Så är man sådär trött igen..

..antar att det är kroppen som säger ifrån. Efter tre tävlingshelger i rad och massa jobb och annat känner jag mig helt matt i hela kroppen. Det är som om den slappnar av för fullt för att ta igen den stress som varit det sista. Denna helgen är jag ledig och jag ska passa på att träffa mina underbara vänner, njuta av sovmornar och bara försöka ladda batterierna inför ännu en träningsvecka följd av tävling i Stockholm. Nu ska jag ta mig en varm dusch innan jag hoppar i säng. 

so long! /Sara

Tredje gången gillt..

..eller nästan i alla fall. I helgen var det dags för min tredje elitserietävling, denna gången i Tibro. Efter två ganska kassa tävlingar var jag revanchsugen till max. Och efter min förmåga och mina förutsättningar åkte jag faktiskt bra, framför allt i mitt långprogram där jag egentligen bara hade en miss, en enkel axel istället för en dubbel. Nu återstår en tävling i elitserien för hösten (Tyresö om två veckor) och lyckas jag bra på den har jag kanske chansen att ta mig vidare till SM som går i Linköping precis innan jul. Det känns spännande men framför allt roligt att tävla och träna just nu. Jag börjar verkligen känna mig i form igen efter bytet av skridskor vilket är ett stort plus. Nu är det skönt att det är två hela veckor kvar till nästa tävling så jag hinner vila upp mig lite och hinna andas ut innan det gäller igen.
Nu ska jag sova för jag är dötrött. Orkar inget mer idag.
ha de gött hajj!!

update

I helgen var jag i Stockholm och tävlade min andra elitserietävling. Det gick mycket bättre än helgen innan men därmed inte sagt att det gick bra. Nu till helgen blir det elitserietävling nummer tre för mig i Tibro. Jag måste se till att åka bra ifall jag ska ha en chans att kvalificera mig vidare till SM vilket är mitt mål! Just nu fokuserar jag oerhört mycket på min konståkning och däremellan jobbar jag och försöker behålla mitt sociala liv. Det är lite pussligt måste jag säga.
Idag har jag hälsat på min älskade mormor. Det var så mysigt att bara få en liten pratstund med henne och jag inser mer och mer hur viktigt det är att prioritera henne nu när hon inte mår så bra.
Just nu sitter jag i soffan framför bonde söker fru. Jag har precis ätit en god kvällsmat bestående av rostade mackor med marmelad och ost samt en kopp varm choklad. Ibland får man unna sig det där lilla extra goda i vardagen =)
Tänkte snart lägga mig och sova för jag är dötrött!!

And time goes by..

Det är svårt när man inte känner att man hänger med. Just nu har jag väldigt mycket på gång. Det är mest roliga saker men ibland känner jag verkligen att hjärnan säger en sak medan känslorna säger en helt annat och en känsla av totalförvirring och frustration infinner sig. Jag önskar att det fanns fler timmar på dygnet. Tyvärr, eller kanske lyckligtvis, är det ju så med tiden att den är den enda av alla våra tillgångar som vi människor har fått lika mycket av. Tiden är ju totalt rättvist fördelad, alla har vi 24 timmar per dyg till vårt förfogande sedan handlar allt om planering och prioritering. Det är väl antagligen där jag brister. Jag vill ju helst hinna med allt och kan ju dessutom inte tacka nej till saker och ting. Då blir det svårt ibland. Svårt att känna att man räcker till och svårt att ta sig tid för att verkligen känna efter om man själv mår bra.



Om jag kunde styra över mina känslor hade jag tvingat dem att älska mer.

Första elitserietävlingen avklarad!

