sommaren

Det känns som att det kommer att bli en bra sommar trots allt. Jag känner det på mig. jag har gått bredvid två dagar på mitt nya sommarjobb.. jag kommer att trivas, det är jag säker på. Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att vår resa i augusti blir av också. Jag vill tjejer, vill ni???  Sedan hoppas jag att vädret håller i sig. Som det ser ut nu så har vi haft helt underbart väder, och det verkar som att vi kommer att fortsätta ha det.  jag ska köpa massa nya sommarkläder och bara njuta... sommar 2008.. here I come!!!

att tolka och överanalysera..

Hur ska man tolka saker och ting? Hur ska man göra för att inte överanalysera? Jag blir galen!  Vill veta vad som pågår inuti huvudet, på mig, på dig och på alla andra runtomkring. Känner du som jag? Inbillar jag mig saker? Hur ska man veta???


som att sväva på rosa moln...

Jaa.. för första gången tror jag att jag vet hur det känns.
Har aldrig kännt såhär förrut, men jag kommer på mig själv ibland med att gå runt med ett stort fett smile på mina läppar och tankarna någon helt annanstans än där de borde vara... Det känns iallafall helt underbart!!

                                          


Och då var det måndag igen!

Jag kan inte fatta.. kommer tiden alltid att gå såhär fort?
I fredags sa jag till mina kära vänner "äntligen är det fredag. va gött att man har hela helgen framför sig" och så vips.. så var helgen slut. Ifredags var det UG och det var ganska mysigt. I lördags var det konfirmation för kusinen vilket också var trevligt. Kvällen spenderade jag tillsammans med Paula. Vi kollade på film och åt godis =P. Sedan fick jag leka fylletaxi halva natten vilket Inte alls var lika kul. Söndagen började med ssk-avslutning på Attholmen. Det var Iskallt. På eftermiddagen var det sönda midda med grillning. Som tur var satt vi inne och åt. På kvällen däckade jag och syrran av trötthet i soffan till filmen Bodyguard. Den är bra, jag lovar, men vi var tvugna att stänga av och gå och lägga oss.. helt utmattade. Imorse ringde klockan 06.00 och både jag och syrran började jobba kl 07.00 så det var bara att trötta sig upp. Nu har jag kommit hem från jobbet och funderar på om jag ska träffa några vänner. Mina pengar tog precis slut på mobilen så jag får hoppas att någon kanske orkar ringa till mig. Hursomhelst har denna helgen gått förfärligt fort och det känns som att veckorna flyter ihop till en enda stor dimma. Kan inte hålla reda på vad som hände i januari eller i april.



och så tänkte jag lite igen:

* Varför är det så jobbigt att gå upp tidigt på morgonen?
* Varför Kan jag inte bara våga?
* Varför lyckas jag alltid ställa till det för mig?
* Varför är det aldrig jag?
* Varför är det alltid jag?
* Varför är godis så himla gott?

lazy..(thoughts)

Jag hatar känslan av lathet.
Visst, soffan är skön men det är ju inte värt det.
Ta bort chokladen från mig innan jag äter ihjäl mig!!!
Jag mår bäst av att vara upptagen.
Och jag älskar mina vänner!!!!


helg--igen

Denna helgen har jag spenderat mycket tid i kyrkan. I fredags var det fredax. Vi var ute då vädret var fantastiskt. Spelade kubb, gick på lina och lattjade. Jag gjorde handvolter, hjulade och stod på händer så att jag hade världens träningsvärk dagen efter.
Lördagen startade med samling i kyrkan kl. 11.00 och sedan lite soundcheck då vi skulle sjunga på konfirmationen.  klockan 12.00 och klockan 15.00 var det konfirmationsgudstjänst och med tanke på att lördagen var den varmaste dagen hittills så var det olidligt varmt i kyrkan ett tag. Synd att man var inne nästan hela dagen! Kvällen spenderade jag i Alingsås med lite grill och gött häng.På hemvägen blev jag dck stoppad av polisen vilket dock inte var lika gött. 
På söndagen var det samling klockan 10.00 i kyrkan då vi skulle sjunga igen. Efter gudstjänsten och lite fika gick jag och Em och satte oss på T-bryggan vid sävelången. Vi pratade och njöt av solen. tack älskling för att du är du!!! Sedan gick jag hem och åt för att sedan dra till Kungälv och träna. Jag satte fyra dubbel axlar vilket kändes fantastiskt bra!!!
Idag är jag ledig och jag är trött!!!!! ska träna ikväll men vette sjutton om jag blir piggare av det.

