Håret gör din personlighet!

Tre dagar och fyra olika hårfärger. Det är inte många som slår det. Nu är jag i alla fall blond med ljusa slingor istället för mörk med blonda slingor som var tanken från början. Det började med att jag klippte håret en bit och det blev jättefint. Sedan skulle de ljusa slingorna i och jag försökte verkligen göra det så fint som möjligt. Men efteråt såg jag ut som en fläckig hamster i huvudet! Helt totalt misslyckat. Det såg ut som att jag hade en fem cm utväxt på vissa ställen medan andra ställen var totalblonda. Så efter en sömnlös natt åker jag ner till ICA och köper ny färg. Denna gången ska det bli bra. Jag lägger i färgen försiktigt och försöker jämna till det så bra det går. När jag sedan duschar ut det är det helt superblont precis mitt på huvudet. Medan övriga håret är fläckigt i gult. (kissgult som Elin kallar det). Shit. Pappa tycker att det är snyggt, men han ljuger nog för att göra mig glad. Helt förfärligt!  Mormor var ärlig. ?det var lite för ljust? sa hon.. Tack älskade mormor! Så efter en sömnlös natt till åker jag ner till ICA och köper brun färg. Nu ska det bli bruna slingor istället! Denna gången lade jag ner mycket tid på det, tog nästan en slinga i taget. Nu är jag som sagt blond med mörka slingor, men det är helt ok. Fortfarande ovant att vara så ljushårig, men det ser faktiskt helt okej ut!!! Äntligen är jag Sara igen. Fast en annorlunda en ;)


I do my running in the rain..

Haha.. det är väldigt komiskt egentligen. Jag skulle gå ut och springa idag. När jag vaknade imorse tittade jag upp på en blå himmel och solen sken. Lite smått chockad efter allt detta regn tänkte jag; GÖTT! Härligt väder att springa i. Så jag byter om, går upp och käkar (nyttig) frukost och tar på mig joggingbrallorna! Ladda  MP3n med nytt batteri och off we go? Efter att ha sprungit c:a en km av fem börjar det. Jag känner en droppe på kinden. SKIIIT! Sedan bara öppnar sig himlen. Regnet det bara öser ner.. well well.. det var rätt skönt att springa i regnet, fast min ena hörlur till MP3n blev förstörd =(. När jag sedan kommer hem är jag helt genomblöt, fast å andra sidan ska jag ju ändå ta en dusch. När jag sedan tittar ut genom fönstret skiner solen, himlen är blå allt är vackert. Är det den ultimata oturen? Det är ju i alla fall en sådan sak som skulle vara typiskt mig!


molnigt..

Allting känns molnigt!  överallt. vet varken in eller ut. ta tag i saker!? SVARA JA ELLER NEJ. vart är jag på väg? Var kommer jag ifrån? Vem är du? VARFÖR JUST JAG? vadå planera? Förlåt.  Tack. JAG VILL INTE! hjälp mig någon. förstår du hur jag menar? moln. JAG OCH DU? Säga hej?! Kanske. här? där? Hur? VAR? När? VARFÖR?

Förvirrad