SOL

det verkar bli en solig helg på många sätt =)


Gör det ...

Gör det bara... ta ifrån mig det som verkligen betyder något. Snart har jag väl inget kvar. Då ger jag upp!!!

är det såhär det ska vara???


Hjälp

Vad ska man göra när man känner sig maktlös och paniken tränger sig på? Innan har jag ändå haft en känsla av att allting kommer att ordna sig, men nu vet jag inte längre.




I am Yours with all that is within me, I am yours so have your way

Back on ice

Ja då har träningen satt igång för säsongen igen. Måste säga att det var en fantastisk känsla att snöra på sig skridskorna och ta de första skären ut på isen igen. Det var ändå över två månader sedan sist. Visst var man lite ringrostig och det faktum att hela första timmen gick åt till piruetter gjorde att jag mådde illa och ville spy i första pausen. Andra timmen hoppade vi och det gick faktiskt bra. Klarade de flesta hoppen, det var bara dubbel axeln som inte riktigt satt. Efter träningen var det skönt att få av sig skridskorna igen. skavsåren på fötterna är påtagliga, men det hör liksom till. Efter några träningar har förhårdnade vuxit fram där de brukar vara och då kommer allting att kännas som vanligt igen. Nu måste jag bara jobba med mitt nya tävlingsprogram som ska vara klart denna veckan. Musiken är från Pan's labyrint samt från kompositören yanni och jag älskar den. Det blir ett fint program tror jag och jag tänker sy en vinröd klänning med massa glittriga stenar till.  Just nu är jag glad!!!

Sommaren

Nu känns det som att sommaren är över. Jag hoppas på fler soliga dagar, men tänker ändå att hösten snart är här. Sommaren har varit bra. Den började med kanonväder, en go födelsedag två veckors ledigt, häng med vännerna och bara massa gött. Sedan började jag sommarjobba och jobbade ganska mycket.  I början av Juli var det Hönökonferensen som var fantastisk. Sol, bad, glass, sova i tält och goa möten under en hel vecka. fantastiskt. Sommarjobbet fortsatte men i slutet av Juli kom en ny värmebölja som för mig innebar massa goa dagar vid havet med mina underbara vänner. Sedan var det Beach, ett ungdomsläger som jag var ledare för som var kanonkul. Hem och jobba några dagar för att tillslut åka upp till Harge på semester med bästa vännerna. Bo på landet och göra det som faller oss in var ett helt perfekt avslut på en go sommar. Det är tur att jag har gjort mycket i sommar för den tid som varit över har gått åt till tänkande. Vad ska hända? vad vill du? Varför gör du si eller så? Vad tänker dem nu? Är detta verkligen sant? Varför???detta eviga analyserande som jag bara inte kan släppa. Som sagt det är tur att jag haft saker att göra hela tiden så att jag sluppit tänka.

Tack alla som förgyllt min sommar!!!


...

Vissa dagar känns det bara som att allting går åt skogen. Saker bara skiter sig och man känner att man fastnar mitt upp i allting och inte kan ta sig ur. Idag var det en sådan dag. Den avslutades dock på ett bra sätt med film och godis tillsammans med emelie.



what can I give you but a broken heart? but if that's what you want lord here I am!!!





Hur ska detta gå?