♥♥♥

So tonight, I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold on to the times that we had
Tonight, I’m gonna find a way to make it without you

R.I.P älskade mormor ♥

Du kommer alltid att ha en särskild plats i mitt hjärta. Jag älskar dig så otroligt mycket!


---

Something's missing 
And I don't know how to fix it 
Something's missing 
And I don't know what it is 
No I don't know what it is 
at all 




Nej, nej nej!!!

Nu har jag blivit förkyld igen. Vaknade i morse med huvudvärk, ont i halsen och en tung kropp. Jag har inte tid att vara sjuk (det har jag nästan aldrig) har ju tävling till helgen som faktiskt är uttagningstävling till SKF-trofén så jag måste ju vara med! Är hemma från jobbet idag och imorgon så får vi se var det leder. Nu ska jag ner till ICA och köpa massa förkylningspreparat. Kurera, kurera, kurera!!! 

Mitt liv suger just nu!

Ännu en tävlingshelg avklarad..

.. Denna gången i Linköping. Det gick helt okej faktiskt men det var mycket som kunde varit bättre (som vanligt). Men en nionde plats på en elitserietävling är jag ändå nöjd med och jag har haft en rolig helg tillsammans med Linda och Tamara.. ni är för goa =) Ikväll ska jag lägga mig tidigt eftersom jag har en tuff vecka framför mig som startar med jobb kl. 06.00 imorgon bitti. Ha en go kväll allihopa!!


♥Sara


Äntligen fredag!

Usch! Den här veckan har jag varit tröttare än någonsin. Sover dåligt och känner mig helt energilös. Egentligen förstår jag inte varför eftersom det faktiskt går ganska bra på träningarna, jobbet är kul och det har t.om. varit några soliga och vackra dagar. Men bara känslan av att man är så trött att man vill spy gör ju att man kan deppa ihop fullständigt!

Imorgon bitti åker jag till Linköping och tävlar vårens första elitserietävlning. Jag tänkte gå och lägga mig jättetidigt ikväll så jag förhoppningsvis har tillräckligt med energi för att orka genomföra en bra tävling.


Först lite go mat och en chokladbit framför TV'n =)


Ha en go Fredagkväll

♥Sara


Vänner ♥

Vill bara ägna ett litet inlägg till mina underbara vänner! (ni vet vilka ni är). Tyvärr hinner vi inte ses så ofta men jag hoppas att ni vet att jag älskar er ändå. Ni får mig att må bra och uppskatta det jag har i livet. Ni får mig också att skratta åt de mest löjliga eller bisarra sakerna. Och sist men inte minst så får ni mig att orka kämpa på trots att livet känns motigt ibland. Tack för att ni finns!


♥♥♥ Sara

Jag är inte den som ger upp..

..men ibland orkar man bara inte!

Årets första tävling!

Så var tävlingssäsongen igång igen. Idag tävlade jag båda mina program på samma dag vilket är ovanligt. Det blev med andra ord en lång dag i Uddevalla. Korta gick bra, fast som vanligt fick jag inga levlar och min dubbel axel var inte runt. När jag skulle tävla långprogrammet var jag ganska trött men kämpade ändå på ganska bra. Ramlade på en dubbel flip och missade lite i min hopp-piruett, men fick för en gång skull lite levlar, bla. level två i stegsekvensen. Tyvärr fick jag inte så höga poäng som jag hade hoppats på men det räckte till en första plats så jag är ändå nöjd!

Nu är jag dötrött och snart blir det sängen. Ska bli skönt att sova!
God natt!

säng säng säng, sova sova sova, säng säng säng

Jag är trött och imorgon är jag ledig. Ska bli superskönt att få sova ut ordentligt på morgonen!

Jag trodde dessutom aldrig att den här dagen skulle ta slut. Åkte hemifrån strax efter sju i morse och kom hem kvart över elva. Jobb, fika med en gammal vän, middag hos kusinerna och sedan träning. Kul men jobbigt.

Detta blev ett flummigt inlägg (skyller på tröttheten), God natt och sov gott!

En av de värsta nätterna i mitt liv!

Nu tänkte jag berätta vad jag råkade ut för i lördags natt. Jag skulle åka hem från Hanna som bor i Hammarkullen och åkte därifrån runt två-tiden på natten. Jag hade tagit bilen för en gång skull eftersom jag ville slippa ta mig hem kommunalt sent på kvällen.

