"Jag kan DEFINITIVT bättre!!!"

Ja, vad ska man säga om dagens långprogram. Det var nog det sämsta jag har åkt på flera år. Ramlade på två hopp, gjorde step out på två hopp och floppade ett hopp. Jag hade ett klarat hopp i alla fall och det var en dubbel öggel! inte så mycket att skryta med dock.. Just nu känner jag mig mest revanschsugen och jag ser fram emot att få visa vad jag kan på tävlingen i Örebro om två veckor. 

Det verkar som att kvällens träning blir inställd pg.a. stormväder så det blir väl en lugn kväll i soffan för min del idag igen. Hoppas bara att det inte blir strömavbrott så att man i alla fall kan titta på tv.

Sara ♥

"Jag kan bättre!"

Så kände jag idag när jag gick av isen efter kortprogrammet. Egentligen åkte jag inte dåligt, men jag vet att jag kan bättre! Missade lite i dubbel axel och gjorde halvkassa piruetter och landningar. Ligger hur som helst på andra plats knappt en poäng efter ettan så jag tänkte åka upp mig och vinna imorgon! 

Sedan jag kom hem från tävlingen har jag inte gjort så mycket. Mest suttit i soffan med en fruktansvärd huvudvärk och tittat på tv. Känner mig lite halvdeppig ikväll, men tänkte faktiskt dra mig mot sängen ganska snart så att jag är pigg imorgon.

Igår kväll var jag och Anna på bio och såg Breaking dawn. Såå bra och jag längtar till sista filmen kommer ut. Dock sjönk stämningen en aning då vi kom tillbaka till min bil och insåg att vi hade fått parkeringsböter! såå surt. Men kvällen avslutades med ett besök och lite kvällsfika hemma hos Annas syster Karin med sonen Victor (7veckor gammal) mys!

Imorgon är det ju förövrigt första advent och jag har faktiskt tagit fram min adventsljusstake trots att jag egentligen inte är redo för julen ännu!

God natt! Sara ♥

Ups and downs och en riktigt bra träning!

Ja vad ska jag säga. Livet går ganska mycket upp och ner just nu. Ena stunden känner jag mig stressad, ledsen och deppig och andra stunden känner jag mig nästan löjligt glad! I det stora hela är det lite förvirrande men förhoppningsvis lugnar det ner sig snart. Det absolut jobbigaste är att jag sover i snitt 4 timmar per natt, vilket gör att jag ALLTID är trött!! Jag hatar att vara en sådan som klagar på saker och ting, men tyvärr har jag blivit sådan. Jag har blivit en sådan som jag själv ser ner på. sorgligt men sant!

I alla fall så har den här veckan varit ganska bra. Jag har haft väldigt fullt upp med utvecklingssamtal och vernissage på jobbet, träningar inför isshowen och tävlingen samt några försök till att ha ett socialt umgänge. Igår var jag på Mary-Kay kväll hos Magdalena vilket var ett riktigt trevligt avbrott i en stressig vecka. Idag har jag tränat två träningspass och det andra passet gick riktigt bra! Åkte långprogrammet tre gånger för att träna konditionen, och satte till slut även dubbel axeln i programmet. Det känns riktigt bra inför tävlingen :)

Imorgon blir det jobb klockan 07.00 och på kvällen ska jag och Anna gå på bio och se Breaking dawn part 1. Det ska bli riktigt nice! Imorgon är det dessutom äntligen LÖNING!!! Nu måste jag dock lägga mig och försöka sova. *wish me luck*

Sara ♥



Ungefär så känner jag nu!

