Ägg, lerumsloppet och iphone!

Ägg verkar ha blivit min nya huvudföda. Har fått dille på att bara koka, och mosa tillsammans med en klick smör och lite salt. Såå gott :P Annars har det blivit en hel del onyttig mat och godis det sista. Har känt mig sådär deppig denna veckan och då är det lätt att tröstäta lite. Idag har det dock känts mycket bättre och nu är jag nog påväg upp igen ;) Imorgon ska jag springa Lerumsloppet. Ska bli ganska kul faktiskt trots att jag mest ser det som träning inför GBG-varvet som är om två (!) veckor :) Anmälde mig till Lerumsloppet förra fredagen, lite av en impulsgrej, men ganska kul som sagt. 

För snart två veckor sedan köpte jag en iphone. Jag gillar den starkt, men det finns några nackdelar; 
1. Jag har blivit beroende av massa spel (typ rumble, wordfeud, move the box)
2. Den tar upp ALL min tid vilket har lett till att jag kommit i säng alldeles för sent på kvällarna (vilket i sig resulterat i extrem trötthet)
3. Den är av glas vilket är ganska dumt med tanke på hur klantig jag är när det gäller att hålla i mina saker.. känns som att det kan vara en tidsfråga innan skärmen är spräckt.. :S

Men jag tycker dock att fördelarna väger över och är som sagt väldigt nöjd! :)

Nu ska jag gosa med katterna innan det är dags för sängen. Måste ju vara fräsch och utvilad imorgon!


Ha en fin fredagkväll!!

Sara ♥

Att hinna allt man vill...

Ibland vill man bara så mycket att det är svårt att hinna med allt!! Jag
Trodde att mitt liv skulle bli lite lugnare nu när tävlingssäsongen är slut men tvärtom, jag nästan ingen tid till någonting!! Varenda dag är i princip uppbokad med något,, är det inte träning så är det jobb! Önskar att veckan hade fler dagar, dygnet fler timmar osv. Fast kanske ändå inte.. Nåja, får väl hålla ut till sommarn. Då blir det garanterat lugnare eftersom vi inte har någon träning. Nog för att jag kommer träna ändå, men på tider som passar mig!!! :)

nu ska jag sova! Sara <3


Dagens rysare!

Idag efter isträningen i mölndal åkte jag hem till pappa för att byta till sommardäck på min bil. När det var klart skulle han hjälpa mig att sätta fast en list som har lossnat på sidan av bilen och som för tillfället låg i mitt bagage. Men eftersom låset till bagaget har krånglat lite så tog pappa i lite för mycket med nyckeln som helt plötsligt givk av innuti låset!!! Och jag visste inte ens om jag hade en extranyckel!! PANIK!! Så efter en bra stunds letande och velande hittade vi en nyckel som vi först trodde hörde till en gammal. Men vi insåg tillslut att den kanske ändå hörde till min bil för den fungerade faktiskt både i dörrarna och i tändningslåset. PUH!!! Skönt. Både jag och pappa var rejält uppstressade där ett tag.. tur att det löste sig!

Nu på kvällen har jag varit i Gilead och sedan fikat på Le pain francais i Olskroken. Mysigt avslut på helgen. Och just det.. igår köpte jag en iphone så nu är jag lika nördig som alla andra ;) Men det är faktiskt sjukt kul!!

Nu ska jag sova! God natt!

Sara ♥

Helg igen..

Så har man jobbat en arbetsvecka till.. måndag var ju röd dag så denna veckan blev ju lite kort vilket var väldigt skönt. Det har dessutom varit lite färre barn än vanligt så jag ska inte klaga på veckan. Förutom jobb har jag även hunnit med att träna lite. Var ute och sprang 6,7 km i onsdags efter jobbet. det regnade men jag var ganska nöjd ändå. På kvällen gick jag och Anna en långpromenad men då fick jag förfärligt ont i knät vilket kändes som ett stort nederlag med tanke på att gbg-varvet är om en månad. inte bli skadad nu?!! Detta känns dock bättre nu och jag hoppas på att kunna gå ut och springa i helgen. 

