Dagen..

.. har varit helt okej. Trots att jag varit hur trött som helst eftersom jag verkligen inte sov bra i natt. Har jobbat från 07.30-16.00 och det märks att det är sommar för jag har idag plåstrat om tre knän, en armbåge och ett finger. Barn är så härliga ibland, det hjälper ofta med ett litet plåster så går dom från att halta till att springa. Tänk om man kunde lösa alla problem så lätt?!

Har efter jobbet åkt hem och planterat blommor i rabatten. Det blev marguriter och lila penséer och vår lilla uteplats ser faktiskt riktigt trevlig ut. 

Åkte sedan och dansade i en timme. Idag fick vi improvisera mycket och det var faktiskt riktigt roligt trots att jag kanske inte alltid lyckades med de mest graciösa rörelserna. Synd att det var sista dansen för terminen för det är verkligen härligt att dansa!

Nu tänkte jag gå och lägga mig och jag hoppas verkligen att jag får sova i natt. Det värsta som finns är att ligga vaken och vrida sig en hel natt och nu är jag trött på det!


God natt!
Sara ♥

Vaknade just med halsont..

Ååå vad jag är trött på detta. Jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk igen. har varit sjuk sex gånger under denna våren. Visserligen bara förkylningar men varje gång bryts jag ner och måste på något sätt byggas upp igen. Både fysiskt men också psykiskt. Jag vill bara må bra och kunna träna ordentligt.

Dessutom är det väldigt olägligt att bli sjuk just nu. Idag ska jag på en 30-årsfest. Ikväll är det sista isträningen för säsongen och imorgon ska jag på 25-årskalas. Imorgon ska jag och Alicia dessutom repa sång eftersom vi ska sjunga på ett bröllop nästa helg. OCH på tisdag ska jag vara med i LT's mångkamp vilket innebär att jag måste vara i god form. Inte läge att ha ont i halsen just nu alltså!

Nu ska jag iaf. äta en god frukost (samt proppa i mig lite förkylningspreparat i förebyggande syfte). Sedan blir det till att diska och fixa med lite grejer.

Sara ♥

Helg=sömn!

Så var det äntligen helg igen. Och denna helgen innebär det framför allt att jag kan få sova ut på morgonen. Jag hoppas kunna ta igen lite av den sömn jag förlorat under veckan som gått och det ska bli skönt att gå och lägga sig och veta att man får sova hur länge man vill. Det var längesedan!


Ikväll har vi firat Krille som fyller 25 imorgon. Grattis Krille!
Imorgon blir det 30-årsfest och träning. Och på söndag fyller Jenny 25 så då blir det ytterligare lite kalas. Mycket kalasande denna helgen men jag gillar det =)

Nu blir det sängen!!! God natt!

Lite av varje

Så har man bil igen. Det var termostaten som behövde bytas och det fixade verkstan på ett dygn från och med att jag lämnade in den. Känns skönt att kunna ta bilen till jobbet imorgon då jag börjar kl 06.00.

Idag har jag tränat lite grann här hemma. Men det gör fruktansvärt ont i mitt ben. Det har verkligen blivit värre så jag tänkte ringa till läkaren imorgon så att jag en gång för alla kan få reda på vad som är fel.

Avslutningsvis vill jag bara säga att jag är så trött på alla som tror att dom är lite bättre än alla andra...  försök att sprida lite glädje istället för att höja upp er själva på andras bekostnad!!!

Sara ♥

Vart tog värmen vägen?

Min dag började riktigt dåligt. Jag missade bussen till jobbet och fick stå och frysa ute i regnet. Lyckat! Jag dyker sedan upp 15 minuter för sent på mitt jobb, frusen, trött och riktigt irriterad. Ingen bra start. Resten av dagen har jag gått runt och frusit och undrat var den sköna sommarvärmen tog vägen?! Jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka snart. Nästa vecka är det ändå juni och det är faktiskt en riktig sommarmånad.

Jag har aldrig tidigare längtat såhär mycket efter semester!!!

Efter mycket grubblerier har jag äntligen beslutat mig

Nu har jag bestämt mig för att tacka ja till ett jobberbjudande jag fick. Det är på Parasollen i Gråbo och jag kommer att jobba inom samma enhet som jag gör nu. Det känns bra och jag hoppas att jag tagit rätt beslut.

Kommer verkligen sakna alla på Fågelkärr och framförallt alla goingar på Blåmesen (både barn och vuxna). Idag hade vi temaavslutning på vårt tema "Maja's alfabet" och barnen fick sjunga sånger för föräldrarna, gå en tipspromenad och sist men inte minst käka tårta. Jag är stolt över alla våra duktiga barn som genomförde detta med bravur!

Nu ska jag gå och lägga mig.. sov 2,5 timmar i natt så det är läge att försöka ta igen lite sömn. Ska lämna in bilen imorgon kl 07.00 så jag hoppas verkligen att jag inte försover mig. 

