. Hoppas på att kunna avsluta säsongen med en lyckad tävling istället för de senaste två tävlingarna som jag genomfört mindre bra.
Tänkte även avsluta detta inlägg med att tacka min kära pappa för att han hjälpte mig då jag klantat till det. Igår tappade jag ett örhänge i handfatet på toaletten och tänker att "det kan ju inte vara så svårt att få upp det igen, bara att plocka isär rören". Så jag börjar vrida och dra tills jag äntligen får isär dom. Sedan lyckas jag få fram örhänget vilket gladde mig. men sedan skulle jag ju bara få tillbaka rören på rätt plats och det gick inte direkt lika bra. Så efter 40 minuters trixande och kämpande ger jag tillslut upp trots att det läcker vatten varje gång jag spolar. Suck. Men idag var pappa här och hjälpte mig så nu är allting som det ska. Och allt bara för att jag är så klantig och tappar örhänget från första början. 

Nu är det sista paret och sedan drar jag mig till sängs. God natt!

Sista tävlingen för säsongen avklarad..

..synd bara att jag avslutade med ett av säsongens sämsta långprogram och riktigt dåliga poäng. Nu är det en veckas isträning kvar innan de börjar smälta bort isen i vår ishall. Känns väldigt konstigt.. både lite vemodigt men även lite skönt. Jag är bra trött efter en väldigt intensiv säsong, men samtidigt tror jag att jag kommer sakna träningen efter några veckor.


Nu ska jag dra mig mot sängen så att jag hinner sova några timmar innan jag ska upp igen! Våra rumsgranna på hotellet bestämde sig för att ha disco i lördagsmorse så jag känner att jag har tappat några timmars sömn denna helgen!

God natt!

Malmö, here we come!

Nu har jag nästan packat klart och snart är det dags att gå och lägga sig. Imorgon ska jag upp halv sex för att sedan åka till Lerum och möta upp Madde och Maria. Sedan vidare mot Malmö och säsongens sista tävling SKF-trofén. (SKF står för svenska kontsåkningsförbundet och inte kullagerfabriken ifall någon trodde det). Det är en lagtävling där alla distrikt tävlar mot varandra. Fast man tävlar ändå enskilt och poängen räknas sedan samman och de lag med mest poäng vinner. Det känns bra att ha blivit uttagen till ett av göteborgslagen i alla fall =) Och dagens träning gick ganska bra så jag känner mig ändå ganska laddad. Känner verkligen att jag vill avsluta säsongen med två riktigt bra åk! så om ni vill kan ni ju hålla tummarna lite för mig ;)

Sara ♥

Ledig måndagskväll..

.. är mycket sällsynt för mig. Men av någon anledning var vår träning inställd idag vilket innebär en ledig vardagskväll. Har ännu inte bestämt vad jag ska göra med den =) Idag var det dessutom studiedag vilket innebar att jag slutade halv fem istället för sex. gött! 

Denna veckan kommer annars vara ganska händelserik. Jobb och träning som vanligt och på fredag åker jag till Malmö för säsongens sista tävling (räknar inte med vårt klubbmästerskap) SKF-trofén. Jag hade tänkt åka riktigt bra så jag hoppas att jag håller mig frisk i veckan. Hur som helst kan jag inte åka sämre än jag gjorde i helgen så det blir nog bra.

Nu blir det en kopp te tror jag!


So long 

Tävlingshelg igen

Nu var det ett tag sedan jag tävlade, men idag var det dags för Västra Götalands DM i Alingsås. Idag var det kortprogrammet som gällde. Uppvärmningen kändes helt okej. men tyvärr orkade jag inte riktigt med hela programmet (skyller på att jag varit sjuk denna veckan så känns det lite bättre). Och dessutom blev min dubbel axel bara en enkel så poängen var inte de bästa denna gången. Men jag tänkte ta igen det imorgon då det är dags för långprogrammet. Nu blir det en kväll för mig själv i soffan framför tv:n och melodifestivalen. Har inte sett så mycket av det så jag har ingen aning om vem jag ska rösta på men men.. nu börjar det!

Ha en go kväll!

Sorry..

Jag är ledsen att jag inte är den du vill att jag ska vara..
Tyvärr är jag inte ens den jag själv vill att jag ska vara!

