Lysekil!

Nu drar jag till Lysekil för att träna i en vecka. Det ska bli härligt att få snöra på sig skridskorna igen och känna isen under fötterna. Hoppas att det blir fint väder så att man kan bada i havet och njuta av den underbara västkusten. Har ju inte ens tagit premiärdoppet för säsongen än! Håller just nu på att packa ner det sista och heter man Sara Helgesson är det inte lätt att packa för en vecka. Tror jag har med mig alldeles för mycket packning. Har så ycket kläder som jag vill ha med mig men jag kommer säkerligen inte att använda allt. Men eftersom jag kör upp med min egen bil gör det ju inte så mycket. Det är ju bara att dumpa av i bilen om det inte behövs. Värre blir det nog när jag ska packa inför Grekland i augusti.. kanske läge att skriva en packningslista redan nu och hålla sig till den!

Ett annat problem som jag ställs inför är att vara utan dator en hel vecka..(i-landsproblem jag vet, men det blir sjukt jobbigt för mig som är datanörd nr.1). Fast på ett sätt är det nog bra för mig. Jag kanske får tid över till att fokusera på andra, viktigare saker.


Nä, nu blir det mat sedan sticker jag!! ha det gött!


Sara ♥

Glad midsommar!

Hoppas ni får en solig sommardag allihopa. Själv vaknade jag med huvudvärk och snuva så jag tänkte försöka kurera mig så gott det går!

Först ut en go frukost på altanen!

Sleepy sunday

Idag är det en riktig seg dag... Efter gårdagens grillfest hos Elina och Nicke kan jag inte göra så mycket annat än att slappa i soffan idag. Regnar gör det dessutom. Usch! Jag längtar mer än någonsin till Grekland nu. Värme, sol, avkoppling och god mat tillsammans med Hanna.

Nu ska jag se på film och äta lite! so long!

Nyklippt

Idag efter jobbet åkte jag och klippte mig. Det var min kära vän Johanna som klippte mig och det blev riktigt bra. Det blev en aning kortare än jag hade tänkt mig, men jag blev väldigt nöjd =) Sedan åkte jag för att fixa pass. Denna gången var det bara 50 personer före mig i kön. Det tog sin tid, men jag fick det gjort i alla fall.

När jag kom hem passade jag på att klippa gräsmattan så nu är den också nyklippt. Sedan har jag tvättat och städat lite här hemma. Nu sitter jag i soffan och försöker spela lite gitarr. Det går sådär.

Ha en skön kväll!


Sara ♥

Tid...

Igår på jobbet stod jag och några kollegor och pratade om ålder, giftermål, barn osv. Jag kan ju själv känna mig lite åldersnojig ibland eftersom jag känner att tiden bara rinner iväg och att jag bara står och stampar på samma ställe i livet. Då fick jag frågan om jag känner mig stressad?. När jag svarade ja på den frågan svarade min kära kollega Stina: "Tänk förr i tiden, då dog de när de var ca: 40-50.. nu är ju medelåldern mycket högre så du har ju massa mer tid till att göra annat!" Haha.. ja jag kanske borde tänka så! Tyckte i alla fall att det var en rolig kommentar. 

På tal om tid. Igår skulle jag fixa pass. När jag tog min nummerlapp stod det 422 på den. Skylten stod på 319. Suck, mer än hundra nummer kvar till min tur. Först tänkte jag att jag skulle vänta, men när jag suttit där en halvtimme och den bara hade gått upp till 338 gav jag upp. Får fixa det en annan dag imorgon. Min tid är lite mer värdefull än att slösa på att stå i kö i flera timmar! Som t.ex. att spela biljard med Cami som jag gjorde senare på kvällen.

Idag har jag varit hos läkaren och fått reda på att jag har en långvarig benhinneinflammation, jobbat och spelat badminton med Malin! Nu är det verkligen dags att jag kommer igång med min sommarträning på allvar. Grekland är inte alltför långt borta nu och jag vill ju gärna känna mig bekväm i min bikini =D

25-årsfest och lite annat!

I lördags hade jag min 25-årsfest. 28 pers i en lägenhet på 63 kvadrat.. inte illa måste jag säga. Tack alla underbara vänner som ville komma och förgylla min kväll! Trots mycket folk blev det en rätt lugn kväll bestående av mat, dricka, musik, tjöt och lite lekar. Jag var nöjd.


I söndags var jag lite seg men det blev ändå till att städa lägenheten och köra bort skräp till återvinningen. Lika bra att får sådant gjort med en gång. Sedan åkte jag hem till mina föräldrar och firade min älskade lillebror som fyllde 17 år. GRATTIS FINA BROR!!!

På kvällen åkte jag och Anna in till stan för att gå på bio. Sex and the city. Jag har hört att den fått ganska dålig kritik, men jag gillade den verkligen. Man ska nog bara akta sig för att jämföra för mycket med den första filmen.


Idag har det varit studiedag och jag har träffat mina blivande kollegor. Det kändes ganska bra och jag hoppas verkligen att jag kommer att trivas bra på parasollen. (Även om en del av mig alltid kommer finnas kvar på Blåmesen ♥).


Nu ska jag soooova!!! God natt! 