Så har man tävlat sin första elitserietävling i Kungsbacka. Behöver väl egentligen inte säga mer än att det var min sämsta tävling någonsin. Har aldrig fått så låga poäng någonsin med detta bedömningssystemet. Jag kände mig som bambi på hal is tävlingen igenom. Nästa helg blir det tävling i Stockholm och jag hoppas verkligen att det ska gå bättre! Jag får faktiskt skylla lite på att jag har nya skridskor. Jag har ingen känsla alls med de skridskorna vilket gör att mina programkomponenter försämras avsevärt. Men jag hoppas på att hinna åka in dem lite bättre till nästa helg så att jag kan visa vad jag verkligen går för.
Ikväll blir det träning igen och trots att jag är skittrött så tänker jag kämpa på. Nu ger jag järnet och hoppas att det håller! Detta betyder så otroligt mycket för mig så jag tänker inte ge upp!!
Ha en bra söndagskväll allihopa!
Sara

Nya skridskor

Så har man börjat åka på sina nya skridskor. Kan ju inte säga att jag känner mig speciellt graciös, men det går ändå hyfsat. Känner dock stressen inför min första elitserietävling som går av stapeln nu till helgen. Men man kan ju inte göra annat än sitt bästa och det tänker jag verkligen göra.
Måste även säga att jag är grymt nöjd med min nya bil. t.o.m. stolsvärmen fungerar perfekt! =)
Nu ska jag snart åka och träna igen. Tävlingsträning ikväll och jag är sådär taggad. Men först blir det te!
ha en bra kväll allihopa!

Intensiv vecka!

Denna veckan har varit intensiv med ett jobbigt flängande hit och dit. Därmed inte sagt att den varit dålig, nej, nej tvärtom så har den varit riktigt bra.


I måndags efter jobbet träffade jag Emelie och Felicia. Vi fikade och bara myste något som jag verkligen saknat.

I tisdags när jag åkte till jobbet märkte jag att bromsarna tog väldigt dåligt på min bil. När jag sedan åkte hem från jobbet hände något märkligt. Pappa ringde och sa att han hade hittat en bra bil som han tyckte att jag skulle köpa. (Jag har tänkt köpa ny bil ett tag eftersom min gamla inte är helt och fullt pålitlig men det var ju en väldig tur att han ringde just samma dag som min bil börjat krångla. Konstigt!). Det var hur som helst en jobbarkompis till honom som skulle sälja sin bil p.g.a. utlandresa. Så efter min träning åkte vi och köpte den. Sedan tränade jag igen på kvällen.
I onsdags jobbade jag och efter jobbet åkte jag och köpte mina nya skridskor som jag beställt. På kvällen tog jag på mig dem för att försöka gå in dem lite men efter en kvart hade jag ingen känsel kvar i mina tår. jag insåg då att jag faktiskt köpt för små skridskor. suck. Resten av kvällen ägnades åt att boka flygbiljetter till Stockholm samt fixa lite med både ett och annat här hemma.

I torsdags jobbade jag bara till kl 13.00. Sedan åkte jag till Partille för att byta ut mina skridskor till en storlek större. Som tur var kunde Imi (som jag köpte skridskorna av) hjälpa mig snabbt och smidigt så att jag fick hem mina nya skridskor i rätt storlek. Sedan åkte jag och tränade (fortfarande på mina gamla skridskor eftersom de nya inte är monterade än) och sedan träffade jag Anna en stund innan kvällens andra träningspass.

I fredags vaknade jag och mådde dåligt. Tjock i halsen och ont i kroppen. Så jag ringde och sjukanmälde mig. Dagen gick sedan åt till att lägga ut en annons på blocket om min gamla bil, diska och städa lite samt åka hem till mamma och pappa där jag spenderade över en timme vid pianot (något som jag saknar här i lägenheten).

Idag (lördag)har jag träffat Hanna och Cami och även hjälpt Cami att flytta. Sedan har jag varit en sväng hos pappa som har hjälpt mig att sätta in en bättre stereo o min nya bil. När jag sedan kom hem hjälpte ja Elina att locka håret, sedan lagade jag mat (hamburgare med bröd) innan jag slog mig ner i soffan. Och tjaa.. nu sitter jag här och tittar på Körslaget och gosar med Elvis och Costello.


Hoppas ni har en bra lördagskväll!


Såhär ser den ut, min nya pärla. Eftersom jag och syrran alltid namnger våra bilar så har jag även gjort det med denna. Vera tyckte jag var ett passande namn =P