God natt! 
Sara ♥

Det som snurrar i huvudet (eller åtminstone lite av det)

  • Jobb.. hur blir det till hösten? Kommer jag fatta rätt beslut? Kommer jag hamna i ett arbetslag med lika goa kollegor som jag haft detta läsåret? Är det verkligen detta jag vill hålla på med?
  • Mitt onda ben. Vad är det som gör ont i mitt ben? Börjar fundera på att uppsöka läkare även om det är något av det värsta jag vet. Vill veta så att jag kan göra rätt saker för att bli bra. Vill kunna träna normalt.
  • Bilen. Kommer verkstan kunna fixa det som är fel och i så fall kommer jag ha råd att betala? Och kommer den sedan gå igenom besiktningen som är om tre veckor?
  • Konståkningen. Hur ska jag satsa nästa år? Är jag beredd att offra så mycket som jag gjort under detta året? Kommer jag utvecklas något? Kommer jag någon gång kunna sluta?
  • Framtiden. Vad vill jag egentligen med mitt liv? Och hur ska jag uppnå det som jag vill?
För övrigt kan jag ju bara påpeka att även Majas alfabetssånger snurrar i mitt huvud.
Iris som är gula och iris som är blå..

Åååå

Ibland pallar man bara inte.

Idag är jag helt slut efter att ha: legat vaken en hel natt och oroat mig över min bil. Cyklat drygt en mil till jobbet. Jobbat från halv nio till kvart i sju. Cyklat till dansen. Dansat. Cyklat hem.

Låter inte så värst jobbigt egentligen men jag har dessutom haft ont i både magen och huvudet under dagen. Nu blir det lite kvällsmat och sedan hoppas jag på en god natts sömn. Imorgon tänker jag ta bussen till jobbet!

Just trying to fit in..

Now I see
If I wear a mask
I can fool the world
But I can not fool my heart


Jag har sagt det förr...

.. och säger det igen. Det är nog inte meningen att jag ska ha bil! Fast ändå kan jag inte vara utan om jag ska leva det liv som jag gör med alla träningar och sånt. Denna bilen har inta krånglat alls innan (om man inte räknar med isproppen i vintras, men det var ju inte bilens fel) men idag förändrades det. Bilen steg i temperatur och började koka när jag skulle skjutsa Elina till lerum. suck. Förhoppningsvis räcker det med att byta termostat men man vet ju aldrig, jag brukar ju inte direkt ha tur. 

Min snälla pappa ska försöka hjälpa mig mer imorgon, han började meka lite ikväll men det blev för mörkt. Jag håller tummarna för att han ska lyckas fixa det. Jag vet ju att han e grym så jag måste ju tro på honom!

Men just nu känns det som att jag skulle kunna lägga mig ner och bara gråta. Kanske kan det även bero på att jag inte sov någonting i natt och gick upp 05.00 imorse. Jag är helt galet trött och har även huvudvärk. Men är alldeles för frustrerad och arg för att gå och lägga mig och försöka slappna av. Hoppas nu att morgondagen blir lite bättre än denna dagen!

Möhippa för underbara Sofia

Igår efter jobbet kidnappade vi vår kära kollega Sofia och överraskade henne med en möhippa. Hon hade sagt tidigare på dagen att hon misstänkte att hennes kompisar skulle göra något för henne på kvällen, men hon misstänkte absolut inte oss =) Först fick hon gå runt med ögonbindel i Gråbo en stund och sedan gick vi hem till Helena där hon fick massage av Helenas dotter Martina. Efteråt överraskade vi henne med att sjunga jämtlandssången som vi hade övat in (Sofia är nämligen från Östersund). Oj vad överraskad hon blev :) Sedan åt vi pastasallad och drack vin. Efter maten sjöng vi vår fina överraskningssång som vi skrivit till henne.. raj raj raj raj.. och skålade :)

Efter maten gick vi hem till Karin och sjöng singstar och festade loss :)

Tack alla för en helt underbar kväll!!!


Här kommer några fina bilder:
Den blivande bruden


åå jag gillar er!!!

Sara ♥

Arbetsintervju

Kom just hem från en arbetsintervju för ett förskollärarjobb i Tollered. Måste ändå säga att det kändes hyfsat. Det är ju alltid svårt att förbereda sig eftersom man aldrig vet vilka frågor man får. "Dina bra egenskaper?" "dina brister?" "vad har du för barnsyn?" osv.. men jag svarade på alla frågor utan att tveka och fundera alltför mycket och jag tror att jag fick till några begripliga svar i alla fall. Nu är det bara att hoppas på att man gjorde ett gott intryck. Ni får mer än gärna hålla tummarna för mig!

Sara ♥

"Det hade ju varit lättare om man var ful i allt.. du hade man ju varit snygg i nåt"

-Maria Montazami.
Ja, tänk om man hade det självförtroendet. Att man tycker att man passar i allt. Själv är jag en av de människorna som står en halvtimme framför en öppen garderobsdörr varje morgon för att hitta något fint att ta på mig. Och då bör tilläggas att jag har extremt mycket kläder, men ändå aldrig något som känns rätt. Det är märkligt det där. Ibland undrar jag varför jag köper så mycket kläder som jag gör.

