Upp och ner, ner och upp..

.. Och ingen ordning på allting! 

Jag hade seriöst behövt plocka ut min hjärna för ett tag. Och låta någon rensa lite i den för just nu känns det som att det växer ogräs hej vilt och jag har ingen aning om åt vilket håll jag ska sträva för att inte bli helt igenvuxen! 

Detta är såå frustrerande!!!

Regnig söndag!!!

Usch vad tråkigt jag har idag! Det har regnat hela dagen och jag har gått runt och småpysslat lite här hemma. Tänkte att jag skulle ha en go dag för mig själv men just nu har jag bara tråkigt. Och tankarna som snurrar i mitt huvud gör det inte direkt enklare att stå ut med mitt eget sällskap. Vill träffa folk och bara skratta och flumma. 

Tur att jag har Grekland att se fram emot om drygt en vecka!!!

Usch va tiden går fort!

En veckas semester har redan gått och jag börjar känna mig smått stressad. Nu är det bara två veckor kvar och jag vill verkligen känna att jag har utnyttjat tiden maximalt samtidigt som jag verkligen behöver ta det lugnt och bara vila upp mig ordentligt. Jag har så många som jag vill träffa och så mycket som jag har tänkt att jag ska hinna med under semestern men det känns som att tiden inte riktigt räcker till. 

Dessutom undrar jag vart det fina vädret tog vägen? Idag är det kallt!!! =(




Marstrand

Idag har jag och G varit ute på Marstrand och haft en go dag. Sverige är verkligen ett vackert land, framförallt på sommaren. Tyvärr var det lite för kallt för att ta ett dopp men vad gör det när man kan äta räksallad och glass vid hamnen eller strosa runt bland klipporna och lyssna på skrikande måsar?

Imorgon är det måndag och jag ska INTE upp och jobba. Imorgon börjar min semester på riktigt =D Jag är dock sjukt trött men tror det kan bero på att jag faktiskt är ledig och kan slappna av. Jag hoppas att jag blir piggare snart så att jag kan utnyttja min semester till max =)

Nu ska jag sova! Sara ♥

Semestern har börjat..

.. och den har börjat riktigt bra! I fredags efter jobbet åkte jag in till stan för att träffa Hanna som har varit bortrest i nästan 5 veckor. Det är inte klokt vad jag har saknat henne och vi hade en hel del att uppdatera varandra med. Efter en stund på stan åkte vi vidare ner till Lerkil utanför Vallda där vi mötte upp ett riktigt gött gäng för Wolleybollspel, bad och grill. Kvällen var helt fantastisk!

Igår träffade jag Hanna igen. Efter lite shopping på stan drog vi hem till mig för att laga tacos, gino och se på Mamma Mia filmen. Helmysig kväll måste jag säga.

Dagen ser ut att bli riktigt bra den med. Än så länge har solen kikat fram och jag ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning inför dagens äventyr... =)
Son long! Sara ♥

Sommar!

Ååh vad jag gillar sommaren =) Idag efter jobbet åkte jag tillsammans med några kollegor och vänner direkt upp till Annesjön i Gråbo och badade. Vattnet var ljummet och solen stekte. Kan det bli bättre? Nu jobbar jag två dagar till och sedan är det semester i tre veckor. Ska bli riktigt skönt och jag hoppas att det goa vädret fortsätter att förgylla mina dagar! Om inte annat har jag ju en Greklandsresa att se fram emot i början av Augusti =)

Grattis Elvis och Costello..

.. två underbara katter som fyller fem år idag =)
Stackars Elvis är visserligen sjuk (urinvägsinfektion) på sin födelsedag, men han verkar ganska glad ändå.

Två fina femåringar =)


Ska snart åka in till stan och fika med Emelie och Helena.. ska bli riktigt mysigt! ha en skön solig kväll!

Sara ♥

Back to work...

Så har man jobbat igen efter en veckas semester. Eller ja, semester vet jag inte..var på träningsläger i Lysekil en vecka vilket inte direkt var slappt. 5 träningspass per dag och massa svett. Som tur var har det varit fint väder så man har kunnat ligga och pressa vid havet mellan träningspassen. Lite färg har jag allt fått!

Men konstigt nog har jag ändå längtat efter jobbet. Och jag måste säga att det var riktigt skönt att vara tillbaka idag. Jag trivs så bra på Blåmesen. Bara två veckor kvar nu och det känns faktiskt ganska sorgligt =(

Igår kväll när jag kom hem var jag på långpromenad med Malin. Det var mysigt förutom att hon försökte kasta en död orm på mig ;) crazy!!

Idag har jag som sagt jobbat och sedan har vi varit och lämnat Elvis hos veterinären eftersom han kissar blod =( Han får stanna på djurkliniken över natten och det känns faktiskt lite tomt i lägenheten.. Sedan har jag och Elina storstädat hela lägenheten så nu är det så fint så fint :)

Ska alldeles strax gå och lägga mig. Är dötrött efter en nästan sömnlös natt pg.a. skräckfilm (Paranormal activity). jag undrar varför man utsätter sig för skräckfilm om och om igen när man mår så dåligt efteråt?! Man är väl inte som man ska helt enkelt..

Ha en go kväll! Sara ♥