Igår hade vi isträning i mölndal. Första för årets eftersäsong. Det gick riktigt dåligt, men det beror mest på att jag har sprillans nya skridskor. Men det känns ändå som att jag kommer kunna åka in dem relativt snabbt. På hemvägen startade vi årets tradition med att köra in på mc-driven och köpa mc-flurry på vägen hem. Nice! 

Idag har jag träffat goa Magdalena. Vi tjötade, käkade thaimat, tittade på let's dance, åt massa glass och SKRATTADE!! :D

Imorgon väntar sovmorgon, lunch med Karin, och mys med Hanna. Och så kanske jag köper en I-phone.. om jag hittar något bra erbjudande på att förlänga mitt abonnemang (eller byta). Min mobil har nämligen gått sönder såhär exakt två år efter att jag köpte den (med andra ord två år av bindningstid som nu har gått ut!) Lite lägligt ändå eftersom jag länge velat ha en I-phone :)

Nä, nu är det nog dags att sooova!! God natt! 
Sara ♥

Glad påsk!!!

Påskafton har hittills varit riktigt lugnt. Jag och syrran vaknade, åt frukost och åkte sedan ner till affären och handlade. När vi kom hem satte hon sig och pluggade medan jag har repat sång, facebookat och letat musik till mitt nya kortprogram. Jag hittar inget bra vilket är frustrerande, men det är bara att fortsätta leta. Har ni några förslag på bra instrumental musik så shoot!! :) 

Sedan lagade vi (eller mest jag) mat. Kassler, potatisgratäng, kokt ägg och köttbullar. Påskmat :) Ikväll ska jag på påskmiddag hos Felicia och det ska bli mysigt. 

idag har det varit fint väder, men kallt. Imorse låg det massa snö ute men den har smällt bort under dagen. Här kommer en påskbild på mig från i onsdags när vi hade påskfest på jobbet:



Ha en skön påskafton!!
Sara ♥

Påskledigt!!

Så skönt att vara ledig i fyra dagar! Idag har jag inte gjort så mycket, Varit ute och sprungit, städat och slappat. Rätt skön dag ändå, fast jag blir ju lite rastlös när jag inte har så mycket inplanerat. 

Imorgon är det påskafton och då ska jag ta det lugnt på dagen och sedan ska jag på middag hos min kära vän felicia på kvällen. Ska bli mysigt att få träffa henne igen. det blir ju tyvärr inte så ofta eftersom hon bor i Stockholm. På söndag ska jag på dagstur till Halmstad med goa vänner så det ska blir kul det med. 

Har även lagt in lite bilder på datorn från den senaste tiden så här kommer ett litet smakprov från det: 


Showtävling i Frölundaborg:



Prisutdelning i Växjö:


Ha det fint och Glad påsk!

Sara ♥



Fullt upp, men äntligen lite ledigt!

Den sista tiden har verkligen varit hektisk. Rolig, men hektisk.
De senaste veckorna har jag jobbat, tränat, tränat och tränat.. och jobbat. 

I onsdags var vi med på en showtävling i Frölundaborg som vi faktiskt kom tvåa på. Vi åkte till låten "I'm sexy and I know it" och det blev riktigt spexigt och roligt. 

I helgen åkte jag, Nikolina och Sabina till Växjö för att tävla. Det blev verkligen en härlig avslutning på tävlingssäsongen då jag åkte två näst intill felfria program och vann :) Helgens roligaste händelse var ju dock att jag lyckades åka till Växjö med en sko av varje sort då jag lite halvstressad skulle ta på mig och gå till bilen. Jag har ju två nästan likadana skor så jag lyckades ju självklart ta en av varje som jag fick gå runt med i Växjö. men men, ingen större skada skedd, utan mest en massa goa skratt ;) 

Nu är jag lite ledig från träningen i två veckor och dessutom är jag snart ledig fyra dagar i streck från jobbet då det är påskhelg :) Ska bli såå skönt!

Nu ska jag snart sova för imorgon börjar jag 06.00.. hej och hå!! Ska dessutom vara påskkärring på jobbet imorgon ;)

Sara ♥