Trött!!!!!

Kvällen har spenderats i soffan iklädd min stora rosa fluffiga onepiece. Jag är trött. Så trött så att det känns som om jag skulle kunna sova flera dygn i sträck. Kämpade dock för att hålla mig vaken idag då jag vill få en god nattsömn. Det är ingen garanti för det, men logiken säger mig att det borde vara lättare att somna ju mindre man sovit på dagen.. 

Då tv-tablån inte har haft något jätteroligt att bjuda på, förutom svenska hollywoodfruar som verkligen ger en del skratt, så har jag försökt läsa lite. Läsning är något jag verkligen vill bli bättre på, men jag har så sjukt svårt att hålla fokus och tankarna vandrar gärna iväg. Annars har det blivit en del slösurfande på mobilen. Fast egentligen ger det inte heller så mycket, jag blir mest trött på alla människor som orkar hålla på. Jag förstår inte hur man orkar lägga energi på att kommentera precis allting, när det dessutom inte ens är trevliga, kloka eller respektfulla kommentarer! Internetvärlden är verkligen en hård värld och man kan fråga sig hur många av dessa människor som hade vågat gå in i likadana debatter i verkligheten?! Men jag erkänner, ibland kan jag själv fastna där och bli upprörd, jag kan läsa alla kommentarer för att jag på något sätt finner lite intresse i det. Jag brukar dock aldrig kommentera. Mest bara förundras över hur många idiotiska och hatiska människor det finns! 

Jag avslutade soffkvällen med svenska Hollywoodfruar och jag kan bara säga att jag blir lika full i skratt varje gång Maria Montazami öppnar munnen. Hon är bara för skön och det bästa av allt är att hon aldrig säger massa elaka saker om de andra utan att hon alltid är så ödmjuk och snäll. Sedan är många av hennes kommentarer helt underbara, kanske inte alltid så genomtänkta men ändå ärliga och härliga. De andra fruarna verkar tycka det är roligt med drama och älskar tydligen att snacka skit om varandra, vilket bara gör att de sjunker i mina ögon. Sedan kan jag inte för mitt liv förstå hur man kan ha så höga tankar om sig själv som Gunilla Persson. Hon tar verkligen priset i narcissism! 

Nu ska jag försöka sova. Imorgon ringer klockan 05.00 och jag ser inte fram emot det alls! 

God natt! 
Sara ❤️

Så lätt att tappa fokus..

Jag har haft en jättebra vecka. Solen har skinit, costello har varit hemma igen, det har gått bra på jobbet, jag har träffat goa vänner och jag har sovit hyfsat bra på nätterna. Jag har känt mig glad och tacksam för livet. Och det är väl då, precis när det känns bra, precis när jag lyckas koppla bort alla negativa tankar, det är väl då som smällen kommer. Ångesten som svämmar över mig som ett stort vattenfall med starka strömmar och som drar mig tillbaka ner mot djupet igen. Jag vill skrika men får ingen luft. Jag känner bara hur kroppen skakar, gråter och återigen ger upp. Paniken, ensamheten, tomheten, rädslan. 

Mitt upp i alltihopa glömmer jag av Gud! Jag tappar fokus och hopplösheten förgiftar hela mitt sinne. Det är som att fienden vet precis när och hur han ska attackera. Men jag vet att det går över. Jag vet att jag tar mig igenom. Jag har gjort det gång, på gång, på gång, på gång.. Men jag vill bara få ett slut på det en gång för alla. Jag vill inte, orkar inte, pallar inte mer. Snälla, inga fler panikångestattacker! 

Till slut kommer jag ihåg att jag inte behöver fightas själv. Att jag har Gud vid min sida och att han strider för mig även när det känns som mörkast. Och när jag äntligen lyckas skifta tillbaka fokuset till honom känner jag hur kroppen börjar samla sig igen. Hur jag blir lugnare och hur ångesten långsamt avtar. Kvar finns nu tankarna. Varför blev det såhär igen? Vad gjorde jag för fel denna gången? Varför ska det vara så svårt? När kommer detta hända nästa gång? Kommer jag alltid ha det såhär? Det finns så många frågor och inte blir jag klokare för att jag ligger och grubblar på dem. Ändå gör jag det! Typiskt mig! 

Men inatt vill jag inte. Inatt ber jag till Gud att jag bara ska få krypa upp i hans famn, att han ska omfamna mig och trösta mig och att jag ska få sova gott. Jag ska upp om fem timmar så jag behöver verkligen det nu! 

God natt! 
Sara❤️