/sara


ååååååå

Varför bryr jag mig så mycket om vad människor tycker? Vad spelar det egentligen för roll vad andra tycker så länge jag gör saker som jag trivs med?

en fråga

Jag undrar om detta verkligen kommer att funka?

trött..

idag är en sådan där tröttdag. jag är trött föra tt jag gick och la mig försent igår. Jag är trött på att samma tv-program visas dag ut och dag in. Jag är trött på att vara singel, men ännu mer trött på att jag inte gör något åt det. Jag är trött på att stå och stampa på samma ställe hela tiden, Jag är trött på att vara den mest tankspridda personen i hela världen. Jag är trött på livet. som sagt vissa dagar känner man sig bara trött...

random...

idag har det varit en riktig degardag.. jag och syrran sov till halv ett och vaknade och insåg att vi inte hade någon frukost hemma. Bestämde oss för att åka ner och handla, men innan dess var vi tvugna att göra några bankärenden på internet så klockan var väl ca 14.00 när vi kom iväg. Handlade diverse nödvändigheter och insåg hur frustrerande det är när pengarna redan är slut och det bara har gått en veckan sedan man fick lön. Hursomhelst åkte vi hem och käkade en fantastiskt god frukost med rostat bröd, marmelad, ost och te,,och ja.. sedan var klockan fyra och vi fastnade framför tv:n och några avsnitt av sex and the city. så bra. sedan ringde peter frn härryda, snubben som jag ska köpa bildelar av för att kunna laga min bil. När jag insåg att jag inte har pengar över till det blev jag lite ledsen. Varför ska man alltid vara pank. jag vill bara ha pengar. inte i överflöd, men så jag klarar mig. Jag är trött på att pengarna är slut långt innan man får lön nästa gång. och jag är trött på att gå back varenda månad!!!

Ikväll har jag inga planer, men syrran är sjuk så vi kanske har en äkta myskväll tillsammans i lägenheten!!

dagarna..

Idag har jag och syster städat hela dagen.. det är fortfarande inte helt rent och snyggt för det tar så fruktansvärt mycket tid. Katterna fäller dessutom så man måste dammsuga varje dag för att det ska vara snyggt!!

Gräset har inte börjat växa än och jag måste väl vara en idiot som går och kollar ut genom fönstret fem-sex gånger per dag för att se om det hänt något. haha. men det är ju lite spännande samtidigt!! Igår kläckte jag den klockrena kommentaren "det är tur att det har regnat så att blommorna i rabatten inte dör och så att gräset i trädgården kan börja växa" trodde aldrig jag skulle säga så och Em varnade mig för att låta tantig..haha!!

Det är skönt att det är fredag. Jag har varit ledig ons-tors och idag, och nu kommer helgen och då ska jag inte heller jobba!!! så gött med ledighet!! I onsdags var det Valborg och jag hade till att börja med inget att göra. Men jag blev medbjuden till L och hade en fantastiskt härlig afton med många goa vänner. Igår tränade jag konståkning och kvällen spenderades i stan tillsammans med min kära Em.. Det blev en sådan där kväll då man bara tjötar, och tjötar, och tjötar,, och ja.. det behövdes helt enkelt!! Resten av helgen har jag inte planerat än, men jag är säker på att det kommer att bli en go helg!

Nu ska jag laga lite mat.. är jättehungrig så det ska bli gott!!!!