Sluta klaga!!!

Jag blir så trött på människor som inte har något annat för sig än att klaga. Jag och syrran har verkligen ansträngt oss för att fixa till vår uteplats nu till våren. Rensat ogräs, planterat, målat uteräcket osv.. Ändå har vi fått klagomål. Jag har till och med varit stolt över att vi fått det så fint. Till och med vår granne (som inte ens tycker om oss) har sagt att hon tycker att det ser riktigt bra ut, och det måste väl ändå vara bra betyg (?). Nu skulle de tydligen skicka hit någon som skulle göra jobbet åt oss och vi skulle få betala. Jag vägrar att betala och nåde den som rör mina rabatter!!! Jag förstår inte vad den personen i så fall skulle göra för jobb. Det finns verkligen inte något mer ogräs att rensa bort och det var det som klagomålet handlade om. Nä jag blir så förbannad att jag bara vill skrika!!!

Lägg er energi på något viktigare än att klaga på folk. Jag vägrar ta sådan skit. Dessutom känner jag mig kränkt. Jag har faktiskt slitit och jobbat hårt för att det ska bli fint, skulle inte det duga då???


ARG

my day

Har haft en helgo dag idag. Först sovmorgon. sedan in till stan för att handla massa presenter. Efter det åkte jag till Hammarkullen och träffade Hanna. Eftersom det var Hammarkullenkarnivalen där så var det sjukt mycket folk överallt. Helt knökat på spårvagnen dit och jättevarmt. Men jag gillar det ändå. Det är trevligt med mycket människor. På kvällen tittade vi på massa dansare som dansade någon blandning av hiphop och locking. Vet inte vad de kallade det men det var coolt. Tjejerna som dansade sist  var ca: 13-15 år och hur grymma som helst. Nu är jag hemma igen och imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Kungälv och träna. Det blir sista isträningen för denna säsongen och det känns lite vemodigt. Men jag ska njuta och hoppas att det blir en lyckad träning och ett lyckat avslut på säsongen.
nu: sova!

God natt


by the way: jag gillar solen!!!

love you!

All I ask you.. is let me be there!!!

Tidsfördriv

Om ditt liv var en film, vad skulle soundtracket vara?

Såhär går det till:
1. Öppna dina låtar (iTunes, Winamp, Media Player, iPod, etc)
2. Sätt den på blanda
3. Tryck på play
4. För varje fråga, skriv sången som spelas
5. För varje ny fråga, tryck på "next" knappen.
6. Ljug inte.

Här är mitt:

Öppning: fix you-coldplay

Vaknar upp: Nine million bicycles-Katie Melua

Första dagen i skolan: take the box- Amy Winehouse

Förälskar sig:  take a chance on me- ABBA

Slagsmål: princess and frogs- Superchick

Gör slut: I melt- Rascall flats

Bal: Jag vill bli lycklig- Alicia

Livet: Is it love- Amy Diamond

Nervsammanbrott: The heart of life- John Mayer

Åker bil: Makes me wonder- Maroon 5

Tillbakablick: Get it together- India Arie

Bröllop: Make it mine- Jason Mraz

Sexscen: You're the one that I need-Grease

Födsel av barn: Whatever it takes- Leona Lewis

Avgörande strid: Maybe- Kelly Clarkson

Dödscen: Once upon a december- Disney, Anastasia

Begravningssång: I believe in love- Dixie Chicks

Eftertexterna: Single- Natasha Bedingfield


Eftertexten känns ju lovande. Singel förevigt??

Jag ska skärpa mig!!!

Förlåt för att jag håller på såhär, jag ska sluta, jag lovar!
Jag vill inte förlora er!!!

Du är omogen

Att vara mogen handlar inte om att veta bäst i alla situationer. Att vara mogen innebär att man kan svälja sin stolthet, erkänna sina fel och ha överseende med andra människors misstag och felsteg.

Jag påstår inte att jag är mogen, men jag vet iallafall att jag försöker bli en bättre människa.
Jag önskar att du också kunde försöka.


hänt sen sist

Så har det varit helg igen. Denna gången var det långhelg och jag var ledig hela fyra dagar. Så vad har man hunnit med under den tiden? 

  •  Käkat pizza med Annas familj
  • Städat och gjort fint i hemmet
  • Tvättat massa i den nya tvättmaskinen
  • Varit på UG och övernattningshajk
  • Klättrat
  • Varit på bio med Hanna
  • Tränat
  • Gått långpromenad med Anna och Paula
  • Tittat på Paulas och Nickos nya hus
  • Lagat mat och tittat på film med Anna och Paula

Ja.. denna helgen har varit fullspäckad och välplanerad. Har även hunnit med lite annat också men det tar vi inte här ;)

Nu har jag två fullspäckade veckor framför mig. Det kommer att bli tufft och intensivt och just nu känner jag en viss tvivel på om jag kommer att orka. Men det måste jag ju!!

