Sådär likgiltig igen...

Alltså just nu känner jag inte för att göra någonting. Känner mig likgiltig inför det mesta och är verkligen less på allting. Jobbet känns tråkigt, träningarna känns tråkiga, hela tillvaron känns tråkig. Har egentligen inte så mycket att klaga över, men jag har liksom ingen längtan efter något och är inte sugen på någonting. "Det spelar ingen roll" brukar jag säga ibland när folk frågar bara för att slippa argumentera, men just nu känner jag verkligen att "Det spelar ingen roll". Ingenting spelar roll och jag orkar eller vill inte ens bry mig. Jag är inte speciellt deppig över det, men känner mig inte direkt glad heller. Bara sådär mittemellan och ganska uttråkad. 

Ska gå och lägga mig och sova och hoppas på att vakna imorgon med lite mer livsenergi!

Sara ♥

Spring is in the air..

Idag har det varit riktigt vårväder. Soligt, torrt och typ åtta plusgrader :) Man blir genast på bättre humör när vädret är bättre och jag har hört att det ska hålla i sig åtminstone hela helgen.. ser plötsligt fram emot helgen :)

Idag har jag jobbat och tränat och snart ska jag iväg och träna igen. Är rätt seg, men ikväll ska jag åka långa felfritt så det blir nog bra :) 

Imorgon är det fredag igen.. skönt att veckan snart är slut för jag har verkligen inte sovit mycket denna veckan så tröttheten har liksom tagit över lite. SEGT! Nu ska jag ÄTA!!!

Sara ♥

Alla hjärtans dag

Helgen gick åt till tävling i Värnamo. Korta gick jättebra och långa mindre bra.. men en andraplats och sammanlagt 76,43 poäng är ju ändå okej.. 

Idag är det alla hjärtans dag och jag är lite bitter som vanligt.. haha, nej men det känns ju segt att man fortfarande är singel liksom. Men men, möttes av världens gulligaste alla hjärtans dag kort som hängde på min plats imorse när jag kom till jobbet. Från en femårig kille och han hade t.om. skrivit på kortet själv. Det värmer lite i hjärtat i alla fall :) 

efter jobbet var jag och tränade och träningen  gick helt okej, bra dubbel axel och några riktigt bra försök på trippel salcow :) Nu sitter jag i soffan och käkar choklad.. lite får man väl tröstäta en sådan här dag??

Vill iallafall sända lite kärlek till alla mina underbara vänner! Utan er vore jag INGENTING!!! 

Kärlek! Sara ♥

Träning, bowling och biltrubbel

Jag har en tendens att skriva här på bloggen när det varit helg. Beror nog mest på att allt roligt för det mesta händer på helgerna. Helgen som var bestod av både det ena och det andra. I fredags efte jobbet kom några goa vänner hem till mig. Vi köpte pizza, åt godis och pratade om livets frågor. Mysig kväll helt enkelt.

I lördags var det träning klockan 08.00 och sedan åkte jag hem och tog det lugnt. Klockan 16.00 åkte jag till Lerum och vattenpalatset för lite discobowling med konståkningsgänget. Jag vann!! :) Sedan åkte vi hem till Adrian och åt älggryta som vår tränare hade gjort. Faktiskt väldigt god :)
Sedan åkte jag vidare till skogen utanför Sjövik för tjejfest med massa goingar. Var lite knivigt att komma fram och jag var nära på att köra av vägen flera gånger, råkade även köra ner en markeringspinne på Malins uppfart. Det var hur som helst en mysig kväll med lite snacks, dricka och spel. Goingar hela bunten.

Sedan skulle vi ju hem också och jag hann köra kanske 500 meter innan mitt första hinder. En brant backe som jag inte lyckades komma upp för. Fick sladd på bilen flera gånger och var riktigt, riktigt nära på att köra ner i diket. Efter en liten stund kom Karin, Rååse, Mathilda och Linda i en bil och Karin hjälpte mig att få upp bilen för backen. Jag kunde gladeligen köra vidare, men jag körde riktigt långsamt och efter en stund började jag undra när Karin och co. skulle komma ikapp mig. Till slut ringde jag Rååse och frågade hur det gick och då visade det sig att Karins bil hade börjat koka. Något som jag själv erfarat i -20 grader en vinter för två år sedan. Kallt som det var bestämde jag mig efter en stund för att åka och hämta upp dem och skjutsa hem dem. Tur det eftersom det var -20 och alla var genomfrusna.

När jag väl skjutsat hem alla och själv kommit hem var klockan strax efter tre på natten. Jag somnade snabbt men var ju tvungen att ställa klockan på 08.00 eftersom jag skulle vara i kyrkan klockan 09.00 där jag skulle vara med och sjunga. Sången gick bra men jag var dötrött så när jag kom hem gick jag och la mig och sov mellan 13.00-16-30. Sedan gick jag upp och gjorde mig iordning och åkte in till Gilead för ännu ett möte. Kvällen avslutades med En riktigt hård träning då vi åkte två fulla långprogram i rad. Snacka om att jag var trött när jag kom hem. Helgen var sammanfattningsvis bra men den gick tyvärr väldigt fort..

Idag har jag jobbat och tränat!

Sara ♥