Måttligt uttråkad!

Som vanligt blir jag väldigt uttråkad när jag är sjuk (men det kanske gäller de flesta). Jag hatar att bara vara med mig själv en hel dag. Några timmar är väl okej, men sedan blir jag så trött på mig själv. Det slutar alltid med att jag börjar tänka och fundera på saker som till slut bara gör mig deppig. Så om någon har något bra förslag på vad man kan hitta på när man känner sig ensam och uttråkad så är jag tacksam =)  (helst något som inte kräver så mycket fysiskt). 

tackhej!

SJUK!

Så har man gått och blivit sjuk igen. Denna gången redigt förkyld och ont i hela kroppen. Suck! jag hatar att vara sjuk, fast jag erkänner att det är lite skönt att vara hemma från jobbet. Och i natt sov jag riktigt ordentligt. Det var längesedan jag sov så många timmar i sträck och jag tror att det behövdes. 

Nu ska jag försöka äta lite frukost (lunch?). Hoppas ni får en fin dag!

Solen skiner ♥

Idag vaknade jag med en konstig känsla. Jag kände mig förväntansfull och glad trots att jag egentligen inte har någon speciell anledning. Den senaste tiden har jag känt mig så nere och ingenting har känts speciellt kul, men imorse var som om en tung sten hade lyfts från mitt hjärta under tiden jag sov och jag kände mig bara så mycket lättare. Konstigt det där. Såhär har jag inte känt på länge och nu ser jag fram emot en solig och skön helg. Vad som händer får vi se, men jag ska börja med att duscha och måla naglarna!

Ha det gott! Sara

...

Look at me
You may think you see
Who I really am
But you'll never know me
Everyday, it's as if I play a part

Now I see, if I wear a mask
I can fool the world
But I cannot fool my heart

Who is that girl I see,
Staring straight back at me?
When will my reflection show
Who I am inside?

I am now
In a world where I have to hide my heart,
And what I believe in
But somehow, I will show the world,
What's inside my heart,
And be loved for who I am

Who is that girl I see,
Staring straight back at me?
Why is my reflection someone I dont know?
Must I pretend that I'm
Someone else for all time?
When will my reflection show who I am inside?

There's a heart that must be free to fly,
That burns with the need to know the reason why

Why must we all conceal,
What we think, how we feel?
Must there be a secret me I'm forced to hide?
I won't pretend that I'm someone else for all time
When will my reflection show
Who I am inside?

When will my reflection show
Who I am inside?


mormor ♥♥♥

Idag har jag gjort något av det svåraste jag gjort i hela mitt liv. Jag (tillsammans med min lillasyster) sjöng på min egen mormors begravning.
Det var tungt, men det kändes ändå bra att få göra det som ett sista avsked till henne. Och det var uppskattat av övriga gäster trots att rösten brast någon gång och tårarna tog över. Men det är väl helt naturligt.

Tänkte passa på att tillägna min kära lilla mormor detta inlägg och berätta om vilken underbar människa hon var.
Det som alla som kände henne kan hålla med om var att hon var extremt osjälvisk. Hon satte alltid andra människor framför sig själv och var mer mån om att andra skulle må bra än att hon själv skulle göra det. Hon hade mycket kärlek inom sig och hon visade den kärleken tydligt för alla som befann sig i närheten. 

Själv har jag haft förmånen att alltid ha min mormor nära. Från att jag var 13 år tills jag flyttade hemifrån bodde vi i samma hus (visserligen ett tvåfamiljshus men ändå), och hon kändes ibland som en extra förälder. Jag hade mitt rum bredvid tvättstugan i källaren och nästan varje kväll när jag skulle borsta tänderna på den lilla toaletten som fanns i tvättstugan var mormor där och "tittade till tvättstugan" som hon själv uttryckte det (Eftersom vi är en stor familj på sex personer fanns det nästan alltid något att hänga upp eller vika). Hursomhelst blev det ofta en liten stund för att bara småprata och få en uppdatering av varandras liv. Hon var lätt att prata med och jag kunde dela det mesta med henne. Detta är något som jag verkligen saknar. Tomheten efter henne är enorm och hon kommer alltid att ha en väldigt speciell plats i mitt hjärta!