nästa år ska jag inte jobba på midsommar!!!

förra året sa jag att jag ville vara ledig på midsommarafton. Det är ju ändå något som man måste fira!! men vad hände? jo jag satt ensam hemma och glodde på TV eftersom mina kompisar antingen jobbade eller hade andra planer. Så i år när dom frågar på jobbet om jag vill jobba midsommar tänker jag direkt: Ja, visst.. jag kommer ju ändå säkert inte hitta på något!!

Så satt jag där på jobbet igår kväll och alla mina kompisar verkligen FIRAR MIDSOMMAR!. Jag hade blivit bjuden till tre olika midsommarfester så det var ju bara att välja och braka men mitt val om att jobba stod ju kvar. Nästa år ska jag verkligen inte jobba! det har jag redan bestämt!!!!.. men vem vet? då kanske alla andra bestämmer sig för att jobba..?! det skulle ju vara lite typiskt mig faktiskt!!!

Hoppas NI hade en trevlig midsommar!!


stackars dom i härjedalen..

jag läste att härjedalen har fått snö.. det är idag den 14:e juni och förra veckan var det 30 grader varmt i härjedalen. Nu har dem snö! det är ju lite komiskt.. men jag tycker lite synd om dem. Jag är glad att bo nära göteborg! =)

Sommaren är bra tycker jag. Allting känns mycket lättare på sommaren, och man kan lixom glömma sina bekymmer på ett annat sätt. det har varit fint väder ett tag nu. och jag har badat och varit vid havet! helt underbart. Fast ibland slår blixten verkligen ner från klar himmel. allt går lixom emot en. Som denna sista veckan. Först krockar jag med bilen och sedan dyker det ena efter det andra upp. Då är det inte roligt!

Nu ska jag gå en promenad. Det är alltid trevligt! fast det är lite kallt ute.. man har ju blivit bortskämd med 30 grader varmt så nu när det bara är 18 så känns det kyligt!

Chockad

shit.. jag tror aldrig jag har varit med om en riktig chock tills idag. Jag krockade med bilen och nu är det bye bye MLF237. Jag kände inte igen mig själv och jag skakade och grät. Det var ingen stor smäll och jag mår bra, men shit va läskigt det kan vara. Är nog fortfarande lite shockad det är därför jag skriver så konstigt (?!) Skakar fortfarande lite när jag tänker på det. Det hela gick så snabbt. Alla var så snälla. Helt plötsligt låg jag i en ambulans med halskrage och blodtrycksmätare och var påväg mot sjukhuset. Helt plötsligt var jag framme och träffade en snäll doktor som gjorde lite tester på mig. Sedan fick jag åka hem. Det var iallafall tur att ingen blev allvarligt skadad. Man måste nog försöka tänka på hur värdefullt livet är. Jag känner mig fruktansvärt hemsk. Barnen och mamman i den andra bilen grät och jag kände mig fruktansvärt skyldig. tänk om.??.. fast så kanske man inte får tänka..Nu undrar jag vad som kommer hända. Vad går på försäkringen och vad gör inte det? Hur mår dom i den andra bilen?  Vart är min bil? och vad ska jag göra idag för att inte gräva ner mig?


JAG ORKAR INTE!!!


(tack till alla snälla människor; Mikaela, Magdalena, Anneli, Lena och Lina!)



//SARA


22

image2 


jaa då var man 22... läskigt.. Det är nu man börjar inse att man snart är 25 och sedan 30-40 och sedan går det utför haha.... nää men skämt och sido. Jag erkänner jag är åldersnojig. det finns så mycket jag vill göra, så mycket jag vill uppleva, och så många platser jag vill besöka. Men tiden går så snabbt. Jag har ju redan levt typ en fjärdedel av mitt liv..(?!) och vad har jag uträttat liksom? allt går så snabbt.. upp och ner, ut och in, fram och tillbaka hit och dit..(tolka som ni vill, men jag känner att jag bara ÄR överallt och ingenstans utan någon egentlig mening!)

Herregud. Paula ska gifta sig!!! det är vuxenpoäng. Jag vill inte bli vuxen dock (kommer nog aldrig att bli det heller), men ändå. Jag känner ju att jag ligger många steg efter. Drömmer om det perfekta, men börjar inse att det aldrig kommer att ske. kanske inte ens finns, men man måste ju hålla drömmen och hoppet vid liv..! Nu blev jag djup haha... men ärligt talat.. man blir inte mycket visare när man blir äldre... har dessutom fått mina visdomständer och dom gör väldigt ont!!!
vill trycka på rewind och vara barn igen.. ändra allting som gick snett och bara leva livet. Utan bekymmer och svåra beslut! och dessutom vara lite kortare =P


Nu ska jag plugga för sista tentan innan sommarlovet.. vill ju inte misslyckas med den också liksom!!