Massor att göra men ingen energi!

Jag vet att det är lika bra att sätta igång med allt som ska göras, men jag orkar inte resa mig från soffan! Hade egentligen helst bara velat dra täcket över mig och krypa ner i sängen tills snön har töat bort och allt känns lite lättare. Det skulle vara skönt att vara en björn och gå i ide för ett tag. 

Det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu, men jag har iaf. skrivit en lista så att jag kan börja beta av den. "man får börja med det lilla" som min kära vän F sa, även om det ibland kan kännas som en utmaning. 

Så.. ett, två, tre nu börjar jag beta av min lista!!



Vinter

Jag och syster gick ut på en härlig vinterpromenad. jag säger bara en sak: det är mycket snö =)




Och vad passar inte bättre än varm choklad och smörgås när man kommer hem?


Som sagt..

...jag har världens roligaste kollegor!
Igår fyllde Karin på jobbet år och vi hade lite fest hemma hos henne med hela arbetslaget. Tacos, vin, singstar och massa flum. Denna kväll var högst välbehövlig och jag njöt i fulla drag =) Jag säger bara "fint decoltage!"

Sedan sov jag och Malin över hos Karin vilket nog var ganska smart med tanke på snöstormen. Fast jag och Malin låg och pratade hela natten och jag tror inte vi somnade förrän klockan var halv sju på morgonen. Klockan nio kom dessutom Karin in glad och käck (?) och väckte oss.. suck, två och en halv timmes sömn. 

På morgonen kunde vi inte få upp ytterdörren.. den hade frusit fast =S Tur att Karin har snälla grannar som hjälpte oss ut. Så efter frukost och lite morgontjöt var det dags att bege sig hemåt. Först fick vi dock skotta fram våra bilar som nästan var begravda i snö. På hemvägen råkade jag slira av vägen och ner i ett dike, men det gick som tur var ganska bra att ta sig upp igen.


Här kommer några sköna bilder från kvällen =)

Glada gänget


Vår fina födelsedagspresent till Karin


Madde och Kalle rockar fett =D

Torsdag eftermiddag

Sitter just nu hemma och glor på tv i soffan. Slutade jobbet kl 13 idag och åkte sedan till optikern för synundersökning. Jag ser lite sämre på höger öga, men inte tillräckligt för att ändra styrkan på linserna. wiie.. blev faktiskt glad eftersom jag varje gång jag är där har fått mer och mer styrka. Kanske att det börjar avta. 

Har sedan varit hemma och tagit det lugnt. målat naglarna, tittat på SATC och lyssnat på musik. Ska snart hämta syrran vid tåget och sedan blir det till att laga mat innan jag ska åka och träna.


Är dock så trött att jag bara vill spy, men vad ska man göra åt det?. Imorgon är det fredag och då ska vi ha fest med alla goa kollegor på jobbet. Kommer att bli superkul!!!


♥♥♥ Sara


Känslor..

Just nu håller vi på att prata mycket om känslor med barnen på förskolan där jag jobbar. Det är härligt för barn är så ärliga. Ibland undrar jag hur det skulle vara om man själv var lika ärlig i olika situationer. Hur många gånger får man inte frågan "hur är läget?" och hur många gånger är man egentligen 100% ärlig? Undrar hur folk skulle reagerat om man tog några sekunder på sig för att verkligen känna efter hur det egentligen är. Ofta kanske det är "bara bra" precis som man alltid svarar, men jag tror inte att det är någon som alltid känner att läget är "bara bra".

Kan man vara ärlig i alla situationer? Jag menar, det är ju ändå någon som ställt en fråga och förhoppningsvis är beredd på ett ärligt svar. Det där med känslor är ett känsligt ämne så det kanske inte är så konstigt att vi gör som vi gör, men jag tycker det är ganska intressant. vad tycker ni?

jobb..

Idag har jag haft en lång dag på jobbet och trots att (eller kanske på grund av att) jag är så trött har jag även varit på bra humör idag och skrattat en hel del. Jag gillar verkligen mina kollegor, dom är helt enkelt underbara och fina på alla sätt. På fredag ska vi ha kalas/mys med jobbet och det är något som jag verkligen ser fram emot.

Nu är jag dock helt slut och ska gå och lägga mig alldeles snart. Det är ju en dag imorgon också och jag vill gärna orka med den. 


So long! Sara

Valentines day...

..igen. Och fortfarande singel. Det är väl bara att försöka att gilla läget antar jag. I fredags var jag och Emelie på Bio. Vi såg filmen Valentines day. Den var en aning klichig, men ändå helt okej. En typisk romantisk komedi med allt vad det innebär, men det var å andra sidan precis det humöret som jag var på så det passade bra. Igår träffade jag Anna och det var verkligen en väbehövlig dag med lite shopping och massa mys. Idag har jag och syrran varit på Allum och shoppat lite och sedan har jag varit i stan och fikat med goaste Hanna. Denna helgen var från början helt oplanerad men har visat sig blivit riktigt bra.

Och såhär på Alla hjärtans dag vill jag ge en STOR KRAM till alla mina underbara vänner! Jag önskar att jag kunde visa hur tacksam jag är för att ni finns i mitt liv. Ni gör mig hel!!



♥♥♥ Sara



Vampire Diaries

Sitter just nu och tittar på andra avsnittet av den nya serien Vampre Diaries.. Måste erkänna att jag var lite skeptisk innan eftersom det kändes som en Twillight-kopia men efter att ha sett nästan två avsnitt är jag fast. Visst jämför jag en hel del med Twillight, och än så länge tycker jag nog att Twillight är snäppet bättre, men detta är definitivt en serie som jag tänker följa. 

Ikväll hoppade jag över mitt andra träningspass för dagen, vilket gav mig riktigt dåligt samvete. Samtidigt vet jag att jag inte hade orkat prestera något vidare på grund av trötthet och huvudvärk. Tänkte försöka lägga mig tidigt så att jag orkar jobba imorgon. Ser sedan fram emot en ledig helg vilket jag inte haft på länge. 

Usch jag är så trött just nu!!

But who am I to dream? Dreams are for fools, they let you down..

And I know that it's a wonderful world 
But I can't feel it right now 
Well I thought that I was doing well 
But I just want to cry now 
Well I know that it's a wonderful world 
From the sky down to the sea 
But I can only see it when you're here, here with me 

En vecka...

..saknaden är stor!!!

One step forward and two steps back..

Förlåt mig