Snart ska jag åka och träna. Idag blir det inlinesåkning på träningen (yes!)

so long..


Detta är inte okej!!!

Så här slapp får man bara inte vara. Klockan är 15.00 och jag sitter i pyjamas, har precis ätit frukost och slappar framför tv:n. Dags att ta tag i dagen, NU!!!! Jag fattar inte varför jag är så seg. Kanske för att jag är ledig i fyra dagar och för en gång skull kan koppla av ordentligt. Jag sov till 12.00 idag. Men det känns lite tråkigt att halva dagen redan har gått och att jag inte har gjort någonting vettigt överhuvudtaget. Nu tänkte jag bege mig och träna lite. Har varit lite kass på det denna veckan så det är verkligen nödvändigt.

Ha en bra dag!!!


Rent hus!

Finns det något bättre än att komma hem till ett städat och fint hem?
Jag och syrran har äntligen fått ordning på saker och ting. Vi har gjort iordning uteplatsen, vi har rensat i tvättstugan och röjt undan allt onödigt som vi inte behöver, vi har städat  och vi har satt upp en fin väggshablon i vardagsrummet. Ja, lägenheten är som ny och vi är nöjda =)

Nu återstår bara att försöka hålla det såhär. Vi måste verkligen försöka ta oss i kragen och se till så att det alrdig blir så stökigt. I det vanliga fall går det en vecka och sedan är det lika stökigt igen. Hur svårt är det egentligen att diska upp en tallrik efter sig precis när man har ätit? Istället låte vi vår disk stå för att sedan ta itu med ett berg av disk för en hel vecka. Inte så smart!

Nu ska jag sova och det ska bli underbart att vakna upp i ett rent hem =)
God natt!!!

KLANTIGT!!!

Jag har gått runt hela våren och oroat mig för att jag inte har något sommarjobb. Framförallt så har jag undrat varför de inte har hört av sig från något ställe som jag har sökt (för jag har faktiskt sökt ganska många). Så  kom den dagen då paniken verkligen slog mig så jag mejlade till en av cheferna och frågade hur det gick med min ansökan. Jag fick svar ganska snabbt och i mejlet stod det att de hade försökt få tag på mig men att jag inte svarat i telefonen. Sedan stod det att de nästan var klara med sommarschemat, men att hon kunde erbjuda mig en tjänst på ca: 25%, vilket skulle innebära att jag skulle jobba varannan helg hela sommaren.

Jag ringde upp henne och sa att jag var intresserad och sedan åkte jag dit på intervju samma dag. Intervjun gick bra och jag fick jobbet!! Sedan sa hon att samordnaren på arbetsplatsen (som förövrigt är ett gruppboende för funktionshindrade) skulle höra av sig till mig för att boka in tider för bredvidgång. Äntligen tänkte jag och åkte hem med ett leende på läpparna.

Men så gick tiden och jag fick inget samtal. "Nu har de glömt mig" tänkte jag. Så idag hade jag flera missade samtal på min mobil samt inpratade meddelanden. När jag ringde upp sa chefen att de hade försökt få tag på mig massa gånger men att de inte hade lyckats. Detta beroende på att de hade fel telefonnummer till mig. Jag hade skrivit fel telefonnummer på mitt CV. Inte konstigt att jag inte fått några svar på något av de jobben som jag sökt. Ibland blir jag bara så trött på mig själv. Att jag ska vara så himla klantig.

Tur i oturen är ju iallafall att jag ändå har ett jobb och att det säkert kommer dyka upp strötimmar och luckor i schemat här och där. Förhoppningsvis ger detta tillräckligt mycket jobb så att jag klarar mig i sommar.

Suck säger jag bara.

Helg

Gårdagen var riktigt bra. Först konståkningsträning i Kungälv, som faktiskt gick rätt bra. Sedan hem och måla uteräcket på altanen samt rensa ogräs och fixa i trädgården. Det börjar faktiskt bli riktigt fint därute nu. Synd bara att gräsmattan saknar gräs =(. Sedan drog jag in till stan för att träffa Emelie. Vi lagade mat och gick på bio. För er som ännu inte sett Änglar och demoner, se den! den var verkligen grymt bra. Spännande från början till slut. Efter bion var vi rätt trötta så vi drog hem till Emelie och stupade i säng. Emelie var nog tröttare än mig och pratade lite i nattmössan. "du har ju tre cyklar" haha.

Idag vaknade vi vid 09.00. Gick upp och åt frukost och sedan var det dags för mig att bege mig hemåt. Jag tog vagnen in mot stan och visste att jag hade lite tid att fördriva innan tåget gick. Tänkte att det vore trevligt att strosa runt i affärer en stund, men när jag kom in till city så var det ju inte öppet än. Jag stannade dock inne i nordstan en stund och lade märke till något.  På tjugo minuter gick det från att ha varit helt tomt i Nordstan till att det var smockat med folk. Alla verkade veta att affärerna öppnade 11 och alla verkade ha väldigt bråttom. Det var rusning in i affärerna när de öppnade. På HM hann de knappt öppna glasdörrarna innan affären var fylld. Själv köpte jag en väska och ett par solglasögon på HM och sedan drog jag mig bort mot tåget.

