Snart Grekland!

Nu är det bara några dagar kvar tills jag och Hanna drar till Zakynthos. Ska bli helt underbart! Men först en go helg med förhoppningsvis fint sommarväder. Jag vaknade dock med huvudvärk idag så jag börjar med en lugn morgon. Tänkte gått ut och sprungit, men får nog spara det till lite senare. Katterna har hållit mig vaken hela morgonen vilket gör mig tokig.. krafsat på dörrar, jamat och sprungit runt. Försökte släppa ut dem men det gick inte. suck! Idag har jag inte så mycket planerat, men tänkte försöka tvätta lite och förbereda inför resan.

Hoppas ni får en fin sommardag! Sara ♥

Måste säga att semestern börjat bra!!

Onsdag och min tredje semesterdag har redan passerat! Men hittills har semestern varit riktigt bra :) i måndags träffade jag Felicia, igår träffade jag Hanna och Emma och idag har jag träffat Johanna för att avsluta dagen med en riktigt trevlig grillkväll i Askim :) i allt detta har jag även börjat riva tapeter i mitt nya place och det går framåt måste jag säga.. Har inte så mycket planer för resten av veckan vilket är riktigt skönt! Hoppas bara på bättre väder! Fast jag har gått i shorts två dagar i rad ändå.. Det är ju sommar! Var dock lite kallt nu när jag åkte hem och det bara var 13 grader ute.. Men men, om en vecka är jag i Grekland :)
Nu ska jag sova! God natt :)


Min helg!

Semestern har börjat riktigt bra! I fredags var det lite after work på ett ställe som hette yaki-da tillsammans med Felicia och Helena. Vi sattg vid baren och tjötade och hade en riktigt go kväll! Igår var jag ute på hönö och träffade massa goa människor. Vi solade och jag tog årets första dopp. På kvällen var vi på tältmöte för att sedan avsluta med fika på Nimbus. Härlig dag minst sagt! 
Idag tog jag sovmorgon för att sedan gå ut och springa. Efter löprundan åkte jag hem till mitt nya place och började riva tapeter. Det kommer ta tiid!! Sedan åkte jag och pappa upp till Alingsås för att hämta en bokhylla som jag fått av Magdalena. 
Kvällen avslutades i Gilead där jag och Andrea hade hand om alla kids och bakade cchokladbollar. mysigt var det fast jag var lite ledsen för att jag missade Marcus Olsons predikan. Men men.. det går fler tåg ;) Imorgon har jag inga planer!! Såå skönt att bara se vart dagen för mig :) Ska väl kanske riva lite tapeter då!

Nu ska jag äta kvällsmat och titta på film och vara uppe hur sent jag vill! S E M E S T E R!!!!

Sara ♥

Nu är den här!!

Äntligen har jag min efterlängtade semester! Den sista veckan innan semestern brukar vara rätt segt, men denna veckan har varit näst intill olidlig. Tiden har gått så fruktansvärt långsamt att jag bara vill spy på det. Det beror inte på att jag inte gillar mitt jobb utan mest på att jag varit så inställd på att få vara ledig!

Jag började min semester med en tvåtimmars tupplur på soffan. Var helt slut när jag kom hem idag. Ikväll blir det troligtvis lite AW med goa vänner, men man hade ju hoppats på lite bättre väder.. Om två veckor befinner jag mig dock på Zakynthos i Grekland tillsammans med goa Hanna. Där lär jag väl få min garanterade sol! Ska bli fint :)
Annars har jag inte så mycket inplanerat på min semester. Ska väl försöka riva lite tapeter och måla om i nya placet där jag flyttar in i september, men annars ska jag försöka njuta av min ledighet så mycket det bara går!!

Nu är det dags för lite mat! Tjohoo!

Sara ♥

Time for some running in the rain!

Sitter i soffan och försöker komma på alla möjliga ursäkter för att slippa gå ut och springa. Snart går det inte längre. Der regnar, men jag kan inte låta det hindra mig! Har i alla fall bytt om till löpartightsen ;) Denna veckan har hittills varit rätt seg. Det är min sista vecka innan semestern och jag längtar så otroligt mycket till lite ledighet! Tre dagar kvar nu..