Sara ♥

Ibland orkar man bara inte..

.. Men ändå måste man. På lördag ska jag ha 25-årsfest och eftersom jag (som vanligt) skjutit på planeringen till festen så hade jag en del saker att fixa idag. Egentligen var jag bara så trött att jag ville åka hem och lägga mig när jag slutade jobba, men istället åkte jag direkt efter jobbet (kl13.00) till Alingsås för att storhandla och fixa med lite ett och annat. Som tur var fick jag hjälp av min kära storasyster och hennes pojkvän. Tack!

Efter rännande i diverse olika affärer och även en liten fika på stan åkte jag tillbaka till Floda. Men jag tog vägen via mina föräldrar för att hämta upp lite saker som ja skulle låna (bl.a. bord och stolar). Sedan åkte jag hem och så kom pappa och hjälpte mig att koppla ihop stereon och högtalarna som jag lånat av lillsyrran. Man vill ju ändå kunna spela lite musik på festen. Sedan hjälpte pappa mig att rensa i handfatsavloppet så att vattnet rinner igenom lite snabbare. Välbehövligt. Tack pappa för hjälpen!

Sedan tvättade jag några av utemöblerna så att gästerna slipper bli smutsiga när gästerna sätter sig ner. Och nu har jag precis fixat lite musik till festen så jag har med andra ord hunnit med ganska mycket idag. Inser också att jag glömt att äta så det är verkligen dags att ta en kvällsmacka och sedan gå och lägga sig. Jag är helt slut!!!

Jag hoppas det blir fint väder på lördag för jag vet inte riktigt hur vi ska få plats annars. Hade varit en stor fördel att kunna sitta på altanen också!


Jaja, nu var det som sagt köket som gällde! God natt!

Grattis världens bästa lillasyster!!!

Idag fyller min älskade syster Alicia 22 år. Stort grattis till henne!
Alicia -94



Bröllop

Idag har jag sjungit på Sofias och Henriks Bröllop. Jag och Alicia (och Kajsa på gitarr) spelade låten "Forever" (av Kiss) och det kändes som att det gick hyfsat. Hoppas bara att alla hörde sången. Lite svårt att veta om ljudet gick fram eftersom vigseln var utomhus och det blåste lite grann. Tror i alla fall att brudparet hörde sången och det kanske är det viktigaste. 

Här är en bild på den vackra bruden =)



25!!!

Så har man fyllt 25. Jämt och bra eller? (egentligen är ju 25 ett ojämt tal?!) Halvvägs till 50 har jag fått höra några gånger under dagen också och visst börjar det kännas att man är äldre. Jag kan ju erkänna att jag fortfarande är lite åldersnojig.. Tiden går så fort och jag hade gärna spolat tillbaka den några år. Varit tonåring igen fast ändrat på vissa saker och gjort om några av mina stora val i livet. 

Hur som helst kommer jag aldrig att växa upp och bli "riktigt" vuxen. Jag kommer nog alltid att vara lite barnslig och tramsig annars blir ju livet tråkigt.

Har idag fått väldigt mycket fin uppskattning av barn och personal på förskolan där jag jobbar. Fin sång, kaka, choklad och en vacker blomma. Tack så mycket! Barn är så härliga när det gäller sånt. Och tack vare att det var min födelsedag fick jag till och med välja matramsa när vi skulle äta! haha. Gulligt eller hur?!

Sammanfattningsvis har det varit en bra födelsedag.. solen har ju varit framme hela dagen =)

Sara ♥

Så äger man en gitarr =)

Imorgon fyller jag 25 men eftersom jag är upptagen imorgon på kvällen så tog vi firandet av min födelsedag idag med familjen. Det blev väl som förväntat men jag blev överraskad över att jag faktiskt fick det enda som jag faktiskt hade önskat mig: En gitarr! Tack systrar (och Jonna, du är inräknad där <3 )! Nu ska jag bara lära mig spela också, men det kan väl bli en bra sysselsättning när jag känner mig ensam på kvällarna =) Fick även ett spel (med andra ord) och lite pengar. 

Idag har det varit riktigt varmt och skönt.. äntligen är det sommar på riktigt! Hoppas det håller i sig ett bra tag nu. 

Sara ♥

Femkamp

Har idag deltagit i en femkamp på Stonehill. Arrangörer var Lerums tidning som ska göra en reportage-serie i sommar där de ska följa femkampens olika grenar. Alla tävlande var elitidrottare från olika idrotter, fyra tjejer och fyra killar. Vi tävlade i 100m häcklöpning, längdhopp, spjutkastning, höjdhopp och 800m. Det var väldigt kul men ibland undrar jag vad jag håller på med. Det är så typiskt mig att tacka ja till saker utan att egentligen tänka igenom det. Något att jobba på?! Har dessutom ruggigt ont i mitt ben (vet inte om det är benhinnorna eller vad det är). Tror inte att det var en bra idé att utsätta benet för så mycket smärta som jag gjort idag, men jag hatar verkligen att inte kunna träna p.g.a. skada! Hur som helst, resultaten tänker jag inte avslöja här, det kommer ni kunna läsa om i Lerums tidning under juli månad.

Nu ska jag sova..
God natt! Sara ♥