Ge järnet eller skita i allt?

Mitt liv är väldigt fullspäckat. Något som jag i vanliga fall gillar. Men den senaste tiden har jag varit så förbaskat trött och då undrar jag om det är värt att flänga hit och dit bara för att vara med på allt? Samtidigt så vet jag att jag blir rastlös av att har för mycket tid över så jag vet inte vad som är bäst. Jag har dessutom väldigt svårt för att säga nej till saker och ting. Något som jag verkligen borde börja öva på då det ibland gör mig väldigt stressad och även får mig att må dåligt. Frågan är bara hur när jag får dåligt samvete över varenda grej som jag inte kan ställa upp på. Men man är ju inte mer än människa eller hur? Och man måste väl få göra de prioriteringar man vill i livet?

Jag har som sagt alltid varit en person som är aktiv och gillar när det händer saker runt omkring mig. Och jag vill så gärna fortsätta att vara sådan, men tyvärr saknar jag energin till det. Hur länge kan man köra på utan bränsle? Och vad händer när de sista dropparna av bränslet tar slut? Borde jag lägga ner innan det är för sent och i så fall riskera att bli en sådan människa som jag inte vill bli, nämligen en person som ger upp allt för lätt och som är för lat för att ta tag i saker och ting.

Dessutom har jag alldeles för många tankar som snurrar i mitt huvud!

Sara ♥

Grattis syrran ♥

Idag fyller världens bästa storasyster 27.. GRATTIS ELINA =)


Jag gick upp klockan fem imorse eftersom jag började jobba klockan sex.. man är ju inte mänsklig så tidigt på morgonen, men trots att ögonen gick i kors hel förmiddagen gick arbetsdagen ganska fort. Sedan har jag varit hos sjukgymnasten och fått akupunktur och lite senare blir det träning och till sist födelsedagsfirande..

Idag har solen tittat fram lite och då känner jag mig genast på lite bättre humör. Jag vill verkligen inte att denna sommaren ska vara slut än... jag är liksom inte redo för det. Något som jag däremot är redo för är helgen.. Bara en arbetsdag kvar.. =P


En bild på min syster och mig! /Sara ♥


Trött!!!

Efter helgen borde man känna sig lite utvilad åtminstone. Men jag är så trött så jag mår illa! Ändå har jag inte gjort något speciellt ansträngande. Igår var jag hemma större delen av dagen och idag har jag varit på bio. 

Tror det är dags att inta sängläge så jag orkar med den kommande veckan!

God natt! Sara ♥

Veckan som gått..

Denna veckan har gått otroligt fort! Det kan bero på att jag fortfarande är ny på jobbet så där finns det hela tiden nya saker att lära sig. I onsdags var det studiedag och även ett tillfälle för mig att lära känna mina nya kollegor lite bättre. Dom är verkligen jättegoa så jag tror absolut att jag kommer trivas. 

Igår efter jobbet träffade jag dock mina gamla kollegor då vi var ute på Öijared och red islandshästar tillsammans. Det var så kul attt rida och jag fick till och med galoppera! (något som jag inte gjort på säkert 10 år). Känslan av frihet uppe på hästryggen var fantastiskt! Jag vill göra om det snart igen =)

Sedan har konståkningsträningarna satt igång denna veckan också vilket har varit riktigt härligt! Till och med träningsvärken har kännts go =)

Idag har jag träffat G. Vi var och Bowlade och åt glass. Sedan gick vi hem till honom och tittade på TV! Helmysig kväll =)

Nu ska jag sova.. är verkligen dötrött (tror det är något fel på mig så trött som jag är)! Imorgon blir det BIO med Alicia och Victoria!


Här kommer en fin bild på mig och Skjoni:


God natt! Sara ♥

Bröllop!

Igår var jag på min kära vän Johannas bröllop. Hon och Emanuel var hur fina som helst och det var verkligen ett underbart bröllop. Förutom att brudparet var bedårande så var det roligt att se alla gäster som var så uppklädda och fina. Själv hade jag en rosa klänning som jag hade sytt själv. Under festen kom jag på mig själv med att sitta och drömma om mitt eget bröllop. Vilken klänning kommer jag ha?, vilkla gäster kommer jag bjuda?, Vilken mat kommer jag att bjuda på? och framförallt vem kommer jag gifta mig med? (om jag nu någonsin gifter mig vill säga ;))

Jag antar att jag får fortsätta att drömma ett tag till, under tiden ska jag försöka lära mig att hon numera heter Hauptmann och inte Bengtsson i efternamn. Det blir en stor omställning!

Här kommer några bilder från bröllopet!



Det vackra brudparet




Mina fantastiska vänner




Jag i min egensydda klänning

Sara ♥

update..

Nu var det ett tag sedan jag skrev här så här kommer en liten uppdatering.

Förra veckan var jag och bästa Hanna i Parga, Grekland och bara hade det himla gött. vad kan vara bättre än turkosblått vatten, Grekisk mat och strålande sol hela dagarna? Bästa semestern på länge och jag har allt blivit lite brun också :P 

Igår började jag jobba på mitt nya jobb. (Parasollens förskola i Gråbo). Än så länge känns det väldigt bra och jag tror att jag kommer att trivas!

På lördag ska jag på bröllop då min kära vän Johanna gifter sig. Ska bli så kul och jag håller just nu på att sy färdigt klänningen som jag ska ha på mig. Tror den blir riktigt bra =)

Nästa vecka drar konståkningsträningarna igång igen. Ska också bli himla gött att träna på is igen. Eller träna över huvudtaget, jag har varit ganska kass på det den sista tiden pg.a. skada.


Här kommer en go bild från Grekland.. Jag vill tillbaka!