Never win first place, I don't support the team
I can't take direction and my socks are never clean
Teachers dated me, my parents hated me
I was always in a fight 'cause I can't do nothin' right

Everyday I fight a war against the mirror
I can't take the person staring back at me
I'm a hazard to myself

Don't let me get me
I'm my own worst enemy
It's bad when you annoy yourself, so irritating
Don't wanna be my friend no more
I wanna be somebody else

I wanna be somebody else, yeah

LA told me, "You'll be a pop star,
all you have to change is everything you are."
Tired of being compared to damn Britney Spears
She's so pretty, that just ain't me

So doctor, doctor, won't you please prescribe me something?
A day in the life of someone else 'cause I'm a hazard to myself

Don't let me get me (No)
I'm my own worst enemy
It's bad when you annoy yourself
So irritating (No)
Don't wanna be my friend no more
I wanna be somebody else
Yeah

Don't let me get me (Don't let me)
I'm my own worst enemy (Oooh)
Its bad when you annoy yourself
So irritating
Don't wanna be my friend no more
I wanna be somebody else

So doctor, doctor, won't you please prescribe me something?
A day in the life of someone else

Don't let me get me

(Oooh)
I'm a hazard to myself (yeah)
Don't let me get me
I'm my own worst enemy
It's bad when you annoy yourself (yourself)
So irritating (so irritating)
Don't wanna be my friend no more (don't, don't)
I wanna be somebody else

Don't let me get me (don't let, don't let, don't let me get me)
I'm my own worst enemy
It's bad when you annoy yourself (yourself, it's so bad)
So irritating (oooh)
Don't wanna be my friend no more (aah)
I wanna be somebody else

Don't let me get me (Don't let me get me)
I'm my own worst enemy
it's bad when you annoy yourself...

(PINK)

Stressad?!! en aning...

Nu är det inte långt kvar till jul, åtminstone kommer det ju att gå sjukt fort tills vi är där. Mina helger fram till jul är helt uppbokade för att inte tala om veckodagarna. Jag måste erkänna att det känns en aning stressigt. Många saker är dock roliga t.ex. parisresan i mitten av december, julshowen med konståkningen och tävlingarna som jag har kvar. Jag hoppas bara att jag kan känna glädjen istället för stressen. 

Imorgon blir det jobb klockan 06.00 så det kanske är läge att börja tänka på refrängen..
God natt!
Sara ♥

Söndagsångest!

Sitter här i soffan som vanligt och väntar på att åka och träna. Något som jag gör varje söndagkväll och som brukar avsluta min helg. Denna helgen har jag mest bara varit hemma. Har liksom inte känt för att göra något annat utan har låtit tröttheten ta över. Lagt mig före tio både fredag och lördag och spenderat den mesta tiden i soffan. Imorgon är det måndag igen och jag känner verkligen inte för att anta en ny arbetsvecka, men man har ju tyvärr inget val. Det är tur att barnen på jobbet är så goa och ger så mycket kärlek.

Nu blir det lite godis och Gossip girl en stund för att sedan byta om och åka och träna! So long!

Sara ♥

Helg och alla helgons dag

Det är jobbigt när man känner att helgerna endast går åt till att återhämta sig och samla energi för att orka med veckorna. Idag har jag försökt ta mig i kragen och varit ute och krattat lite löv samt tvättat fönster. Igår kväll somnade jag i soffan klockan sju och det fick bli en tidig kväll. Ikväll känner jag inte heller för att hitta på något särskilt så det får bli att gosa ner sig i soffan, titta på film och käka upp resten av godiset som jag köpte igår. 

Veckan har annars rullat på. Det har varit fullt upp på jobbet och jag har även hunnit träna en hel del. Träningarna går hyfsat men det jobbiga är att orken inte riktigt finns. Är så trött hela tiden!

Idag har jag även tänkt extra mycket på de nära och kära som gått bort under min livstid. Det är ju alla helgons dag och man borde kanske ha åkt upp till kyrkogården och besökt några gravar, men jag nöjer mig med att skicka en extra tanke. De jag framför allt tänker på är mormor, morfar, farfar och moster Berit. Saknar er!! <3

Nu ska jag kolla läget i min frys, det borde finnas någon portion mat att värma i micron! Hoppas ni har en fin lördag!

Sara ♥