Att komma till ro..

Jag har haft två jobbiga veckor. Många känslor som ställt till det och en hel del kvällar som varit ångestfyllda. Jag känner mig ganska ledsen ikväll. Ledsen och ensam. Men jag vet att det inte är farligt. Imorgon känns det nog bättre. Jag bara önskar att jag slapp. Slapp känna. Slapp tänka. Slapp vara jag för en stund. 


Vet inte riktigt vad jag vill med detta inlägg. Kanske bara skriva av mig lite för jag har så svårt att komma till ro. Min hjärna bara snurrar runt och kampen för att undvika att ångesten smyger sig på är påtaglig. Jag hade nog behövt en kram. En lång, härlig, varm kram. Jag får väl krama någon av katterna om de är på humör. Det gör det hela lite mindre ensamt.

Imorgon är det fredag igen. Jag jobbar sent och jag misstänker att jag kommer vara ganska trött sedan. Imorgon blir det nog en kväll på soffan. Jag hoppas att den blir bättre än ikväll. Jag hoppas att jag kan finna ro och andas och vara bekväm med att umgås med mig själv. Helgen är uppbokad så jag behöver verkligen vila. Men det är ju så svårt... 


Sara ❤️