Min helg..

Det var varit en rolig och solig helg..

I fredags var kom jag hem från jobbet och var helt slut.. men det hindrade mig inte från att dra till fredax och Nova hallen. Efter diverse lekar och lite fotboll släcktes lamporna i hallen och vi fick dra oss vidare. Det var i helhet en mysig kväll men träningen gör sig påmind i form av stor träningsvärk!!!

Lördagen startade med att jag sådde gräs i trädgården. är det vuxenpoäng eller vad???! hoppas att det växer nu bara.. sedan drog jag in till stan för att träffa H och C.. vi åkte till mölndal och gamla peddan för att titta på när C's cheerleading flickor tränade lite.. de var såå duktiga. C måste vara en grym tränare för hon fick mig att våga göra handvolt igen.. det har jag inte lyckats med på tre år så jag kände mig riktigt stolt!!! Sedan drog vi till Lindome eller ja.. utanför (tror det hette hällesåker) till C's bror. typ av fest elelr nåt, men jag och H drog hem ganska tidigt..

Idag har jag varit i stan med Em vilket också var jättetrevligt.. vi satt på uteserveringen wiii!!!.. sedan åkte jag till mamma och pappa och bråkade lite.. Nu är jag hemma och tänkte sy en klänning =) tror att sommaren kommer snabbare då!!!

PUSS Å KRAM OCH TACK FÖR DENNA HELGEN!!!!

Kommentarer
Postat av: Cami

Tack för komplimangen ;)

2008-04-22 @ 13:55:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback