Natten e ung och jag ligger vaken..

Hatar att ligga och vrida mig i sängen i timmar innan jag kan somna. Har kommit in i en period av dålig sömn igen och det är så frustrerande. Det påverkar verkligen hela mig och mitt mående och jag är rädd för att det ska bli en ond spiral neråt igen, nu när allting ändå känts bra ett tag. 

Har varit sjuk ett par dagar och är fortfarande krasslig vilket inte heller bidrar till ett bättre psykiskt mående. Många tankar som snurrar och väldigt svårt att hålla fokus på det positiva. Men jag kämpar på, fast besluten om att allting kommer bli bra en vacker dag. 

Som vanligt kommer allting över mig i min ensamhet, och framför allt när jag ligger i sängen och försöker sova. Men jag har hittat sätt att kämpa emot och övervinna ångesten och för det mesta fungerar det bra. Varje gång ångesten kommer är det en fruktansvärd kamp, men varje gång jag övervinner kampen känner jag mig starkare och starkare. Det bästa ligger framför, jag vet det! Jag ska bara kämpa lite till innan jag är där,. 

"Det är alltid mörkast före gryningen" heter det ju, och jag tror faktiskt att det värsta mörkret har svept förbi nu. Men solen kanske inte riktigt har kommit ända upp på himlen och efterdyningar av nattens trötthet och mörker hänger fortfarande kvar tungt på mina ögonlock.. Men snart står solen högt på himlen och jag kan få dansa i dess strålglans. Snart, mycket snart.. Jag måste bara tro det! 

Nu ska jag göra ett nytt försök till att sova. Måste ju orka jobba dessa knappa två veckor som är kvar innan det är dags för semester. Hoppas jag lyckas! 

God natt! 
Sara ❤️

 

Sjuk.. Igen!

Så har man åkt på en förkylning för sjätte gången i år. Det verkar som att jag blir förkyld en gång i månaden nu förtiden.. Såå segt! Idag har jag legat på soffan hela dagen. Det har varit tråkigt, och en hel del negativa tankar har försökt spöka i mitt huvud. Under den senaste tiden då jag faktiskt mått riktigt bra har jag mer och mer lärt mig att bryta de negativa tankarna när de kommer och på så sätt lärt mig att slippa den värsta ångesten. Det är väldigt skönt att kunna klara av det även om den processen också kräver energi och är jobbig. 

Jag hoppas på att jag är frisk till imorgon då jag ska spendera eftermiddagen i Connect Church. Imorgon ska jag vara med och spela piano nere i kids, en ny utmaning för mig, men det ska bli roligt. Och på tal om piano så har jag och syrran blivit tillfrågade om att sjunga och spela på ett bröllop i Augusti. Det ska bli roligt, men jag känner redan nu att jag kommer vara nervös. Dels för att jag inte känner brudparet och då känns pressen större, men framför allt för att de bett mig att spela ingångsmarchen på piano, något som jag inte alls känner mig säker på! Jag vet att jag kan klara av att spela låten, och de har även sagt att jag kan göra den väldigt enkel, men frågan är hur nervös jag kommer bli när det väl är dags?! Man får ju liksom inte spela fel.. Detta blir en stor utmaning för mig, men jag försöker intala mig själv att jag gillar utmaningar så samtidigt är nog detta bra för mig ;) 

Nu ska jag sova så att jag känner mog bättre imorgon! God natt alla fina! 

Sara ❤️



Midsommarhelgen

Har haft en helt fantastisk helg uppe i Linhult. Det var sill, potatis, jordgubbar, lek, spel, bad, grill, blomplockning, härlig gemenskap och allt man kan önska sig. Jag är så otroligt tacksam över att jag får ha alla dessa underbara människor i mitt liv. Det låter klichigt men jag vet faktiskt inte hur jag ska kunna utrycka min tacksamhet. 

För några år sedan hade jag aldrig kunnat drömma om att ha det såhär bra. Att ha så många vänner och att få njuta av livet på riktigt. Får nästan nypa mig i armen ibland. Och det bästa av allt är att det bara kommer bli bättre nu. Jag känner på mig att det vänt på riktigt den här gången och att mitt liv kommer blomma ut ännu mer. Jag tänker aldrig tillåta mig själv att falla in i en depression igen och jag önskar ingen annan att behöva må som jag har gjort! 

Jag har fortfarande dippar ibland, och dagar som är jobbiga, men i det stora hela känns det som att depressionen faktiskt har släppt taget om mig en gång för alla! 

Nu ska jag sova och hoppas på att få drömma om min framtida man 😜

God natt! 
Sara ❤️

Ett tag sedan sist..

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Har verkligen haft fullt upp och har inte haft tid eller behov av att skriva. Bloggen har ju funkat lite som en ventil för mig där jag får pysa ut lite av det som snurrar i mitt huvud. Det senaste har jag mått ganska bra och då är det där behovet av att ventilera inte alls lika stort. Men kände ändå att det var saga för en uppdatering. Sedan jag skrev sist har som sagt mycket hänt.

Till att börja med har jag fyllt 30 (!). Jag hade en härlig 30-årsdag, men framför allt hade jag en helt fantastisk 30-årsfest med nästan 50 personer som kom för att gratta mig. Jag kan bara konstatera att jag är så välsignad med så många underbara vänner! 💕

Sedan har det varit lite andra kalas, studenter, avslutningar osv som upptagit min tid. Däremellan har det varit en hel del på jobbet samt massor att fixa med här hemma. Men jag gillar när det händer saker! 

Imorgon är det midsommarafton. Jag ska åka till linhult och fira med massa goa vänner och jag hoppas på en härlig midsommarhelg! Ska försöka sova nu så jag är pigg ich glad imorgon. 

God natt! 
Sara ❤️