Hur länge ska man orka kämpa?

För en gång skull kändes det som att jag hade chansen, men ändå gick det inte. Ska jag ge upp eller ska jag forsätta kämpa? Jag vill vara stark, jag vill nå de mål som jag en gång satt upp, och jag vill framförallt inte ge upp!!! Men ibland undrar jag vad jag håller på med. Allt jag offrar för att gång på gång misslyckas. Kanske är det dags att ge upp snart. Jag undrar bara hur jag ska kunna göra det? detta är ju trots allt mitt liv!!


think...

Jag vill veta vad ni tänker!!!


Dagen som försvann

Vaknade precis och inser att jag har sovit bort hela dagen. (jag var visserligen uppe klockan sju och tränade imorse, men när jag kom hem gick jag och la mig igen) Antar att det behövdes. Ikväll ska jag träna igen och ja.. sedan är ju helgen över. Imorgon börjar en ny vecka och jag är inte alls speciellt laddad inför den. Nästa helg blir dock rolig då vi åker till Tibro och tävlar.

Nä nu ska jag nog äta någonting.. magen kurrar som aldrig förr!


something's missing, and I don't know how to fix it.


Lördag 14 November

Klockan är halv tre. Idag har jag vaknat, ätit frukost och tittat på två filmer. Ibland behöver man verkligen bara ta det lugnt. Göra ingenting och bara få vara. Idag var en sådan dag. Ikväll hoppas jag dock att det händer något. En hel dag av att bara göra ingenting kan bli lite långtråkigt. Försökte få tag på några vänner, men de flesta verkar upptagna. borde verkligen lägga i en tvätt också, men om mina planer inte ändras så har jag ju hela kvällen på mig ;) Städa gjorde vi igår så lägenheten är ren och fin.



tell me everything is gonna be ok!!

LM2008

Så har man tävlat LM denna helgen då. Det gick faktiskt bra för mig, en femte plats på korta, en fjärde plats på långa och sammanlagt en femteplats. För en gång skull fick jag alla mina levels, vilket gjorde att mina tekniska poäng blev ganska mycket högre än vanligt. Jag fick till och med level 2 på min stegsekvens =). Sammanlagt fick jag 80,57 poäng (mitt personbästa är 83,17) så jag är nöjd. Det enda jag missade var mina båda dubbel axlar. Vilka jag måste sätta för att klara min test. Men jag ger inte upp. Just nu är jag redo att fortsätta kämpa. jag ska klara det! en dag iallafall!!
Nog om tävlingen.
kan inte fatta att det är söndag igen. veckorna går så sjukt fort. men det kanske är lika bra. Igår träffade jag mina älsklingar. vi hade en riktig myskväll och det var verkligen vad jag behövde!
Nu ska jag åka till ishallen och träna.

god kväll!!!!

jahaa

Ikväll tittade jag på "du är vad du äter" samtidigt som jag smällde i mig en stor bit kladdkaka med grädde... det är ju riktigt illa!!!



Och kanske att min dröm slår in en dag!!!

jag

allt var så enkelt då


Några meningar bara

Idag har jag jobbat. Det var en lång dag på jobbet idag. Kvällen var dock mysig. Anna var här en sväng, vi bakade kladdkaka och myste framför tv:n. Det är tur att jag har dig =) Vet inte om detta var intressant att läsa. jag fick sån lust att skriva ett inlägg i bloggen, men egentligen har jag inget roligt att skriva om. Tänkte iallafall gå och lägga mig nu innan jag somnar sittandes. All min energi är borta!!!!

god natt!!!

---

In this silent empty space, my tears are falling down, my contours slowly fades away.  -Bra text på en grymt fin låt


Två nätter i rad har jag hört ett konstigt ljud när jag ska sova. Det låter ungefär som dova hjärtslag men jag kan inte riktigt lokalisera det. läskigt!


The only true failure is to stop trying!!! - Bra sagt av en glaskula

Helgen

Då var det söndag igen. Idag har jag tränat, sovit och ätit pizza. En riktig slappdagl helt enkelt. Men man behöver verkligen sådana dagar ibland. Låt mig berätta om resten av min helg. På fredagen åkte jag in till stan och träffade Hanna och Cami samt några av Hannas killkompisar. Kvällen började på Ming palace då killarna var hungriga och ville äta. Servitören var ganska märklig då han försökte dra en rolig historia för oss (eller var det nu var?). "Det var en familj som hade ett svart och ett vitt får. En dag när de fick gäster skulle de slakta ett av fåren, vilket valde dem?" haha vad svarar man på den liksom. Vi tänkte att det måste vara en kuggfråga och tillslut svarade någon "det vita" På vilket servitören bara skrattar och säger att det bara var ett skämt!!?? vi fattade inte mycket men skrattade ändå. Ibland alltså!!!
Sedan drog vi vidare och avslutade kvällen i en bowlinghall i gamlestan. Jag var rätt nöjd eftersom bowlingen gick ovanlit bra för mig. Jag har inte bowlat på ungefär ett år, men första serien lyckades jag ändå skrapa ihop 181 poäng vilket faktiskt är mitt rekord. som sagt; jag var nöjd =)

Lördagen: Klockan ringde 07.30 och jag var lagom pigg. Hörde inte ens när klockan ringde så Elina fick gapa på mig och väcka mig. Sedan upp och klä mig varmt eftersom jag skulle spendera hela helgen i ishallen. Domarutbildning samt tävling hela dagen. Det var ganska kul, men jag var sjukt trött. På kvällen träffade jag Anna och gissa vad? vi bowlade =) två gånger på en helg, det är inte ofta man gör det. Men denna gången gick det inte lika bra. Första serien fick jag 84 poäng. haha det är ju nästan 100 poäng sämre än vad jag fick i fredags. Men sedan gick det lite bättre och andra serien lyckades jag iallafall få 157 poäng. När jag och Anna sedan skulle gå till bilen utbrister Anna när hon ser en stor bil som sticker ut utanför parkeringsrutan; "Snacka om att ha stor bil när man inte ens får plats i rutan" och sekunden efter säger hon "var är min bil??" varpå jag säger "haha, snacka om att ha liten bil när man inte ens hittar den på parkeringsplatsen" hahaha. trötta som vi var garvade vi jättemycket åt detta =).  Sedan åkte vi och köpte godis för att sedan åka hem till mig och mysa. När vi öppnade dörren till lägenheten smet det in en liten svart kattunge. Den var så söt, men uppenbarligen tyckte inte Elvis och Costello det. Elvis morrade åt den och jag var ganska snabb med att bära ut den. Men den var som sagt sååå söt. Sedan kollade vi på film och i varje reklampaus garvade vi åt den lille killen: "you talking to me? you talking to me???" haha