Ibland tröstshoppar jag, det erkänner jag. och ibland shoppar jag för att jag känt mig lite duktig och tycker att jag kan unna mig något. Och vissa dagar är jag bara på shoppinghumör och känner att jag har pengar över. Men ändå har jag aldrig något att ha på mig. Tänk om man kände som Maria Montazami. Att man var snygg i allt. Då hade jag inte behövt slänga så mycket pengar på kläder. Dessutom rensar jag ju aldrig ur min garderob så jag har ju inte ens plats för alla kläder. 

Hade velat ha en walk in closet.. det får bli en framtida dröm. Men det största problemet kanske ändå ligger i självförtroendet. Så jag kanske ska börja med att jobba på det..

Nu ska jag sova! God natt!

Sara ♥

shopaholic.. jag??

Jag är verkligen dålig på att gå in i en affär.. eller man skulle kanske kunna säga att jag är bra på det?! Hursomhelst är det inte speciellt bra för min ekonomi. Idag fick jag och Anna ett infall att åka till Allum en sväng. Jag tänkte att "jag behöver ju inte köpa något" men det gick ju inte så bra. Kom hem med en ny fin tunika från Gina Tricot.. den var visserligen ursöt och talade verkligen till mig. Rosa var den också :) men ändå.. jag behövde den verkligen inte. Typiskt mig. 

Idag (liksom alla andra dagar) är jag sådär illamående trött. Jag fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden. Jag äter bra, tränar och sover ändå okej. Ändå känns det som att mitt huvud är fyllt med gröt eller någonting..det är jobbigt!!! Kanske dags att gå och lägga sig nu så man orkar med en ny arbetsvecka!

so long! Sara ♥

Helg!

Så var det äntligen helg igen. Denna veckan har känts väldigt lång. Började med en måndag då jag jobbade från kl 06.00 till 19.00. Resten av veckan har också inneburit mycket jobb med bl.a. utvecklingssamtal. Har även hunnit med att träna en del så idag är jag helt slut. Ska hem till en polare och kolla lite på film, ska bli skönt med en riktigt slapp kväll.

Ha en go kväll!

Sara ♥

...

Idag har jag varit på Allum utan att shoppa någonting. Är nästan lite stolt över mig själv eftersom jag aldrig kan låta bli att shoppa när jag går runt i affärer. 

När jag kom hem gick jag dessutom ut på en go löprunda, kändes skönt att ta ut sig ordentligt så att jag blev sådär härligt spagettimjuk i benen. Stretchade dessutom ordentligt efteråt. 

Imorgon börjar jag jobba kl 06.00 vilket innebär att jag verkligen borde gå och lägga mig nu. Ska bara fixa några grejer först..


God natt!

Sara ♥

En månad kvar..

..tills jag fyller 25.. närmre 30 än 20! =S
Ibland önskar jag att jag bara kunde vrida tillbaka tiden och ta vara på tiden lite bättre. Göra saker annorlunda och göra om några av de val jag gjort i livet. Men eftersom det inte går får jag helt enkelt försöka acceptera läget, Kan ju liksom inte göra så mycket annat. Skönt att man fortfarande har barnasinnet kvar i alla fall.

Nu har jag även sökt några jobb så jag hoppas på att få något efter sommaren. Det hade löst en hel del problem och gjort mig en aning lugnare. Hoppas bara att jag kan komma till ett ställe som jag trivs lika bra på som där jag är nu.


Nu blir det tacos! God kväll!

Sara ♥

ännu en helg över!

Men detta har varit en riktigt bra helg! 

I fredags var det valborgsmässoafton och eftersom jag varit sjuk i veckan hade jag inte orkat ta tag i något att göra. Hade ett alternativ att åka in till stan men jag var verkligen inte sugen på att sätta mig på ett tåg och trängas med massa andra människor. Så jag satt hemma i min ensamhet och förberedde mig på en kväll ensam. Men så blev jag bjuden hem till min kollega Malin, eller ja, egentligen hem till hennes grannar för lite vin och spelkväll. Efter att ha känt efter ett tag bestämde jag mig för att ta bilen dit en stund. Det blev en lugn kväll för min del men det var ändå trevligt.

I lördags gick jag upp kl 10.00 eftersom vi hade träning kl 12.00 i Frölundaborg. Träningen gick sådär, det var sjukt mycket folk på isen så man hann liksom inte med det man skulle. På kvällen kom Hanna, Johan och Krille hit för en go taco/spelkväll. Vi hann även med en lång promenad genom Floda (jag på mina nya inlines som jag fick av Johan =)) Tack för en underbar kväll!

Idag har jag tränat i Frölundaborg, fixat lite i trädgården, ätit massa överbliven tacos och målat naglarna =) 

Imorgon jobbar jag 06.00-19.00 så nu ska jag dra mig till sängs!
God natt!


Sara ♥