April, april..

Men än har jag inte blivit lurad förutom några småskämt av barnen på jobbet.

Imorse när jag vaknade kände jag bara för att dra täcket över huvudet och stanna där.. Ont i huvudet, ont i halsen och täppt i näsan är inget roligt sätt att starta dagen och när man dessutom känner sig lite nere är det svårt att hitta motivationen att ta sig till jobbet med ett leende. Men jag tog mig dit i alla fall!

Idag har varit en lång dag. Idag startade inskolningarna för två nya barn på jobbet så förmiddagen hade vi lite fullt upp kan man säga. Idag startade jag även med utvecklingssamtalen för denna termin och eftersom jag har många samtal känns det bra att vara igång. Däremot ser jag inte fram emot kommande veckor då det lär bli mycket jobb och många långa dagar på jobbet.

Som tur är har jag något väldigt roligt att se fram emot i början av maj då vi åker till London på Colour Conference med ett stort gäng tjejer från kyrkan. Ska bli såå kul!

Nu ska jag dra mig mot sängen för imorgon kommer bli än ännu längre dag än idag! Ser inte fram emot det allts, men vissa saker måste man ju bara orka med, eller hur?!

Hoppas ni haft en bra dag och hunnit njuta lite av vårsolen!

Sara ♥