Igår var jag och Hanna ute vid havet en sväng, men vi hann bara vara där i typ en halvtimme innan regnet kom så vi åkte hem till henne och tittade på film istället. Idag efter jobbet tog jag och Rååse en sväng till Allum. Hon shoppade, inte jag! 

Eftersom jag inte har någon konståkningsträning att ägna mig åt på kvällarna har jag ganska mycket tid över. Det innebär dels att jag hinner träffa alla mina goa vänner, men det innebär också ganska mycket ensamtid och mycket tid att tänka. Jag är en tänkare. Det har jag insett för längesedan, men jag hopppas att jag en dag kan fylla mina tankar med positiva tankar istället för så himla mycket negativa. 

Har sagt det många gånger, men det tål att upprepas. Mina vänner är det bästa jag har! Jag är så otroligt glad och tacksam över alla mina goa vänner som orkar med mig när jag inte orkar med mig själv. 

Nää.. om man skulle ta tag i den där löprundan nu kanske?!

Sara ♥

Lovely sunday!

Idag är det söndag. Jag har börjat gilla söndagar mer och mer trots att man ibland kan känna visst söndagsångest när man vet att det snart börjar en ny arbetsvecka. En av det största anledningarna till att jag börjat gilla söndagar mer är Gilead connect church i Göteborg. Jag har under hela mitt liv varit kristen lite till och från. Inte riktigt hängivit mig åt kyrkan men ändå aldrig släppt taget om den. Nu har jag äntligen hittat en kyrka dit jag längtar varje söndag. Dit jag kan gå och vara precis som jag vill och möta helt fantastiska människor. Dit jag kan gå och utvecklas i min relation med gud för det är precis det som allting handlar om (det har jag på något sätt alltid vetat fast äntligen förstått). Gilead connect church får mig att må bra helt enkelt! 

Nu på sommaren är det endast möten klockan 18.00 så att man ska kunna hänga på stranden på dagen om man vill (i det underbara svenska sommarvädret). Och ikväll är det dessutom BBQ-party på gården utanför klockan 17.00. Ska bli nice! 

Nu ska jag käka lite frukost så får vi se vad jag gör av resten av dagen!

Sara ♥

Det där med löften..

jag skulle ju bli bättre påatt uppdatera här.. egentligen gillar jag att blogga men det har kommit så mycket annat såsom twitter, instagram och självklart facebook som tar upp min datatid ;) haha. Nämen skämt åsido, jag ska inte lova att bli bättre på att blogga, men jag kommer i allafall uppdatera då och då, så ni som läser.. fortsätt gärna med det :)
Idag har jag varit i Mellerud! En liten håla som inte ligger i småland (vilket helena trodde) Nä.. Dalsland mina vänner. Vi åkte upp för att hjälpa en kyrka med deras församlingsfest kan man säga. Riktigt rolig och jag har typ stått i fiskedammen hela dagen och pratat med mängder av söta små barn. Anna som vi åkte upp med är en härlig trebarnsmamma med tre underbara döttrar. Jag känner henne inte så väl ännu, men jag hoppas verkligen på att jag ska få lära känna henne bättre. Vi bodde i allafall i hennes pappas stora fina hus ute på landet och hade väldigt roligt tillsammans. (vi som i jag, Helena och Joel). 

Annars kan jag mest berätta att jag har en vecka kvar till semester vilket känns underbart skönt. Den 24 juli åker jag och Hanna till grekland! ska bli fint! Innan dess ska jag riva tapeter, träna en del och änven försöka träffa massa vänner. Ser fram emot min semester!

Det känns som att jag håller på att hitta mig själv.. har liksom flytt från min verklighet ett tag men är äntligen påväg tillbaka. Bättre sent än aldrig heter det ju..

och just det.. idag fyller mina älsklingar 7 år! grattis Elvis och Costello!



Sara ♥