Nu är jag hemma och tänkte så lite i rabatten. Hoppas kunna få lite mer färger i trädgården. Ikväll ska jag hem till min barndomskompis Jenny. vet inte vad vi hittar på men någonting blir det.

ha en bra dag! Sara <3


Det blir bättre snart..

.. men jag är trött på att vänta!

And I know that it's a wonderful world but I can't feel it right now
I thought that I was doing well but I just wanna cry now
James Morrison

Huvudvärk

Idag har jag haft ont i huvudet hela dagen. men för en gång skull vet jag vad det beror på. Jag och Emelie körde våra kloka huvuden ihop igår  (kanske inte var så klokt) . Det blev nog en rejäl smäll för jag har haft ont i huvudet till och från hela dagen. Emelie's bula är mycket större än min (som knappt syns idag). Så jag hade nog tur i att min smäll kom på "rätt ställe". Stackars Emelie är blå och svullen.

Idag är det fredag. Så skönt att ha helgen framför sig. Det verkar även som att det ska bli fint väder och det är ju bra.


who am I to dream, dreams are for fools they let you down!!

usch!!!

Jag har blivit en sådan människa som man stör sig på.
Lagom är ett bra ord i svenskan. Lagom är ett ord som jag inte verkar kunna ta till mig. 
För mig blir det antingen för mycket eller för lite.
Jag är trött på allt just nu!!!

Irriterad

Du är bortskämd och ohyfsad.
Du gör det du känner för även om det sårar andra.
Du kör över folk utan att ha en aning om vad det får för konsekvenser.  

Jag tycker inte om dig!

Tack..

.. för en helgo kväll igår, det var längesedan jag hade så kul och det behövde jag verkligen =)

Och tack Hanna för att du är en underbar vän som står ut med mig i vått och torrt och som lyssnar på mig när jag bara behöver prata, gråta eller skratta av mig, Du är bäst gumman!!!


trött..-igen

Idag har jag varit så trött så jag har haft ont i huvudet och mått illa hela dagen. Jag fattar inte varför jag inte kan sova ordentligt på nätterna. På kvällarna är jag så trött att jag knappt orkar hålla upp ögonen och ändå kan jag inte somna utan ligger vaken flera timmar innan jag somnar. När klockan sedan ringer (oftast klockan 06.00) är jag så trött att jag bara vill spy. Men man måste jobba så det är bara att sega sig upp.
Jag orkar bara inte med detta längre. Nu är det fredag och jag önskar verkligen att jag var på humör att göra något kul, men jag orkar helt enkelt inte.

en fråga bara..

Vad gör man när saker och ting bara känns helt fel???

Jag har ändå blivit lite trädgårdsintresserad..

Igår planterade jag i rabatten. Vet inte om jag kommer lyckas hålla blommorna vid liv denna säsongen (det gick ju inte så bra förra året) men jag gör ett försök iallafall.

På framsidan i rabatten satte jag pelargoner och chrysantemum:



På baksidan satte jag riddarsporre och lavendel:
(kan ju visa en finare bild när/om det blommar)



Sedan har vi även lite krukor på altanen och berget med Kalankoe i olika färger:





Vad tycks???

kort och gott om helgen

Valborg: tittade på cortegen, drog till Slottskogen och sedan hem till Simon och tittade på film. En riktigt go kväll.

Fredag: Sov länge, tränade konståkning i Kungälv, Käkade dip och grönsaker ensam hemma framför TV:n. Skön dag.

Lördag: Skrapade bort gammal färg från uteräcket, brände mig i solen, gick till centrum och köpte glass med Emelie, åkte in till stan och gick på konsert: Samuel Ljungblad. Härlig dag.

Söndag: Åkte till Blomsterlandet med Elina och köpte massa blommor, åkte till Kungälv och tränade konståkning, repade med kören, lagade mat och diskade. intensiv dag.


Ge mig en god natts sömn!!!


Det borde heta svarta fingrar...

Har grejat lite i trädgården/den lilla gräsplätten utanför lägenheten. Det är jord överallt och mina fingrar blir helt svarta. Jag är inte så jättebra på att plantera och grreja i trädgården, men det är roligt när det blir fint. Förra året satte jag lite blommer och gjorde även ett tappert försök att få iordning gräsmattan. Det gick inte så jättebra. Blommorna dog och gräsmattan är fortfarande inte fin. I år gör jag ett nytt försök och nu har jag även fått lite tips på blommor som är lättskötta. (wish me luck). Igår skrapade jag även vårt uteräcke eftersom det verkligen behöver målas om. Jag skrapade i nästan fyra timmar och nu är det även tvättat så snart har vi ett fint räcke =)