Vår!!

Sitter kvar på jobbet och väntar på att ha planeringsmöte om en timme. Funderar på att ta mig en promenad i det fina vädret men det är ganska skönt att bara sitta stilla också. Har dessutom lite träningsvärk i vaderna, antar att det beror på löpningen igår. Jag sprang iofs bara 3 km men med ett ganska högt tempo.Nu är verkligen våren här och man känner att det är vamare i luften även när solen är i moln. Vi har en och en halv vecka kvar av issäsongen och för min del avslutas den av tävling i Växjö nästa helg..

Nä nu är det dags att röra lite på sig!

Spring..

.. i två bemärkelser. För det första är det vår ute nu (alltså spring på engelska) och det är verkligen helt fantastiskt. För det andra har jag en liten röst i huvudet som viskar "spring" till mig så fort jag har en ledig stund. Ska ju, som sagt, sprigna GBG-varvet och det krävs ju lite träning framförallt om man vill ha en hyfsad tid. 

denna veckan har hittills gått fort. I måndags var det studiedag och vi var på en jättebra föreläsning som handlade om barns inflytande i förskolan. Igår och idag har jag jobbat och vi har varit ute hela dagarna. Barnen är glada eftersom vi äntligen kan ha framme cyklar, twistband, bandyklubbor och diverse andra typiska vårleksaker. För min del är jag mest glad för att jag slipper ha på mig så mycket tjocka kläder och äntligen kan använda lite våriga och tunnare kläder :)

Nu ska jag dra till ishallen och träna. Det är inte så lång tid kvar av säsongen och av någon konstig anledning brukar det alltid gå som bäst då. Idag tänkte jag ge järnet på träningen!

Sara ♥

Jag vägrar!!!

Känner att förkylningen smyger sig på.. lite ont i halsen och snuva. Men jag vägrar att bli sjuk nu.. våren är på väg och jag har massa saker att göra så jag hinner helt enkelt inte. 

Har ändå varit och tränat idag och det gick ganska bra. Min trippel salcow var bra igen och min dubbel axel också. Jag har min sista tävling den 31mars-1april i Växjö och det hade varit så roligt att avsluta säsongen med två felfria program och höga poäng :)

Nu tänkte jag städa och tvätta här hemma för det behövs verkligen (som vanligt). Det är bara så sjukt segt att komma igång. Hittar massa ursäkter för vad jag "behöver" göra istället.. :/ Men det blir ju aldrig bättre ju mer man skjuter på det, så nu kör vi!

Sara ♥


Ut med negativa tankar och in med solsken!!!

Igår kändes dagen riktigt pissig. Jag kände mig ledsen, arg och frustrerad över diverse händelser. Imorse vaknade jag klockan 06.00 (DET ÄR LÖRDAG!!!) och kunde inte somna om. Skulle dock träna klockan 08.00 så det gjorde inte så mycket. Gick upp och tog en lugn morgon hemma innan jag stack iväg till ishallen. Vi hade ingen tränare idag så det blev självträning. Jag åkte långa vilket gick ganska dåligt, men avslutade träningen med några bra försök på trippel salcow. På lördagar brukar vi även ha fysträning, men utan tränare blev det inget och jag bestämde mig istället för att gå ut och springa 5 km när jag kom hem. Solen sken men det blåste lite kyligt. Eftersom jag anmält mig till Göteborgsvarvet finns det inga ursäkter för att inte gå ut och springa när vädret är okej och jag känner mig hyfsat pigg i benen. Det gick rätt bra och jag orkade bättre än jag hade trott :)

Träning kan verkligen vara ett bra sätt att avreagera sig lite när livet stormar och det brukar hjälpa ganska bra för mig.. ibland iaf.. Idag verkar det ha hjälpt för jag känner mig på bra humör. Om ett tag ska jag hem till mina föräldrar och fira mamma som fyller 50 på måndag. Jag hoppas att hon kommer bli superglad för vår present som är en stor överraskning :) Ikväll ska jag träffa goaste Hanna som fyller 26 idag! stort grattis till henne <3

Det känns som att dagen blir bra, den har i alla fall börjat så, och dessutom är det sol ute!!

Sara ♥

Det är hål i alla mina strumpor..

.. kanske inte så himla intressant information för er men sjukt jobbigt för mig på morgonen när jag är stressad och  trött och bara vill hitta något att ta på mig snabbt! Måste verkligen iväg på en liten shoppingrunda för att uppdatera min basgarderob. Strumpor, underkläder, fingervantar (till träningen) och långa linnen :)

För övrigt har jag mått så himla konstigt det sista. Yr, lite illamående och svag utan att veta vaför. Och vid några tillfällen har jag t.om. kännt mig svimfärdig. Om detta fortsätter får jag nog gå till läkarn och ta lite prover så att jag inte har brist på något viktigt ämne eller så. Ska bara hitta en lucka i mitt schema!

Idag har jag jobbat och sedan tränat i tre timmar. Träningen gick ganska bra trots att jag kände mig lite dizzy.. Nu ska jag ta mig en go dusch och sedan blir det en kopp varm choklad i soffan innan innan det är dags att sova. 

Take care! Sara ♥