Flytten..

Jahopp.. då har man flyttat då. Sitter nu i ett stort kaos och det lär dröja ett bra tag innan jag kommer iordning. Saknar redan min gamla lägenhet, men hoppas att detta ska föra något gott med sig. Jag kommer i alla fall kunna spara massa pengar vilket är huvudanledningen till att jag flyttar. I fredags, alltså dagen före flytten fick jag jätteont i ryggen. Ryggvärken kunde ju inte kommit mer olägligt.. men vad gör man. Kan ju inte bara stå och titta på när alla andra flyttar mina saker så jag var ju liksom tvungen att bära lite. Lät dock bli de tyngsta sakerna. Fick hjälp av goa vänner och fick även låna en släpkärra, vilken jag själv körde! Lite stolt är jag allt, inte för att det var så svårt, men ändå..

Imorse när jag vaknade kändes ryggen lite bättre, vilket är bra eftersom jag verkligen måste träna. Måste ju komma i form inför tävlingen som är om tre veckor!

Nu ska jag äta lite frukost, sedan blir det städ, städ stääd!!


Sara ♥

Härlig helg som gick väldigt fort!

Som vanligt går helgen för fort.. men denna helgen har varit riktigt bra. I fredags efter jobbet åkte jag in till stan för att gå på bio. Snabba cash 2 med ett gott gäng från Gilead. Filmen var väl sådär, lite mycket dödande.. men jag bara älskar att hänga med alla goa människor. I lördags hjälpte Anna mig att slipa och spackla i mitt nya place.. nu är det inte långt kvar tills jag flyttar så det är bra om det blir färdigt.. det tar lite tid, men det ska nog gå! 

Idag har jag varit i Gilead kl 11. Sedan drog vi iväg och käkade thaimat ett gäng och efter det åkte vi till Härlanda tjärn och la oss och solade innan det var dags att åka tillbaka till Gilead för möte nr. 2. Jag har verkligen njutit av denna dagen fastän jag känner att jag kanske egentligen borde varit hemma och packat, eller slipat eller något annat nyttigt inför flytten. Men för att orka veckan som kommer kände jag att jag behövde en vilodag! 

Imorgon är det jobb och träning och packning som gäller.. och så kommer väl ungefär varje dag denna veckan att se ut. Jag hoppas bara att jag får tillräckligt med sömn!! 

Nu ska jag iallafall sova! God natt!!

Sara ♥

Kanske sista dagen vid havet??

Hoppas dock inte det, men man vet ju aldrig med tanke på att sommaren har varit den sämsta på typ hundra år. Idag efter jobbet åkte jag och Anna i alla fall ut till Hovåsbadet och solade och badade. Det var verkligen hur gött som helst och jag kände bara att jag ville stanna tiden!! Ååh vad jag inte vill att det ska bli höst, mörkt, grått, kallt och stressig vardag igen.

Har en hel del på gång just nu, framförallt är det flytten som hägrar. Har kvar lägenheten i två veckor till men känner viss stress inför flytten, dels eftersom det nya stället inte är iordninggjort, men också eftersom jag har så mycket annat att göra att jag knappt vet hur jag ska hinna med allt.

Dessutom har jag börjat jobba igen denna veckan och varje höst när vi startar upp efter sommaren är det alltid massa möten och extra planeringar och massor att göra, så jag känner även en del stress därifrån. 

Utöver detta har jag min konståkning som jag fortfarande tar på allvar även om jag inte satsar lika hårt längre. Snart drar tävlingssäsongen igång och jag har inte något kortprogram eller någon tävlingsklänning vilket jag också måste fixa väldigt snart. Jag önskar verkligen att dygnet hade fler timmar och veckan fler dagar!!

Tur att jag har vänner som hjälper mig med diverse olika saker och som stöttar mig när jag inte orkar allt själv. Tack!

Nu ska jag sova så jag orkar åka till jobbet imorgon bitti.. hade nästan glömt hur jobbigt det är att gå upp tidigt på mornarna!!

Sara ♥

Back to reality

Nu har allvaret börjat igen.. igår började jag jobba igen efter  en härlig semester. Igår kändes det helt okej, men imorse när jag vaknade kändes det riktigt pissigt. Det var då jag insåg att semestern faktiskt är slut :( 

Idag efter jobbet åkte jag till Byggmax och Rusta och köpte lite grejer som jag behöver när jag ska spackla, slipa och måla om i nya placet. Hittade det mesta jag behövde och började sätta maskeringstejp på listerna redan ikväll. Känner viss stress inför flytten, men jag får ta det som det kommer. Kan inte göra så mycket annat. 

Ikväll var åkte jag till Härlanda tjärn och tog ett kvällsdopp med goa vänner. Det var 21 grader i vattnet så det var faktiskt riktigt okej. Lite kallt i luften bara, men det är fortfarande sommar!! :)

Nu är det dags för sängen. imorgon ska jag upp 05.00.. USCH!!!!

Sara ♥

Försöker suga ut det sista av semestern..

Några dagar kvar på semestern och fullbokad fram till dess.. Känns ganska bra faktiskt. Imorgon blir det Liseberg hela dagen med sköna människor och i helgen blir det läger med Gilead Connect. Känns som ett bra avslut på en fin semester. På måndag klockan 06.00 börjar allvaret igen. Att börja jobba igen känns både och. Det ska bli kul att träffa alla goa barn och kollegor, men det ska inte bli kul att behöva gå upp tidigt varje morgon och inte kunna bestämma själv hur dagen ska se ut. 

Idag har jag rivit färigt tapeterna i hallen och trappan i huset där jag ska flytta in. Känns skönt för nu kan jag snart måla och tapetsera om vilket är lite roligare än att riva tapeter. 

Nu måste jag däremot sova så jag orkar med morgondagen.. balder, atmosfear, jukebox.. you name it.. imorgon ska det bli åka av!! :)

Sara ♥



Buskul

Igår var jag hemma hos Anna med familj. Hon har tre underbara döttrar (två, fem och sju år gamla) och hon passade dessutom en liten femårig kille så huset var fullt av barn. Jag som bara älskar barn hade ju förstås hur kul som helst. Vi lekte, busade, badade, spelade spel och tittade på film. Sedan var det förstås härligt att få hänga med Anna som jag precis lärt känna och som är världens goaste. 

Idag när jag vaknade kändes det lite tomt och det påminner mig om hur gärna jag vill ha en egen familj och egna barn att busa med. Längtar och hoppas verkligen att den dagen kommer för mig också. Gärna snart. 

Idag är planen att äta lunch med ett gäng från kyrkan kl 14 i Johanneberg. Och klockan 18 är det möte i Gilead. 

Ska även försöka klippa färdigt min nya tävlingsmusik inför säsongens kortprogram. Känner viss panik över att hinna klart eftersom jag inte ens bestämt mig för vilken musik jag vill ha!! 

Hoppas ni får en fin söndag! 

Sara ♥

Grekland 2012 :)

En vecka i grekland gick fruktansvärt fort och nu har jag redan hunnit vara hemma i tre dagar sedan vi kom hem. Tänkte visa lite bilder från resan så får ni se själva hur underbart vi hade det :)









Tror jag låter bilderna tala för sig själva! :)