När jag åker på 70-sträckan mellan Bergsjön och Partille märker jag att temperaturmätaren stiger och efter ett tag börjar lampan blinka. Bäst att stanna tänker jag och när jag går ut för att kolla kylarvätskan kokar vattnet. Efter ca tio minuter stannade en buss och busschauffören går ut och frågar vad som har hänt. Jag förklarar som det är men tyvärr kan han inte hjälpa mig, bara ge mig tipset att vänta en stund innan jag kör vidare. Efter ett tag i kylan (jag kan ju dessutom påpeka att det var -20 grader ute) kör jag vidare men det dröjer inte länge förrän lampan blinkar igen. Så jag stannar på Shell i Partille och går in i butiken för att värma mig och återigen be om hjälp. Där finns en man som försöker hjälp mig genom att fylla på lite mer vatten. Och efter att ha väntat i ytterligare 20 minuter åker jag vidare och hinner ungefär till Jonsered innan lampan börjar blinka igen varvid jag stannar på en enslig liten gata. Vid det här laget fryser jag rejält och eftersom det inte finns någon värme i bilen har jag inget val än att försöka hålla värmen genom att röra på mig. Lättare sagt än gjort när man är klädd i strumpbyxor.

Efter en stund bestämmer jag mig för att försöka köra vidare och denna gången märker jag att temperaturmätaren först stiger men sedan sjunker igen. Ja, tänker jag såklart tills jag hör att det börjar knacka i motorn. "Shit, nu har toppen gått var det första jag tänkte". Så jag kör av på första bästa avfart, nämligen Shell i Lerum. Där är det tyvärr stängt så att man inte kan komma in "Av säkerhetsskäl är dörren låst mellan 00-05.00. Använd luckan" stod det på dörren. Kall och frusen som jag är öppnar jag huven och försöker se om den fortfarande kokar. Då kommer en man fram till mig och erbjuder sin hjälp -i form av att fylla på ännu mer vatten. Men han säger också att jag borde fylla på glykol. Så jag går fram till luckan för att köpa det, men självklart är det slut! 

Efter ett tag på Shell i Lerum chansar jag på att köra en bit till. Denna gången låter bilen normalt, men tyvärr börjar lampan blinka igen. Så jag stannar strax utanför Lampshopen i Lerum och är väldigt nära på att knacka på hos fam. Sjöquist för att fråga om jag kan få sova där eftersom jag börjar inse att jag inte kommer komma hem. Vid det här laget är jag så frusen att jag knappt känner mina ben. Jag har ALDRIG tidigare frusit så mycket i hela mitt liv. Men istället ringer jag pappa som först blir lite arg men sedan lovar att han ska hämta mig. Så jag sätter mig i bilen och fryser och gråter men känner mig ändå lättad över att jag ska få komma hem. Nu är klockan fyra på natten och jag vet att jag ska upp vid 09.00 dagen därpå.

Men självklart har jag otur igen och får tio minuter senare ett samtal från pappa där han meddelar att han inte kan hämta mig eftersom hans bil inte startar. kul. Men istället för att knacka på hos fam. Sjöquist (dum som jag är eftersom jag inte ville väcka någon) så startar jag bilen och kör en bit till. Denna gången kommer jag ungefär till Hedefors när lampan börjar blinka och jag får stanna igen. Efter att ha gråtit en stund pratandes i telefon med pappa kommer en kille förbi i sin volvo på väg till Lerum för att köpa cigg. Snäll som han är stannar han och erbjuder mig skjuts hem. Normalt sett hade jag aldrig åkt med i en bil där jag inte kände föraren, men jag var så genomfrusen att jag kände att jag inte hade något val. Jag tänkte att "om jag inte kommer in i värmen nu så dör jag snart och då kan jag lika gärna ta risken att åka med den här snubben". Som tur var är han jättesnäll och kör mig hem.

Klockan 05.00 vrider jag äntligen om nyckeln till min lägenhet och en halvtimme senare ligger jag nedbäddad i min sköna säng med pet-flaskor fyllda med varmt vatten runt hela mig. Usch och fy, det var verkligen en av de värsta nätterna i hela mitt liv. och bilen.. ja den är hemma igen och funkar som den ska och jag har äntligen fått upp värmen i kroppen. 

Allting ordnar sig.. eller hur?

2 januari 2010

Första gången jag skriver det nya året. Känns lite konstigt måste jag säga. Nyårsafton var bra. Jag firade hos Anna med god middag lite lekar och dans. Avlade nyårslöftet att jag ska bli en bättre människa =D Låter kanske lite flummigt, men jag har kommit fram till att det är något som jag verkligen vill sträva mot. Jag ska vara ärlig i alla situationer (både mot mig själv och andra) och försöka sprida lite mer glädje och kärlek runt omkring mig!

Gårdagen var helt slapp. Jag gjorde inte mycket mer än att titta på TV och sitta framför datorn. Anna var dock här en sväng på kvällen och det var mysigt.

Idag ska jag träffa Hanna. Det var verkligen längesedan nu så det ska bli kul =)

Ha en bra dag!